A lisansı almak istiyorsak en kötü lig finali oynamalı hatta lig şampiyonu olmalıyız.
Ben bu 15 Haziran açıklamasından bunu anladım.
A lisansı almak istiyorsak en kötü lig finali oynamalı hatta lig şampiyonu olmalıyız.
Yeni birşey söylememişler ...Murat Özyer Ve Lütfi Arıboğan Eurolegue'i takip eden aramızdan herhangi birinede gelse, ligler bitmeden karar vermez Eurolegue lisans konularında derdik zaten...3 gün içinde karar verecek başvurumuza Eurolegue laflarını falan kim uyduruyor nasıl uyduruyor anlamıyorum...
Ah N'dong ah 2 yaş genç olsan fena mı olurdu. Atletizmse atletizm, sırtı dönük oyunsa sırtı dönük oyun, orta mesafe şutsa şut, savunmaysa savunma, hücumsa hücum bu kadar komple bir uzun gerçekten yok yani.
Bir Cska'ya göz atalım;
Cska'da Teodosic, Krstic, Jackson ve Micov'un sözleşmeleri bitiyor. Teodosic ve Krstic ikilisi yüksek ihtimal Efes'e gidecek. Sonny Wemms'in 1 yıl daha sözleşmesi vara ama NBA çıkışı var. Utah Jazz'a gidebileceği konuşuluyor. Pargo'nun sözleşmesi devam ediyor ama yüksek ihtimal gönderecekler. Hines, Khryapa, Fridzon, Vorontsevich ve Kaun ise kontratları devam eden ve gelecek sezon kadroda yer alması beklenen oyuncular.
Gelelim asıl meseleye Eurolegue yaparsak Micov'u alabilirmiyiz ? İstermisiniz ?
Bu sene atletik amerikalı pivot modası vardı. Maccabide Alex Tyus, Paoda Lasme ve Olyde Bryan Dunston iyi sezon geçirdiler. İşin mücadele yönünü çok iyi yaptılar. Seneye bu tarz bir oyuncu bize faydalı olur . Belki Hines CSKAdan ayrılırsa mutlaka değerlendirilmeli
Semih Erden gecen hafta Murat Ozyer ile Ortakoy House Cafe de bulustu. Bizim teklifimizi beğenmemiş. Diğer takımlardan da teklif bekliyormuş.
Aman ha böyle bir salaklık yapmayalım derim.
Furkan ile yeniden anlaşılmış ve kerem'in gelme olasılığını düşünürsek böyle bir ihtimal olacağını hiç sanmıyorum.