Vujacic salonda.Enteresan
Lofton'ı isterim ama öyle ilk 5 çıkmayacak, fazla süre almayacak. Bu sezon Jerrels'ın Milano'da yaptığı gibi işler sıkıştığında oyuna girecek topu eline vereceksin paldır küldür atacak son periyotta. Başka türlü bizi taşıyamaz.
Geçen dedim yine diyorum çok ihtiyacımız var böyle oyun sıkıştığında bir şeyler yapacak Lofton gibi bir 6. adama
Kandemir seneye kalacaksa Beşiktaş'ta bize vermez. Hem bonservis ödememiz lazım.
Semih Erden'le ilgili bazı gelişmeler var. Netleşince yazarım. Sanırım Ender'le sezon sonu yollarımızı ayıracağız. Antep'ten Barış Ermiş'i istiyoruz.
Semih gelirse Furkan gider mi?
Kandemir seneye kalacaksa Beşiktaş'ta bize vermez. Hem bonservis ödememiz lazım.
Semih Erden'le ilgili bazı gelişmeler var. Netleşince yazarım. Sanırım Ender'le sezon sonu yollarımızı ayıracağız. Antep'ten Barış Ermiş'i istiyoruz.
Zannetmiyorum. Öncelik Furkan olacak. Ergin Hoca'nın Semih'e bir sempatisi var. Maliyeti de şu dönemde uygun. Semih-Furkan rotasyonu yapabilir. 4 numarada Erceg, Ersin (???), ve birde 4-5 oynayan bir uzun kaliteli bir uzun kadroya katabilir Ergin hoca. İyi bir pota altı rotasyonu olur bence.
Herkes Semih'e karşı hatta bende (disiplinsiz olması sebebiyle) fakat 5-10 dakikada ciddi katkı yapabilir Semih. Bu sene kariyerinin dip noktasını gördü bence daha ötesi olmaz. Kafasını verdiğinde neler yapabileceğini biliyoruz. Hem Ergin hoca ile çalışacak. Uygun maliyete 5-10 dakikada iş yapar. Benim endişem disiplinsiz davranışları.
Semih'i geçelimde ben en çok Barış Ermiş'i duyunca sevindim. Ender'i gördükçe fıttırıyorum.
İtalyan liginde cantu ile roma maçını izliyorum. Roma'dan jimmy berron son periyotta arroya gibi oynuyor. İnanılmaz bir saha görüşü ve zor şutları çok rahat atıyor. Oyuncu hakkında bilgisi olan varmı?
Mehmet Yağmur ve Serhat Çetin hakkında bilginiz var mı ilgimiz falan var mı yani. Semih-Furkan olacaksa yabancı pivot alınmayacak yani bu kötü olur bence ama hayırlısı artık.