• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle tekrardan Allah rahmet eylesin.
bir de abi birşey soracağım. O zamanların tadı şimdi düşününce daha bir ayrı güzel gelmiyor mu ? Sanki bütçe büyüdükçe aidiyet azalıyor gibi. Bir tarafta Jason Keep Erdemir maçının sonunda 2de 2 serbest atış attı diye mutlu olmak , diğer tarafta sansasyonel transfer olmayınca bile burukluk yaşamak.

Veysi sana o günlerden bir anı anlatayım sen durumumuzu gör! Maçın başlamasına 2:30 saat var ahmet cömert fener maçı temsilci beni çağırdı güvenlik güçleri yerini almıyor.Bu şekilde seyirci alamam diye maçta başlamıyacak tabiki,emn.md. gittim abi niye yerinizi almıyorsunuz kapıları açtıracam söylediği söz mithatcım kumanya gelmedi o yüzden biz şuan için görev yapmıyoruz.Kulübün genel sekreterine gittim dedim durum bu ben neyapayım dedi.Beni zor tuttular çıktım anında rahmetli babamı aradım dedim ağa durum bu rahmetli kaç polis ve güvenlik var dedi yanılmıyorsam 700 polis 55 güvenlik dedim.Kapa telefonu dedi 1 saat geçti baktım araç geldi babamın sağ kolu mustafa abi miko dedi yemekler bagajda aldır. yalnız baban araba dürüm koktuğu için temizlik parasını senden istiyor.Şimdi o günlerden bu günlere belki samimiyet gitti ama çok şükür büyüklüğümüz devam ediyor.

Doğru mudur bilmiyorum haber kurgu bile olsa çok heyecan verici:

Yeni sponsor Pegasus. GALATASARAY PEGASUS!

Kaba sakal bize geliyormuş, hattA ailesi Bodrum'a tatile davet edilmiş.

Kaynak: AMK

Mithat Duran kardeşim bu konudaki yorumun nedir?

@eyupyildizz: Arkadaşlar transfer dedikodularini tatil dönüşü paylaşacağim. Bu arada GS'nin erkek takim bütçesi max 15 milyon dolar olarak belirlenmiş.
Sponsorsuz herhalde.

@eyupyildizz: Arkadaşlar transfer dedikodularini tatil dönüşü paylaşacağim. Bu arada GS'nin erkek takim bütçesi max 15 milyon dolar olarak belirlenmiş.
Sponsorsuz herhalde.

Kulübün belirlediği bütçe kendi payı olan kısım. Buna + olarak sponsor eklemesi olacaktır.

Forumda "Langford bize geleceği için TBF işi bozdu" gibi bir inanç var ama asıl Anadolu Efes'in Langford ile anlaştığı ve bu son gelişmeler sonrasında transferinden vazgeçmek durumunda kaldıklarına dair bilgiler var. Şayet böyleyse hayrımıza bir karar olmuş. Zira Efes'in para musluklarını sonuna kadar açarak giriştiği bu yeni yapılanmasında bir de yerli kontenjanında oynayacak olan bir Langford, dengeleri çok bozardı.

Şu transfer dönemine başlarken benim kafamda çözümlenmesi gereken iki ana sorun var; bir tane saf skorer diyebileceğimiz bir kısa bulmak, gerektiğinde takımın düzeni dışına da çıkabilecek, ki zaten Ergin Hoca bu konularda katı kurallar koyan bir koç değil. Bunun için de adaylar zaten az çok belli. Yerli olup olmamasından bağımsız biçimde Langford, her ne kadar yeni sakatlık dönüşü yaşasa da Avrupa'nın en saf skorerlerinden Jaycee Carroll, büyük sıçrama yaşayan Andrew Goudelock. Skorerlik anlamında bu isimler seviyesinde görmesem de Ricky Hickman, Pietro Aradori vs. de bu listeye eklenebilecek isimler. Ama sonuç olarak profilimiz belli; sayıya kolay ulaşan, ara sıra delirdiğinde tek başına maç alacak bir saf skorer kısa.

İkinci ana sorun; geçen sene Jawai'den beklediğimiz ama malum nedenden dolayı alamadığımız ardından da Bonsu'nun ilk dönemi hariç bize veremediği katkıları verebilecek, önemli bir pota altı oyuncusu. Komple bir uzun bulmamız zor. İlla bir yerden defoları olacaktır. Sofo, Bourousis gibi hücumda fark yaratacak isimler veya Dunston, Hendrix gibi undersized kalsa da atletikliği ile fark yaratan isimler akla geliyor. Zaza ihtimalini ise ben pek kuvvetli görmüyorum.

Bir de bu iki sorunun dışında, Arroyo tamam&devam sorunsalı ile Spanoulis mevzusu var ki; nasıl bir şekilde sonlanacağını ben de merak ediyorum.

15 milyon dolar sponsor+kulüp+diğer gelirlerin toplamı, daha önce açıklanan tahmini bütçeden 5 milyon dolar daha düşük, bu bütçe ile ismi geçen oyuncuların transferi imkansız..

geçen hafta yazdım ben büyük ihtimalle pegasus ama daha özyerin haberiyok :) spa son söz oly cuma veya pazartesi sanırım cevap verecekler.

Geçen haftaki yorumunu okumamışım demek ki. amk da kesin senden duymuştur :)

Milli takımda Langford yerine Emir oynuyor şaka gibi. Emir i alma Ergin hoca .!

Langford ya da Spa'dan birisi !!

Zaza !!

Tyus,Slaughter,D.Brown ve R.Hendrix'den biri !!

Evren,Barış ya da Can'dan ikisi !!

Dış transfer beklentilerim...

Oly buy out'u kabul ettiği an spa bizde. Thy Euroleague'de Pegasus ismiyle oynamak entresan olacak.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Krstiç için Efes'ten resmi açıklama geldi. Alacağı parayı yazmamışlar.

Resmi açıklama

Bogdanovic için hiç mi ismimiz geçmiyor?
+Efesin ilgilendiği Vasilije Micic nasıl oynuyor?izleyen bilen var mı?Diğer forumlarda çok övüyorlar

Doğru mudur bilmiyorum haber kurgu bile olsa çok heyecan verici:

Yeni sponsor Pegasus. GALATASARAY PEGASUS!

Kaba sakal bize geliyormuş, hattA ailesi Bodrum'a tatile davet edilmiş.

Kaynak: AMK

Haberin kaynağı asıl mithat abidir adamlar forumu okuyup basıyor haberi :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Langford'un efes ile anlaştığının yalan olduğunu cümle alem biliyor.Bu haberin çıkmasının sebebi gs ile anlaştığı için bu olaydan sonra gelmesi imkansıza yakın tabi medya'da tepkiyi azaltmak.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri