• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar çok istesem de resmi siteden görmeden inanmam ben Spa olayına. Çok büyük paralar dönüyor çünkü. 2m £ buy-out üstüne Spa'nın yıllık ne kadar alacağı meçhul. Daha transfer yapılması gereken bir sürü pozisyon var. Bakalım hayırlısı, inşallah olur.

son yaşananlardan sonra yönetim seneye ergin atamanın elini çok güçlendirecek hamleler yapacak arkadaşlar sahada gerekirse hakemleride yenecek kadar sağlam bi kadro merak etmeyin...

Pivot olarak hep Sofo haberleri çıkıyor. İnşallah Sofo'ya hiç bulaşmayız.

pivot kalıplı biri demek istedim ispanyadan şütor jay jay ...

Şutör Jaycee Caroll'dır belki. Ama onun da çok ciddi bir sakatlığı oldu bu sezon, bileğinden baya ciddi bi operasyon geçirdi... (yanlış hatırlamıyorsam)

Önemli bir transfer olursa mutlaka perşembe finali son maçına 4 saat kala öğrenirsiniz!

6.maçı seyredenler Sinan Güler 'den mesajı almış olmaları lazım. Murat Özyer

Gecemizi gündüzümüzü çalın, bir de sizin şifrelerinizi çözmeye çalışalım.

Ne diyor burda ?

Ve çok sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre 2 adım atıldı kg ve SPANOULİS 3 yabancı transferi daha yapılacak seneye. pivot kalıplı ispanyadan şütor :) ve birde pis işleri yapacak 3.5 :)

Şifreler şifreler :D Abi sen bari açıkla yav

Ve çok sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre 2 adım atıldı kg ve SPANOULİS 3 yabancı transferi daha yapılacak seneye. pivot kalıplı ispanyadan şütor :) ve birde pis işleri yapacak 3.5 :)

Abi kaynak nedir ne derece sağlamdır? Spanoulis işi çok hassas olduğumuz bir konu ne kadar kesindir? 3,5 numara dediğin oyuncu Printezis veya Kaimakoglou mu? Şutörü açıkladın zaten, pivotu da söyle tam olsun :)

Gecemizi gündüzümüzü çalın, bir de sizin şifrelerinizi çözmeye çalışalım.

Ne diyor burda ?

Dün KG imzaladı diye çıktı ya, Murat Özyer'le gazeteci Ali Naci Küçük tartıştılar twitterde. Sonra KG çıktı ailemle tatildeyim kimseyle görüşmedim, çıkan haberler yalandır dedi. Murat Özyer önemli maçımızdan önce bu haberler kasıtlı çıkarılıyor dedi bu sefer. Şimdi de öyle söylüyor. Maçımızın olduğu gün transfer haberi çıkarıp takımın dengesini bozmaya kalkarlar demek istiyor. Yani transfer haberi değil, bi yere laf çarpmış :)

Dün KG imzaladı diye çıktı ya, Murat Özyer'le gazeteci Ali Naci Küçük tartıştılar twitterde. Sonra KG çıktı ailemle tatildeyim kimseyle görüşmedim, çıkan haberler yalandır dedi. Murat Özyer önemli maçımızdan önce bu haberler kasıtlı çıkarılıyor dedi bu sefer. Şimdi de öyle söylüyor. Maçımızın olduğu gün transfer haberi çıkarıp takımın dengesini bozmaya kalkarlar demek istiyor. Yani transfer haberi değil, bi yere laf çarpmış :)

Aklımdan neler, kimler geçmedi ki? :)

Neyse hayallerde çıtayı yükselttik, yönetimin işi çok zor artık.

Ispanyadan kalipli sutor pivotu okuyunca aklima Bourousis geldi ama Sofoklis sanirim kalipli pivot.

Ispanyadan sutoru tahmin etmek zor ama Arroyo, Spanoulis, Markoishvili, Erceg, Sofoklis'in yanina Gordon, Law gibi bir 2 numara daha iyi olurdu sanki. Aslinda bu 5'linin yanina Gordon'u tutup sutor alirsak cok iyi olur.

