2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euroleague için bence de çok güzel bir kadro planlaması yaptık.
Ama lig için aynı şeyi söyleyemem.
Muhtemelen lig için yerli bir oyuncu transferi daha olabilir pota altına. Izzet Türkyılmaz gibi bir 4-5 yerli oyuncusuna ihtiyacımız var.
Keşke Cenk de kalsaydı.

Lig kadromuz;

Arroyo-Ender
Sinan-Aradori
Micov-Pocius
Erceg-Kerem-Yerli oyuncu(Izzet)
Furkan-Vuyukas(Jawai)

Şu kadroda Ender,Erceg,Kerem ve Furkan'a çok büyük iş düşüyor.

Euroleague kadromuz;
Arroyo-Nolan-Ender
Sinan-Aradori
Micov-Pocius
Kerem-Erceg
Jawai-Vuyukas-Furkan

Şu takımda potaaltinda atletizm eksikliği yaşayabiliriz ama çok kaliteli bir kadro olduk.

Bir an önce hayırlısı ile başlasın artık ligler :)

Euroleague için iyi bir kadro kuruldu.Arroyo gerilemezse final four adayıyız.Lige gelince Fb ile birlikte en iddialı adayız.Ancak uzun konusunda ciddi sıkıntı çekeceğiz.

Jawai ve Vougioukas'a verilen paraya Raduljica, Ayon ya da Haddadi alınsa (ki bu adamlar rahatlıkla getirilirdi) lig için de en iddialı takım olduğumuzu rahatlıkla söylerdim

Euroleague için iyi bir kadro kuruldu.Arroyo gerilemezse final four adayıyız.Lige gelince Fb ile birlikte en iddialı adayız.Ancak uzun konusunda ciddi sıkıntı çekeceğiz.

Jawai ve Vougioukas'a verilen paraya Raduljica, Ayon ya da Haddadi alınsa (ki bu adamlar rahatlıkla getirilirdi) lig için de en iddialı takım olduğumuzu rahatlıkla söylerdim

Euroleague' de Final Four adayı olup da TBL' de Fenerbahce' nin arkasında yer almak nasıl oluyor pek anlayamıyorum. Bu mantığa göre Fenerbahçe Ülker; Final Four hatta en büyük Euroleague Şampiyonluğu adayı :)
TBL' deki yabancı kısıtlamasına dikkat çekilecekse de Fenerbahçe' nin yerli oyuncuları bizim yerli oyuncularımızdan daha mı iyi midir ki bu şekilde analiz ediliyor?

Yönetimi hepimiz eleştirdik falan ama, galiba bu sene doğru işler yaptılar. Hem maaşları düşürdüler, hem uygun fiyata iyi oyuncular aldılar. Şu an tarihin en iyi kadrolarından birine sahibiz.

Vougioukas iyi transfer ama o da Jawai gibi hücumde etkili olup savunmada fazla etkili olmayan bir oyuncu. Hoca anladığım kadarıyla Furkan dan oldukça ümitli. Problem şu ki uzun rotasyonumuzun kalan kısmında da yalnızca 37 lik Kerem var ortaya sertlik koyabilecek.

Bir de biz geçtiğimiz sezon fenerbahçe ülker ile son maça neden çıkmadık onu anlayan var mı acaba? Türk halkı balık hafızalı derler ama bizim taraftar ve yönetim daha da balık hafızalı anlaşılan. Ne yönetim değişti ne de hakemler, biz de paşa paşa bu ligde oynamaya devam ediyoruz.

Euroleague' de Final Four adayı olup da TBL' de Fenerbahce' nin arkasında yer almak nasıl oluyor pek anlayamıyorum. Bu mantığa göre Fenerbahçe Ülker; Final Four hatta en büyük Euroleague Şampiyonluğu adayı :)
TBL' deki yabancı kısıtlamasına dikkat çekilecekse de Fenerbahçe' nin yerli oyuncuları bizim yerli oyuncularımızdan daha mı iyi midir ki bu şekilde analiz ediliyor?

