Abi İspanyadan kalıplı pivot kim var alabileceğimiz, Stimac? Mejri? Hettsheimer'ı pek tutmuyorum inşallah o değildir![]()
Kalıplı pivot, İspanya'dan şutör. Onlar ayrı sanırım.

Abi İspanyadan kalıplı pivot kim var alabileceğimiz, Stimac? Mejri? Hettsheimer'ı pek tutmuyorum inşallah o değildir![]()
Ne kadar çok istesem de resmi siteden görmeden inanmam ben Spa olayına. Çok büyük paralar dönüyor çünkü. 2m £ buy-out üstüne Spa'nın yıllık ne kadar alacağı meçhul. Daha transfer yapılması gereken bir sürü pozisyon var. Bakalım hayırlısı, inşallah olur.
pivot kalıplı biri demek istedim ispanyadan şütor jay jay ...
Önemli bir transfer olursa mutlaka perşembe finali son maçına 4 saat kala öğrenirsiniz!
6.maçı seyredenler Sinan Güler 'den mesajı almış olmaları lazım. Murat Özyer
Ve çok sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre 2 adım atıldı kg ve SPANOULİS 3 yabancı transferi daha yapılacak seneye. pivot kalıplı ispanyadan şütorve birde pis işleri yapacak 3.5
![]()
Ve çok sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre 2 adım atıldı kg ve SPANOULİS 3 yabancı transferi daha yapılacak seneye. pivot kalıplı ispanyadan şütorve birde pis işleri yapacak 3.5
![]()
Gecemizi gündüzümüzü çalın, bir de sizin şifrelerinizi çözmeye çalışalım.
Ne diyor burda ?
Dün KG imzaladı diye çıktı ya, Murat Özyer'le gazeteci Ali Naci Küçük tartıştılar twitterde. Sonra KG çıktı ailemle tatildeyim kimseyle görüşmedim, çıkan haberler yalandır dedi. Murat Özyer önemli maçımızdan önce bu haberler kasıtlı çıkarılıyor dedi bu sefer. Şimdi de öyle söylüyor. Maçımızın olduğu gün transfer haberi çıkarıp takımın dengesini bozmaya kalkarlar demek istiyor. Yani transfer haberi değil, bi yere laf çarpmış![]()
Şu
saatten sonra ligden çekilme gibi bi gaflette bulunacaklarını hiç zannetmiyorum. Aksine seneye eldeki bütün şartları zorlayıp, maksimum bütçe yaratıp karşı tarafı saha içinde de saha dışında da yenicek kadroyu kurmak, koça istediği rahat çalışma alanını oluşturmak gerekli. Anca o zaman bugünkü dik duruş anlamına ulaşmış olur..
Şu saatten sonra ligden çekilme gibi bi gaflette bulunacaklarını hiç zannetmiyorum. Aksine seneye eldeki bütün şartları zorlayıp, maksimum bütçe yaratıp karşı tarafı saha içinde de saha dışında da yenicek kadroyu kurmak, koça istediği rahat çalışma alanını oluşturmak gerekli. Anca o zaman bugünkü dik duruş anlamına ulaşmış olur..
transfer sayfasındada yazmıştım seneye yönetim atamanın elini çok güçlendirecek ona çok sağlam bi kadro yapacak diye merak etmeyin seneye çok iyi bi kadromuz olacak yanlış anlaşılmasın bu seneki ve son bi kaç senedir yüreğiyle mücadele eden bu parçalıyı onuruyla terleten basketbolcularımızı tenzih ederek yazıyorum çok güçlü çok iyi winner 3-4 tane oyuncu alınacak takıma arkadaşlar. seneye sahaya 6 yandaş hakemle çıksalar dahi kazanamayacakları bi kadrodan bahsediyorum...