2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim okuldaki oda arkadasim iranli ve haddadinin 500 bin dolar kazandigini soyledi iranda.Skor gucu gayet iyi ama savunmada ve topu tutmakta bir sorun yasiyor gibi.

Kesinleşmemiş son durum...

2vpZ3O.png

arkadaş kimseyide beğenmiyoruz ya

Avrupa'nın önemli takımlarından biri olmak istiyoruz. Ancak konuşulan isimler Avrupa'nın önemli takımlarında ana parçalardan biri olamamış, ne vereceği meçhul oyuncular. Bahsettiğimiz oyuncu Vougiaukos. Bugün Summerleague'de, D-League'de kendisinden 5 kat daha fazla katkı verecek oyuncular var. Tamam transfer memnuniyetsizliği var ama insanları Vougiaukos'u, Jawai'yi beğenmiyor diye eleştiremezsiniz. Çünkü bu oyuncular sorunumuzu çözemeyecekler.

Avrupa'nın önemli takımlarından biri olmak istiyoruz. Ancak konuşulan isimler Avrupa'nın önemli takımlarında ana parçalardan biri olamamış, ne vereceği meçhul oyuncular. Bahsettiğimiz oyuncu Vougiaukos. Bugün Summerleague'de, D-League'de kendisinden 5 kat daha fazla katkı verecek oyuncular var. Tamam transfer memnuniyetsizliği var ama insanları Vougiaukos'u, Jawai'yi beğenmiyor diye eleştiremezsiniz. Çünkü bu oyuncular sorunumuzu çözemeyecekler.

valla herkezın kendı fikri burada az kalsın stimacları alıyorduk Vougiaukos bence iyi şecim ust düzey pıvot ısterız ama alamayız Furkan bunu sende bılıyorsun

Ergin hoca yapıyor abicim. Yani onun verdiği isimler alınıyor. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü gelen isimler Avrupa basketbolunda öyle veya böyle adı duyulmuş isimler. Vuyukas milli takımlarda bize karşı oynadı, belki Ergin hoca ona olumlu rapor vermiştir. Bi Luksa Andric'ten iyidir yani...

Yok ya o yapmıyordur. Baksana 5 kat daha faydalı adamlar varken kimlerin peşinde koşuyormuşuz. Hiç anlamıyorum arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...