Burada dilenilen Ayon'dan çok daha etkili.
Jawai sana göre hata bana göre değil. Domercant ise alınmaması gereken bir riskti ama sözleşmesi devam eden bir oyuncu sözleşmesinden çıkıp çıkamadığımızı biliyor muyuz? Eğer çıkabildiğimiz halde kaldıysa evet hata. İşte ben buna kızdığım nokta da bu iç yüzünü net bilmeden direk asıp kesmek.
Bu seneye gelirsek adı ciddi ciddi bizimle anılan uzunların ortak özelliği nedir? Hepsi pota altında bire biri iyi, savunma yerine hücum özellikleriyle öne çıkan adamlar. Koç oyununu ve sistemini buna göre kuruyor demek ki. Eleştirileri buna göre yapmak daha doğru. Hala gelen ya da gelecek adamı savunması yok diye eleştirmek de ayrı bir şey. Geleni değil de şimdiden koçun sistemini eleştirmek daha mantıklı.
Unutmadan her zaman birilerinden daha iyi oyuncu bulursun. Arroyo'dan da daha iyisi var Arrodori'den de. Buna göre yapılacaksa eleştiri çok işimiz var.
En iyi oyuncu = koçun istediği oyuncu.
Domercant'ın sözleşmesi devam etmiyordu. Sadece +1'i vardı. O kullanıldı. Feshetmek isteseydik, ederdik. Kimseyi asıp kesmiyorum. Sadece Fenerbahçe final serisinde bizim boyalı alandan Zoric,Oğuz'la %80'le oynadı. Böyle bir durum varken, uzun konusunda seçici olmalıydık. Bir sürü savunmacı uzun önerdik burda, tabi kimsenin görmediğini bile bile. Ama bu Jawai'den çok çok daha iyi oyuncular olduğu gerçeğini değiştirmiyor. En iyi oyuncu = koçun, teknik direktörün istediği oyuncularsa neden yıllardır transfer eleştiriyoruz?