Birde 3.5 numara deniyor benim aklima Kaimakoglou geldi. Sanirim koc Arroyo'yu Euroleague'de degerlendirecek, gerektiginde TBL kadrosuna alacak.

Jaycee Caroll...

Spa-Arroyo-Gordon baş döndürür ama pek ihtimal vermiyorum.

Bu arada Spa-Arroyo + Carrol veya Langford olmaz savunma çöker

Bu olaylardan sonra transfer politikamız nasıl olacak acaba ?

Bu arada Engin Atsür seneye Beşiktaş Integral Forex'te olacak !!!

Şu ligden çekilme işi çabuk sonuçlansa da transfere başlasak yoksa Avrupa'da oyuncu kalmayacak

Ligden çekilme durumunda tüm oyuncular free olacaklar.Fakat sözleşmeleri olan oyuncular var bu iş nasıl olacak cidden tam bir karışıklık hakim şuan duruma

Şu saatten sonra ligden çekilme gibi bi gaflette bulunacaklarını hiç zannetmiyorum. Aksine seneye eldeki bütün şartları zorlayıp, maksimum bütçe yaratıp karşı tarafı saha içinde de saha dışında da yenicek kadroyu kurmak, koça istediği rahat çalışma alanını oluşturmak gerekli. Anca o zaman bugünkü dik duruş anlamına ulaşmış olur..

Şu
saatten sonra ligden çekilme gibi bi gaflette bulunacaklarını hiç zannetmiyorum. Aksine seneye eldeki bütün şartları zorlayıp, maksimum bütçe yaratıp karşı tarafı saha içinde de saha dışında da yenicek kadroyu kurmak, koça istediği rahat çalışma alanını oluşturmak gerekli. Anca o zaman bugünkü dik duruş anlamına ulaşmış olur..

Umarim bu dediğiniz gerçekleşir.
Seneye ligden çekilme kararı gerçekleşmez umarım.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun !!!

Şu saatten sonra ligden çekilme gibi bi gaflette bulunacaklarını hiç zannetmiyorum. Aksine seneye eldeki bütün şartları zorlayıp, maksimum bütçe yaratıp karşı tarafı saha içinde de saha dışında da yenicek kadroyu kurmak, koça istediği rahat çalışma alanını oluşturmak gerekli. Anca o zaman bugünkü dik duruş anlamına ulaşmış olur..

transfer sayfasındada yazmıştım seneye yönetim atamanın elini çok güçlendirecek ona çok sağlam bi kadro yapacak diye merak etmeyin seneye çok iyi bi kadromuz olacak yanlış anlaşılmasın bu seneki ve son bi kaç senedir yüreğiyle mücadele eden bu parçalıyı onuruyla terleten basketbolcularımızı tenzih ederek yazıyorum çok güçlü çok iyi winner 3-4 tane oyuncu alınacak takıma arkadaşlar. seneye sahaya 6 yandaş hakemle çıksalar dahi kazanamayacakları bi kadrodan bahsediyorum...

transfer sayfasındada yazmıştım seneye yönetim atamanın elini çok güçlendirecek ona çok sağlam bi kadro yapacak diye merak etmeyin seneye çok iyi bi kadromuz olacak yanlış anlaşılmasın bu seneki ve son bi kaç senedir yüreğiyle mücadele eden bu parçalıyı onuruyla terleten basketbolcularımızı tenzih ederek yazıyorum çok güçlü çok iyi winner 3-4 tane oyuncu alınacak takıma arkadaşlar. seneye sahaya 6 yandaş hakemle çıksalar dahi kazanamayacakları bi kadrodan bahsediyorum...

Hocam Spa ve Caroll'un ismini yazmışsınız .İki oyuncuyla da bir ön sözleşme var mı yoksa sözlü bir anlaşma mı söz konusu?Langford ile ilgili bilginiz var mı?Bİr de uzun konusunda adi geçen işimleri belirtirseniz çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri