2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lofton'ı isterim ama öyle ilk 5 çıkmayacak, fazla süre almayacak. Bu sezon Jerrels'ın Milano'da yaptığı gibi işler sıkıştığında oyuna girecek topu eline vereceksin paldır küldür atacak son periyotta. Başka türlü bizi taşıyamaz.

Geçen dedim yine diyorum çok ihtiyacımız var böyle oyun sıkıştığında bir şeyler yapacak Lofton gibi bir 6. adama

Geçen dedim yine diyorum çok ihtiyacımız var böyle oyun sıkıştığında bir şeyler yapacak Lofton gibi bir 6. adama

Kandemir seneye kalacaksa Beşiktaş'ta bize vermez. Hem bonservis ödememiz lazım.

Semih Erden'le ilgili bazı gelişmeler var. Netleşince yazarım. Sanırım Ender'le sezon sonu yollarımızı ayıracağız. Antep'ten Barış Ermiş'i istiyoruz.

Semih gelirse Furkan gider mi?

Zannetmiyorum. Öncelik Furkan olacak. Ergin Hoca'nın Semih'e bir sempatisi var. Maliyeti de şu dönemde uygun. Semih-Furkan rotasyonu yapabilir. 4 numarada Erceg, Ersin (???), ve birde 4-5 oynayan bir uzun kaliteli bir uzun kadroya katabilir Ergin hoca. İyi bir pota altı rotasyonu olur bence.

Herkes Semih'e karşı hatta bende (disiplinsiz olması sebebiyle) fakat 5-10 dakikada ciddi katkı yapabilir Semih. Bu sene kariyerinin dip noktasını gördü bence daha ötesi olmaz. Kafasını verdiğinde neler yapabileceğini biliyoruz. Hem Ergin hoca ile çalışacak. Uygun maliyete 5-10 dakikada iş yapar. Benim endişem disiplinsiz davranışları.

Semih'i geçelimde ben en çok Barış Ermiş'i duyunca sevindim. Ender'i gördükçe fıttırıyorum.

İtalyan liginde cantu ile roma maçını izliyorum. Roma'dan jimmy berron son periyotta arroya gibi oynuyor. İnanılmaz bir saha görüşü ve zor şutları çok rahat atıyor. Oyuncu hakkında bilgisi olan varmı?

Kandemir seneye kalacaksa Beşiktaş'ta bize vermez. Hem bonservis ödememiz lazım.

Semih Erden'le ilgili bazı gelişmeler var. Netleşince yazarım. Sanırım Ender'le sezon sonu yollarımızı ayıracağız. Antep'ten Barış Ermiş'i istiyoruz.

Furkan gitmesin asla !

Semih gelecekse de sözleşme de bazı şartlar olmalı. Umursamaz davranır ise sözleşmesi hemen feshedilmelidir.

Barış Ermiş gelecekse Ender gitsin olur. Ama Barış'ın şut konusunda yetersiz olduğu da düşünülmelidir.

Serhat Çetin transferi çok gerekli bize. Murat Özyer hemen anlaşsin bence kimse kapmadan...

Zannetmiyorum. Öncelik Furkan olacak. Ergin Hoca'nın Semih'e bir sempatisi var. Maliyeti de şu dönemde uygun. Semih-Furkan rotasyonu yapabilir. 4 numarada Erceg, Ersin (???), ve birde 4-5 oynayan bir uzun kaliteli bir uzun kadroya katabilir Ergin hoca. İyi bir pota altı rotasyonu olur bence.

Herkes Semih'e karşı hatta bende (disiplinsiz olması sebebiyle) fakat 5-10 dakikada ciddi katkı yapabilir Semih. Bu sene kariyerinin dip noktasını gördü bence daha ötesi olmaz. Kafasını verdiğinde neler yapabileceğini biliyoruz. Hem Ergin hoca ile çalışacak. Uygun maliyete 5-10 dakikada iş yapar. Benim endişem disiplinsiz davranışları.

Semih'i geçelimde ben en çok Barış Ermiş'i duyunca sevindim. Ender'i gördükçe fıttırıyorum.

Mehmet Yağmur ve Serhat Çetin hakkında bilginiz var mı ilgimiz falan var mı yani. Semih-Furkan olacaksa yabancı pivot alınmayacak yani bu kötü olur bence ama hayırlısı artık.

İtalyan liginde cantu ile roma maçını izliyorum. Roma'dan jimmy berron son periyotta arroya gibi oynuyor. İnanılmaz bir saha görüşü ve zor şutları çok rahat atıyor. Oyuncu hakkında bilgisi olan varmı?

Jimmy Baron yakından tanıdığımız bir isim. Türkiyede yanlış hatırlamıyorsam Mersinde oynamıştı. Geçen sene Eurocup'ı alan Kuban kadrosundaydı. EC gruplarında Kuban ile aynı gruptaydık. Rusya'da ki olaylı maçta çoşmuştu. Her attığı girdi resmen. Sezon ortasında ise Jaycee Carroll sakatlanınca Madrid'le sıkca ismi anılmıştı.

Bence Avrupa kıtasındaki en iyi şutörlerden birisi. Çok yumuşak bir bileği var. Attıkça atan cinsten. Fakat iyi bir savunmayla durdurabilir (Geçen sene evimizdeki Kuban maçında top göstermemiştik ona) Savunması vasat.Direk alıp oynatabileceğimiz bir isim değil, yedekten gelir iyi katkı verir. O tarz bir oyuncu istiyorsak ben Lofton'ı isterim. Kritik anlarda adamın yüzdesi artıyor.

Kısaca yedekten gelip katkı verebilecek bir oyuncu. Daha fazlası değil.

Mehmet Yağmur ve Serhat Çetin hakkında bilginiz var mı ilgimiz falan var mı yani. Semih-Furkan olacaksa yabancı pivot alınmayacak yani bu kötü olur bence ama hayırlısı artık.

Mehmet Yağmur ve Serhat Çetinle ilgili bizim takımla ilgili bir şey duymadım. Yalnız Bu iki isim ile Doğuş'un ciddi bir şekilde ilgilendiğini biliyorum. Hatta Mehmet Yağmur Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini yönetime iletmiş. Doğuş ligdeki kalbur üstü yerlileri bünyesine toplayacak galiba.

Semih-Furkan olursa eğer 4-5 oynayan kaliteli bir uzunda alabiliriz. Bu benim görüşüm ama Furkan-Semih ikilisini yanyana görebiliriz seneye. Mesela 4-5 oynayan uzun Freeland'ı olsa tadından yenmez.

Haberler;

>Galatasaray'dan sonra Karşıyaka'da yeni sezon için Barış Ermiş'le ilgileniyor.
>Virtus Bologna, baş koçluk için Zan Tabak ile görüşüyormuş. #İtalya #Bologna
>Yunanistan Federasyonu, Yunan Milli Takımının başına Fotis Katsikaris'i getirdi. İki taraf 3 yıllık kontratta anlaştı. #Rumors #Greece
>Play-off ilk turunda sürpriz bir şekilde elenen Brose Bamberg, koçu Chris Fleming ile yollarını ayırdı. #Almanya #brosebaskets
>Belçika ekibi Bruxelles, DJ Covington ile Jason Washburn'u sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.
>Belçika ekibi Telenet Oostende, koçu Dario Gjergja ile 3 yıllık yeni kontrat yaptı. Dario'ya Euroleague ekiplerinden teklifler vardı.
>Roman takımı Energia Rovinari, guardı Giordan Watson ile anlaşarak oyuncuyu takımda tuttu. #Romanya
>Alman takımı Chemnitz 99, forvet A.J. Calvin'i kadrosuna kattı. #Almanya
>İtalyan ekibi Reyer Venezia'nın yeni koçunun Carlo Recalcati olabileceği iddia edildi. #Rumors #Venezia
>Çinli oyuncu Qui Biao'nun, Dinamo Sassari'de forma giymeyeceği açıklandı. #İtalya #Sassari
>ACB'de sezonun en iyi genç oyuncusu ödülünü Joventut Badalona'nın 93'lü guardı Guillem Vives aldı.

Smacı vurduktan sonra tek elle potaya asılı kalmaktan başka hiçbir numarası olmayan Semih eğer şu formayı giyecekse yazıklar olsun!

Barış gelecekse ne ala..

Domercant yerine şutör olarak Aradori,Hairston yerine sert 3 numara olarak Devin Smith olmazsa Darden.Yani elimizdeki 2 oyuncuyu gönderirken oyuncu prototipini değiştirmeden yine gönderdiklerimizle aynı tarz ama daha fazla katkı yapacak oyuncular almalıyız bence

vujacicin tatil icin geldigini cok net biliyorum cunku kuzenimle efesten arkadaslar.Ama gs ye transfer olurmu veya gorusuldumu hic bilmiyorum.Lofton veya onun gibi baron veya d.diener gibi bir oyuncuya ihtiyacimiz var.

Yabancilardan arroyo, marko ikilisi kalsa yanlarina 2 numaraya langford(paraya kiymamizgerekecek) 4 numaraya petway yada lasme 5numaraya ise dunston cuk oturur hem maliyet acisindanda bizi zorlamaz bu oyuncular, yerli rotasyona ise ender yerine baris gelirse cok cok iyi olur daha dengeli hucum ederiz en azidan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...