2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın sıcaklığı ile yazmıyorum ancak Cenk'i elimizde tutmamamız ve Kerem Tunçeri'yi almamamız bizi pişman edecek gibi duruyor hatta Oğuz ve Barış bile alınabilirmiş bunların üzerine bence :)

Senagal'de Dieng diye bir uzun var. Muazzam bir oyuncu, Minesato'daaymış. Acaba bırakırlar mı ? Biz düşünür müyüz ?

Değil bize NBA'deki herhangi bir takıma da bırakmazlar geçen yıl +20Sayı-20 Ribaundluk maçlar oynadı Savunması da iyi NBA'de çaylak yılında müthiş performanslar verdi Pekovic'in yokluğunda öyle sıradan bir bench oyuncusu olarak bakmıyor Minnesota

Love da gittikten sonra Minny'de Dieng 4 numarada da süre alacak. Kaldı ki Peko zaten sezonda ortalama 60 maç oynadığından Dieng, Minny için çok değerli bir parça.

Peteri Koponen'i her izlediğimde "keşke bizde olsa" diyorum. Khimki ile sözleşmesi bu sezon sonu bitiyormuş. Rusya'daki maaşını bilen var mı? Seneye kadroya dahil etme şansımız olabilir mi?
1 Milyon Euro kontratı,gelecek sezon serbest kalınca muhakkak artacaktır istekleri,kısaca gelecek sezon bütçede bir artış olmazsa çok zor.

Değil bize NBA'deki herhangi bir takıma da bırakmazlar geçen yıl +20Sayı-20 Ribaundluk maçlar oynadı Savunması da iyi NBA'de çaylak yılında müthiş performanslar verdi Pekovic'in yokluğunda öyle sıradan bir bench oyuncusu olarak bakmıyor Minnesota

Benim adam bugünde coşmuş ya. Hırvatistana karşı 27s 8r 3a 2b....
Bu adam Pekovic'i de keser, benden söylemesi...

Hamed Haddadi Sırbistan karşısında ki performansı 29 sayı (2PT: 10/10, 3PT: 0/2, FT: 9/12), 5 rebounds, 4 topçalma and 1 block

Alamazmıyız şu adamı yav.

Haddadi İran'da şu anda neden alamayalım...Çok para kazanıyor olmasa gerek İran'da...Geçen yıl önerdim bir iki kez fazla destek almamıştı...

Arkadaslar twitterda biri marcelinho huertas ile ilgilendigimizi yazmis. Hesabina baktim hep transfer haberleri yaziyor. Kolpa haber sanirim.(kaynak DHA)

Eurohoops Vougioukas ile anlaşmaya yakın olduğumuzu yazdı,Jawai de takımda kalmışken hücumuyla değil de savunmasıyla öne çıkan bir oyuncu daha iyi olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...