Semih Erden beynini salon dışında bıraktığı sürece bizi ancak çıldırtır, başka da bi halta yaramaz.
Zannetmiyorum. Öncelik Furkan olacak. Ergin Hoca'nın Semih'e bir sempatisi var. Maliyeti de şu dönemde uygun. Semih-Furkan rotasyonu yapabilir. 4 numarada Erceg, Ersin (???), ve birde 4-5 oynayan bir uzun kaliteli bir uzun kadroya katabilir Ergin hoca. İyi bir pota altı rotasyonu olur bence.
Herkes Semih'e karşı hatta bende (disiplinsiz olması sebebiyle) fakat 5-10 dakikada ciddi katkı yapabilir Semih. Bu sene kariyerinin dip noktasını gördü bence daha ötesi olmaz. Kafasını verdiğinde neler yapabileceğini biliyoruz. Hem Ergin hoca ile çalışacak. Uygun maliyete 5-10 dakikada iş yapar. Benim endişem disiplinsiz davranışları.
Semih'i geçelimde ben en çok Barış Ermiş'i duyunca sevindim. Ender'i gördükçe fıttırıyorum.
Barış FbÜlkerin oyuncusu bonservis durumları filan olacaktır verirler mi sanmıyorum ama olursa güzel hamle olur.
Semih dedikodusu dönüyor.Biz,Ksk,Darüşşafaka Doğuş ilgileniyormuș FbÜlkerde gizli takipteymiș ve Semih sanırım oradan teklif bekliyormuș.
Semih-Furkan rotasyonu istemem açıkçası.Semih-Furkan-X rotasyonu olacaksa olsun.Semih 5 10 dk olsa da katkı verir Ergin hoca onun dilinden anlıyor o konuda güvenim tam.Furkan umarım kalır ama Efes aklını celmeye çalışıyor galiba inş gitmez.
Langford
Bilgisi olan var mı ? Olumsuz bilgiler var.
Semih; kendisini hala bulutların üstünde görüp kafasına göre takılacaksa,disiplinsiz davranmaya devam etmesi kaçınılmaz olur,Arkadaşın yazdığı gibi caydırıcı sözleşme yapılması gerekir.Bildiğinden şaşmazsa şutlayıp göndersinler, Ergin Ataman,ın transfer tercihlerinden dolayıda epey işkillenmeye başladım doğrusu,her sene mutlaka çuvallıyor sakatlıklarda cabası.Kendisine itimadım çok kalmadı doğrusu !!!
Hayırdır nolmuş ??
6 yabancı kuralı gelecek ilk 5'de full yabancı tutabilecez ve Semih'i alacağız öyle mi? İhtimal vermiyorum...
Arroyo'yu dinlendirecek ya da olmadığı zaman yerine oynayacak kişi Ender olamaz belki ama saydığınız diğer Türk isimlerde Ender'den kaliteli oyuncular değil...Vasat oyuncular ya da vasat durumdalar ve taraftarın beklentisi çok yüksek... Kerem yaşlı , Tutku'nun sakatlık problemleri var...Barış Ermiş Eurolegue'de geçen yıl 21 maç oynamış ortalaması 11.40 dakika 2 verimlilik puanı ortalaması....Ender 14.54 dakika verimlilik puanı 5.7...Barış Ermiş'te bizimki gibi olduğu yerde şut bekleyen bir takımda Ender'den çok fazla yaratıcı olamaz Eurolegue ya da play of seviyesinde...Gelince onlarada aynı şekilde söylenilir Ender'e söylenildiği gibi bir fark olmaz...Malesef Türk guard kalitemiz yerlerde sürünüyor...Bu yüzden Ender'in yerine bir Türk değil kaliteli bir yabancı alınmalı...Bunu yapmazsak sezon ortasında mecbur kalıp alacağız...O dönemde de şu andaki alternatif havuzunun %10'u olur yada olmaz...Anlıyorum kimse yabancı hakkını burada kullanmak istemiyor ama Arroyo seneye 36...Ya yardan ya serden...
Semih 5-10 dklık oynayacak bir oyuncu değil, en az 18-19 dk ister o yüzden almaya gerek yok. Ayrıca 14-15 kişilik kadro kuranları hiç anlamıyorum.
Arroyo-Hickman-Nikolov(türk)
Langford(türk)-x
Marko-cenk
Erceg-kerem gönlüm
Furkan-dunston-kerem kanter
X yerine dış şutu iyi ve pis işleri yapacak maliyeti çok olmayacak oyuncu lazım. Dunston çok iyi olur ama sasha kaun'u çok istiyorum. Gelme ihtimali var mı sizce? x yerine uşak'dan justin carter iyi gider.
5-10 dakika için Furkan varken Semih'i almak komedidir. Furkan-Dudley neyinize yetmiyor uzun olarak rotasyonda? 4 numara ismi söyleseniz anlayacağım Semih diyorsunuz ve bu transferi savunuyorsunuz.