• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kararla birlikte basketbolu bırakmazsa Arroyo kalır bence

O zaman Ersin kesin gider yabancı sayılacaksa.

Langford devşirilse dahi yabancı statüsünde,fakat mesela Nikolov lisans alabilirse yerli sayılacak,çünkü Türkiye'de yetişmiş statüsünde olacak.

6+6 iyi oldu,Euroleague takımları sezona 7 yabancıyla başlar yine,max. yabancı sözleşmesi de 8'di,o da 10'a çıkacak muhtemelen,sakatlık durumunda kolaylık sağlayacak bu da.

Langford gelsede yabancı sayılacak. Bu kararla kimse o parayı vermez ona. Biz makul bir ücrete anlaşırz. Tabi Barca aradan çıkarsa.

Arroyo-Spa-Langford-Marko-Printzeis-Sofo..

Yerli guard-Can Altıntig-Sinan-Cenk-KG-Furkan...

Kazanılmış haklar yok mu ben şu an Türk pasaportu olan devşirmelerin nasıl yabancı sayılacağını pek anlamadım ama bakalım.

Öte yandan güzel karar olmuş.

Arkadaşlar Türk-Yabancı ayrımı yok. İsterse Lebron James olsn Türkiyede yetişmiş olsaydı Türk sayılacaktı. İster Sinan Güler olsun Avrupada yetişmiş olsaydı yabancı sayılacaktı. Böyle saçma bir karar çıkmış.

SON DAKİKA: Önümüzdeki yılın planlarını yapan Galatasaray LH Spanoulis(Oly), Printezis(Oly) ve Schortsanitis(MTA) ile büyük ölçüde anlaştı.

SON DAKİKA: Önümüzdeki yılın planlarını yapan Galatasaray LH Spanoulis(Oly), Printezis(Oly) ve Schortsanitis(MTA) ile büyük ölçüde anlaştı.

Futbol da bütçe yok diye açıklamalar gelirken baskette bu isimlerle nasıl anlaşılıyor ?

Kaynak ?

Ergin Hocanın Sofoyu isteyeceğini sanmıyorum zira 10 sayı atacak diye Pick&roll savunmasından 15 sayı yedirtecek bir adam. Spanoulisi başkan ve eşi çok istiyor diye biliyorum ama oda zor.

Yalnız 2 sene sonra değişir bu kural. Hele anadolu takımları oyunun büyük bölümünü yabancılarla oynar. Türkler ya 5-10 dakika oynar yada havlu sallarlar. Genç oyuncular artık 2. ligde oynar.

Büyük takımlar F4 için iyi kadrolar kurar.

Yalnız 2 sene sonra değişir bu kural. Hele anadolu takımları oyunun büyük bölümünü yabancılarla oynar. Türkler ya 5-10 dakika oynar yada havlu sallarlar. Genç oyuncular artık 2. ligde oynar.

Büyük takımlar F4 için iyi kadrolar kurar.
Avrupa için çok değişmedi bence.

Yabancı sınırı değişikliği öyle ahım şahım bi etki edeceğini zannetmiyorum.

Altı yabancı cıkacağını tahmin ediyodum. Yalnız devşirme yada dah doğru tabir ile türk vatandaşlığına geçmiş yabancı oyuncu kuralı gene havada kalmış. Şu aşamada bu adamların elde ettikleri haklar geri alınamaz hukuken, adamlar bildiğin sizin benim gibi tc vatandaşı. Tbf nin vaktinde yediği hurmalar şimdi bir taraflarını tırmalıyo, mrsiçi oynattırıcaz diye vakti zamanında çıkarılan bu saçma devşirme kuralı şimdi sorun olucak. Bu oyuncuların menajerleri buyuk ihtimal haklarını mahkemede arıcaklardır.

Langford konusunda ise yabancı veya turk, her iki ihtimaldede gelirse cok katkı sağlar. Hatta bence arroyo kalıpta langford ile beraber oynarsa acaip yaratıcı bir hucum takımı oluruz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Yabancı oyuncuların yurtiçi bonservisi kaldırılmış. TBF kadroda altyapıdan oyuncular bulundurma zorunluluğu getirecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri