• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo'yu tutuyorsun. Spanoulis Arroyo'nun birlikte oynaması imkansıza yakın bir olay. Furkan'la 1.3 milyona sözleşme imzaladın ve Lawal'le ilgileniyorsun. Sizce yeterince mantığa dayanmıyor mu?
Furkan kadro planlaması noktasında bende senin gibi düşünüyorum daha önce yazdığın kadroyu hatırlıyorum benim istediğim kadroda aynı doğrultuda.Arroyo nun yanına Hİckman,Aaron gibi oyuncular burası eyvallah.Spa Arroyo aynı anda nasıl olcak ordada aynı kanaatteyim.Ama sen diyorsun ki biz Spa yla da Zaza y lada ilgilenmiyoruz ,birilerine bu işi sordun da hayır ilgilenmiyoruz kesinlikle cevabını mı aldın? Burda birilerinin aldığı verdiği duyumlar var bu kadar kesin sınırlarla hayır öyle bişey yok dersen bazı insanlar buna alınır,sorun burda.

Eyvallah,agiz dalasina girip formu gereksiz yazilarla doldurmiyim.sen haklisin guzel kardesim.@ Mustafa Yalcin

Furkan kadro planlaması noktasında bende senin gibi düşünüyorum daha önce yazdığın kadroyu hatırlıyorum benim istediğim kadroda aynı doğrultuda.Arroyo nun yanına Hİckman,Aaron gibi oyuncular burası eyvallah.Spa Arroyo aynı anda nasıl olcak ordada aynı kanaatteyim.Ama sen diyorsun ki biz Spa yla da Zaza y lada ilgilenmiyoruz ,birilerine bu işi sordun da hayır ilgileniyoruz kesinlikle cevabını mı aldın? Burda birilerinin aldığı verdiği duyumlar var bu kadar kesin sınırlarla hayır öyle bişey yok dersen bazı insanlar buna alınır,sorun burda.

Alınabilirler sorun değil. Ergin Ataman Langford için düşünmüyoruz, çok pahalı dememiş miydi? Şimdi hem buy out hem de Langford'dan daha fazla ücret isteyebilecek bir oyuncu Spanoulis. Nasıl ilgileneceğiz. Ben mantık olarak ilgilenmiyoruz dedim. tepki olması da umurumda değil takım kurulduğunda "niye Spanoulis'i almadık, Fener Kleiza'yı alıyor, Bjelica'yı alıyor" diyecek olan ben değilim.

2 milyon euro'dan 1 lira aşağı inmeyeceğini biliyoruz Olympiakos'un. Zaten bırakmayacağız da dediler. 1 hafta önce Spanoulis kesin Galatasaray'da, başkanın otelinde tatil yapılıyor haftaya imzalanır yazılmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Mithat abi milyon defa gelip ''15 MİLYON BÜTÇEMİZ SPONSORDAN GELEN PARA HARİÇ'' yazdığı halde çıkıp ''15 e spa zaza flan alınmaz'' diyenler var hala :) Adam forumdan ayrılıp gitse bin kere haklı :) Bilerek mi anlamıyorsunuz yoksa gerçekten mi anlamıyorsunuz çözemedim :)

Şimdi yazayım herkes öğrensin spanoulis transferinde kulübün kasasından tek kuruş çıkmayacak,bakın beyler takıldınız 15.mil. dolara bu para sponsorsuz rakam,artık benim babam senin babanı döver olayını bırakın.Bu takım bu sene çok büyük hedeflere oynuyacak.Daha ne diyeyim bilemedim ki!

Mithat abi milyon defa gelip ''15 MİLYON BÜTÇEMİZ SPONSORDAN GELEN PARA HARİÇ'' yazdığı halde çıkıp ''15 e spa zaza flan alınmaz'' diyenler var hala :) Adam forumdan ayrılıp gitse bin kere haklı :) Bilerek mi anlamıyorsunuz yoksa gerçekten mi anlamıyorsunuz çözemedim :)

Ben sponsor göremiyorum?

