Herkes takımı içi en iyisini ister . Haddadi gelsin
Haddadi benim de bir dönem çok istediğim bir oyuncuyduHaddadi İran'da şu anda neden alamayalım...Çok para kazanıyor olmasa gerek İran'da...Geçen yıl önerdim bir iki kez fazla destek almamıştı...
Alakası yok,aksine Vougioukas çok beğendiğim bir oyuncudur,fakat Jawai varsa takımda,Vougioukas'tan ziyade,Shermadini'yi isterim.Bu Shermadini'nin Vougioukas'tan iyi olduğu anlamına gelmez,fakat kadronun ihtiyacı Vougioukas değil bence.arkadaş kimseyide beğenmiyoruz ya
Kesinleşmemiş son durum...
Bu güzel tablonun bir programı veya sitesi var mı yoksa el emeği mi? Varsa bilmek isterim
vougiouskas nasıl kesin diyoruz ? bence koç şampiyonanın bitmesini bekleyecek
arkadaş kimseyide beğenmiyoruz ya
Cevap için teşekkürler. 26 yaşındaki iyi bir guard için aslında 1 Milyon euro çok değil; ama bizim para durumları sıkıntılı işte... :|1 Milyon Euro kontratı,gelecek sezon serbest kalınca muhakkak artacaktır istekleri,kısaca gelecek sezon bütçede bir artış olmazsa çok zor.
Avrupa'nın önemli takımlarından biri olmak istiyoruz. Ancak konuşulan isimler Avrupa'nın önemli takımlarında ana parçalardan biri olamamış, ne vereceği meçhul oyuncular. Bahsettiğimiz oyuncu Vougiaukos. Bugün Summerleague'de, D-League'de kendisinden 5 kat daha fazla katkı verecek oyuncular var. Tamam transfer memnuniyetsizliği var ama insanları Vougiaukos'u, Jawai'yi beğenmiyor diye eleştiremezsiniz. Çünkü bu oyuncular sorunumuzu çözemeyecekler.
Transferleri kim yapıyor bu kulüpte? Ciddi bir soru.
Ergin hoca yapıyor abicim. Yani onun verdiği isimler alınıyor. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü gelen isimler Avrupa basketbolunda öyle veya böyle adı duyulmuş isimler. Vuyukas milli takımlarda bize karşı oynadı, belki Ergin hoca ona olumlu rapor vermiştir. Bi Luksa Andric'ten iyidir yani...
Yok ya o yapmıyordur. Baksana 5 kat daha faydalı adamlar varken kimlerin peşinde koşuyormuşuz. Hiç anlamıyorum arkadaş