Şöyle anlatayım Fb ligde, Euroleague'de oynattığı bütün yabancıları oynatabiliyorken, biz ise Euroleague'de oynadığımız kadrodan 2 yabancı oyuncumuzu tribüne gönderiyoruz.Bu durumda da özellikle uzun rotasyonunda ciddi sıkıntılar yaşayacağız.

Bilmem anlatabildim mi?

Bence yerli bir 4-5 numara daha lazım.
Ligte Vuyukas oynar muhtemelen. Jawai'yi de Euroleague'de kullanırız.
Bu yüzden pota altına bir yerli transferi daha bekliyorum...

Jawai ile 1+1, Vuyukas ile 1 senelik imzalamak cok mantikli.

Jawai zaten buyuk olasilikla dusuk maasa 8. yabanci olarak tutuldu kadroda, iyi performans gosterirse opsiyonu kullaniliriz gelecek sene.

Bu sezon TBL ve Euroleague'de 1. pivotumuz Vuyukas, 20 dakika rahatlikla sure alir.

Mutlu, Telekom'la idmanlara çıkıyormuş. 3.5 için iyi bir alternatif olabilirdi ama hoca pek düşünmüyor. Milli Takım aday kadrosuna bile çağırmamıştı..

Öncelikle Micov'un sık sık 4'e kayacağı artık açık. İmza töreninde de altı çizildi bunun. Micov benim bu sene çok güvendiğim bir oyuncu. Eğer bi oyuncu fazla görev almak isteyip de hocası onu etkin rolde kullanmıyor diye kızıyorsa bu oyuncu bir şeyler yapmak istiyordur. Önemli rol istiyor ve Marko'nun bizdeki rolünün ne kadar önemli olduğunu düşünürsek verilen rolle Micov ritm bulacaktır. 3 ve 4 numarada bol katkı verecektir. Ligin en iyi kısa rotasyonuna sahibiz bu şüphesiz. Uzun konusunda biraz sıkıntılı gibi olsak da son anda iyi kotarıldı diye düşünüyorum.

Bu arada hani uygun paralara getiririz diye konuşulan Raduljica için Madrid devreye girmiş. Ayon'u yabancı sınırından dolayı alamadılar ama Raduljica'yı alacaklar.

Su takimda Ersin kalsa ve yabanci sayimiz 6 olsa cok daha mutlu olurdum.

Cok guzel kadro kurduk. Ama ben "sadece eurolig" transferlerini sevemiyorum. Butunluk olmuyor gibi geliyor bana.

Ersin kalsa, cok sayida yabanci kisa ve Voyu veya Jawai'den biri olmasa bence daha iyi olurdu.

Kotu demiyorum, sadece hissiyat belki.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vougioukasla yapılan anlaşmadan bir mantık yaratılsak eğer bu sezon büyük ihtimal Jawaii nin performansına bakılacak ve ona göre gelecek yıl +1 yıllık opsiyon kullanılacak bundan dolayı Vougioukasla sadece 1 senelik anlaşma yapıldı büyük ihtimal

Herkes 8 yabancıdan yana veryansın ediyor haklılarda fakat.Bizim takımda sakalık olayı var bence 8 yabancı olması iyi oldu ilerde kadromuz geniş olduğu için hem lig hem kupa hem euroligde sıkıntı yaşamayız artık.

Halamı beğenmiyoruz bu bütçe ve alınan oyuncular harika hep beceriksiz diye hakaret ettiğimiz özyerede teşekkür etmek lazım başarılı bi iş çıkardı geriye iş koça kaldı all şampiyon yap artık tekrar ediyorum kombinelere hücum :)

Bu bütçeyle bu oyuncuların alınmasını Murat Özyer sağladıysa eğer daha önceden ne kadar kızıp eleştirsemde tebrik ediyorum kendisini. İyi iş çıkardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...