Benim kendimce aldığım duyumum yokken mithat beyin dediklerinden yola çıkarak konuşmam en mantıklısı.. Ben bütçenin 20 m dolar olacağını dusunuyorum minumum..Son olaylardan sonra buralara kadar artması da çok zor bir durum değil..Yani 20 m dolara'da zikrettiğimiz spa ve zaza isimleri gayet tabi alınabilir... Sıkıntı yok herşey yolunda ;)

Kimse durup dururken bütçe 20 m dolar ya da euro demez..Mithat beyin bildikleri var elbette..Sonuç olumlu olur ya da olmaz..O işin doğasında var..! Zaten mithat beyde kesin oldu bitti demiyor neredeyse anlaşma tamam diyor...

Seri zamanı daha hiçbir yerde Spa konusu geçmiyorken Gssözlükte bir arkadaşın girdiği entry.
şampiyonluğa koşarken transfer konuşmak istemiyorum, ancak, kendimi de tutamıyorum. duyumcu falan değilim, ancak, kendisinin önümüzdeki yıl galatasaray forması giyeceğine dair bazı gelişmeler var. hatırlarsak, drogba'yı da başkan çok isteyip ilk sezonda alamamış, sonra transfer etmişti. aynı şekilde spa'ya da büyük bir ilgisi olduğunu biliyoruz. spa'nın iki yıl daha kontratı var ama, oly'den ayrılma ihtimali konuşuluyor.
(ters kose - 11 haziran 2014 13:36

Alınabilirler sorun değil. Ergin Ataman langford için düşünmüyoruz, çok pahalı dememiş miydi? Şimdi hem buy out hem de Langford'dan daha fazla ücret isteyebilecek bir oyuncu Spanoulis. Nasıl ilgileneceğiz. Ben mantık olarak ilgilenmiyoruz dedim. tepki olması da umrumda değil takım kurulduğunda "niye spanoulis'i almadık, fener kleiza'yı alıyor, bjelica'yı alıyor" diyecek olan ben değilim.

2 milyon euro'dan 1 lira aşağı inmeyeceğini biliyoruz Olympiakos'un. Zaten bırakmayacağız da dediler. 1 hafta önce Spanoulis kesin Galatasaray'da, başkanın otelinde tatil yapılıyor haftaya imzalanır yazılmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Spanoulis olayını Langford gibi değerlendirmemek lazım.Başkanın Spanoulis i ne kadar istediğini hepimizi biliyoruz bu iş biraz daha farklı olağan transfer görüşmelerinden.Tepki olması umrumda değil bence doğru bi yaklaşım değil burda herkes istediğini yazabilir katılıyorum ama bu kadar keskin konuşup yalancı konumuna düşürmemek gerekir insanları.Seni anlayabiliyorum bu oyuncular gelmezse hayal kırıklığı olacak ,daha bütçe belli değilken kendimizi bu kadar kaptırmamalıyız bunu anlatmanın söylemenin bir sürü yolu var .Mesela bana göre çok saçma kadrolar da yazılıyo bu forumda ama kimseye saçmalama demiyoruz.Sana yazan arkadaşlar da sen daha iyi mi bilicen falan yazmışlar onların mantığıda çok yanlış.

Şimdi yazayım herkes öğrensin spanoulis transferinde kulübün kasasından tek kuruş çıkmayacak,bakın beyler takıldınız 15.mil. dolara bu para sponsorsuz rakam,artık benim babam senin babanı döver olayını bırakın.Bu takım bu sene çok büyük hedeflere oynuyacak.Daha ne diyeyim bilemedim ki!

Teşekkür ederiz değerli duyumlar ve bilgiler için..Hep bizimle olmanız dileğiyle..! Gerçekleşir ya da gerçekleşmez bu dediklerim aynen geçerli...!

Hadi herşeyi geçtim daha sene başında ergin hoca bizzat kendi ağzıyla ''spanoulis son anda olye imza atmasa bizdeydi'' demedi mi ? Halen daha Spa hayalini kurmayın demeyin lütfen :) Çünkü hayal flan değil :)

Maksimum 2 hafta icinde isin rengi ortaya cikacak zaten. Kimin iskembede attigi, kimin laf olsun diye konustugunu o zaman ogreniriz.

3 senedir az cok taniyoruz Unal Aysal'i, Spanoulis tamam der, Oly'de su kadar getir al kontratini derse gider bir sekilde imzalatir sozlesmeyi.

Lütfen hayallerimizi kısıtlamayın.

arrayo-kerem tunçeri - ender arslan
spa. - x
cenk- marko
kerem gönlüm - erceg
furkan - Zaza

Zaza maaşını ne kadar yüksek bulsam da önemli bir yetenek ve pasaport avantajı var ki bu da hamle şansını arttırıyor.

