2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stiemsma bildiğin Furkan'ın sarısı. Hücumda sıfır opsiyon.

Galatasaray prensip olarak eksiksiz olmayı reddediyor muhtemelen o sebeple Javai riski alınacak. Misal futbol takımında da sağ bek ve forvet yok ama sezona başlanıyor. "Risk budur" demeyi seviyoruz.

Stiemsma bildiğin Furkan'ın sarısı. Hücumda sıfır opsiyon.

Galatasaray prensip olarak eksiksiz olmayı reddediyor muhtemelen o sebeple Javai riski alınacak. Misal futbol takımında da sağ bek ve forvet yok ama sezona başlanıyor. "Risk budur" demeyi seviyoruz.

Bunu hep ben de düşündüm nedense . Her branşta yıllardır her zaman mükemmel takımı tamamlayacak son parçayı hep eksik bırakıyoruz ne hikmetse .

edit:imla

Samimi olarak söylüyorum, haksız çıkmayı çok isterim ama Jawai alınabilir bir risk gibi gözükmüyor. Form tutması hiç kolay değil ve zaten ışık da vermiyor...

Koç ve teknik ekip bana kalırsa gereksiz yere ısrar ediyorlar Jawai'de. Tekrar söyleyeyim, haksız çıkmayı isterim hepimiz Galatasaray için kafa patlatıyoruz ama görünen köy kılavuz istemiyor...

Raduljica hazır boştayken gelsin işte, mis gibi rotasyonumuz olsun. Çok mu şey istiyorum? :(

Ben de Jawai taraftarıydım ama madem süre de almıyor milli takımda, hazır böyle kadro kurmuşken sağlam bir uzun alalım diyicem ama şube, yönetim 3-5 in hesabını yapıp, ince eliyor.

Jawai son periyotta oyuna girdi 10 dakika süre aldı.Oyuna girer girmez sırtı dönük oynayıp sayı buldu ve pota altına 2 tane top indirerek 2 güzel asist yaptı.Bu maçta iyi bi görüntü çizdi.Yalnız Avusturalya koçu ve kısaları çok yanlış oynuyor Jawai sahadayken.
Kısalara dayalı tempolu bir oyun tarzı var Avusturalya'nın.Halbuki Jawai oyuna girdiğinde ısrarla topu ona indirmeliler.Ya pozisyonu bitirip sayı bulacaktır ya da kendisine yardıma gelen adamın adamını bulup asisti yapacaktır.Ha üst üste 2 pozisyonda hata yapar Jawai, anlarım.Ya farklı setler oynarsın ya da oyundan alırsın.
Bakalım ilerleyen maçlarda nasıl katkı verecek merak ediyorum.

Zaten 25 farkla önde girdiler son çeyreğe. Jawai'yi hiç düşünmüyor koç ya da hala sıkıntısı var. 17 yaşındaki takımın en genç oyuncusu muamelesi görüyor şu anda eğer fiziksel sıkıntısı yoksa hala.

Peteri Koponen'i her izlediğimde "keşke bizde olsa" diyorum. Khimki ile sözleşmesi bu sezon sonu bitiyormuş. Rusya'daki maaşını bilen var mı? Seneye kadroya dahil etme şansımız olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...