Bütçe 25 milyon olduğu için ve görüşmeler olumlu gittiği için kusura bakmayın uçucam ben

Spanoulis-Arroyo-Barış
Langford-Sinan
Cenk-Marko
Kerem- Erceg - 4 numara
Furkan - Zaza

Mithat Duran ve Emre Çelik Bey'ler,

Sizden ricam sizi eleştirenleri görmezden gelmeniz ve yaşın yanında kuruyu da yakmamaniz.

Ben her foruma girdiğimde ilk sizden haber var mı diye bakan biriyim. Eminim benim gibi olan çok kişi daha vardır.

Umarım bilgilendirmelerinizden bizi mahrum etmezsiniz...

Realist olmak zorundayım maalesef. Herkes istiyor ama kimse nasıl alınacağı konusunda tek bir fikir üretmiyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu. Biz Spanoulis'le de ilgilenmiyoruz. Zaza'yla da. Çünkü alacak bütçemiz yok. Hadi varsa buyrun anlatın nerde. Krstic'in Zaza'dan iyi bir oyuncu olmasıyla Bucks'un ne alakası var onu anlayamadım. Zaza'nın prokom dışında tek bir maçı yok. Bunu söylüyorum sakattı deniyor. Yahu biz ne diyoruz. SAKAT.

Furkan kendi kendine çelişiyorsun ama hala ısrarla anlatıyorsun. Zaza 20 maç kaçırmış sanırsın adam sezonda 30 maç oynuyor 20'sini kaçırmış. 82 maçtan bahsediyoruz sezon öncesini de saymıyorum. E bak Krstic bu sezon kaç maç oynamış? Onun sakatlığından haberin var mı? Bourousis sağlam mı? Marko misal bu sezon 50 maçın 30'unu kaçırdı onu gönderelim sakat adam senin mantığına bakarsak bak o kadar maç da kaçırdı.

Az önce Furkan ile Zaza aynı oyuncu diyen adamsın sen Furkan. Furkan derken kendini değil de Furkan Aldemir'i kastediyorsan zaten ilginç. Kendini kastediyorsan olabilir diye septic yaklaşırım hiç izlemedim seni diyip.

Zaza'yı hayatında seyretmemişsin burda Zaza anlatıyorsun. Anasını satayım 15 sene seyrettim Zaza'yı, çıkmışsın Prokom maçı dışında maçı mı var diyorsun. Aç bak abicim elinde internet okyanusu var. Adam daha çocuktu 18 19 yaşında gözümün önünde fotsisi tsastsarisi denize döktü Pana maçında. Bomboş tribünlerdi bilmez çoğu kimse tabii. Bologna'yı orda elek etti tek başına. O zamanki Ülker takımından bahsediyorum. Sonra çıkmış Prokom dışında maçı mı var diyorsun. Hayır adamı tanımıyorsan sus en azından.

Millet Spanoulis Zaza ile görüşülüyor diyor. Tamam inanma sen de görüşülmüyor diyorsun. E o adam yalan söylüyor da sen misin doğrucu davut? Sen nereden biliyorsun da görüşülmüyor diyorsun? Bİr kere dedin bir daha dedin hadi bir daha dedin. Arıza mısın abicim insanların hevesi kaçsın diye ısrarla aynı kelimeleri söylemekten haz alıyorsun? Üstelik senin dediklerinin de alt yapısı yok. Gelmez de tamam. Zaten forumun çoğu gelmez diyor. Ama Hem gelmez diyorsun hem pahalı diyorsun hem görüşmüyoruz diyorsun hem şu daha iyi diyorsun. Ozaman stres yapmana gerek yok bak gelmiyormuş senin tabirinle. Ama en azından izlemediğin oyuncu için kötü oyuncu deme buna saygın olsun

Arroyo 1.3 - Tutku 300

Spanoulis 2.5 - Yabanci SG 1 - Sinan 700

Markoishvili 1 - Cenk 600?

Erceg 1.3 - Yabanci PF/C 1 - KG 500?

Zaza 2.5 - Furkan 1.3

Bakkal hesabi 14-15 milyon maas butcesi yapar. Zaza olmaz Bourousis olur, Lawal olur daha da duser maas butcesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri