• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spanoulis+22 milyon euroya Avrupa'nın en iyi takımını kurarız. Gerçekten büyük iş!

Anadolu Efes'in bu sene yapmış olduğu atılım sayın başkanımızı fazlasıyla hırslandırdı bence keza Fenerbahçe Ülker'de çok iyi hamleler yapacak. Bu yüzden ilk önce sponsor konusunu netleştirip ardından hedefteki oyuncuları kadromuza katmalıyız. Bu sene ilk transferimiz Kerem Gönlüm oldu. Ücretinde de gereken fedakarlığı yapmış deniliyor ama bunu sözleşme imzaladıktan sonra daha iyi görebiliriz.

Zaza konusunda bir yorum yapacak olursam bu sene olmasa bile önümüzdeki sezon yada diğer sezonlarda takımımızda forma giyeceğine inandığım bir isim. Bourousis'e önceden sıcak bakıyordum ama bu başlıkta kendisi ile ilgili bir bilgi paylaşılmıştı. Hangi takıma gitse o takım kupaları kaybediyor. Bu yüzden bizden uzak dursun mümkünse. :)

Büyük Galatasaray taraftarının 2012'den bu yana hayalini kurduğu bir isim var o da Vassilis Spanoulis...

Spanoulis için bütçe konuşmaya gerek yok. Geçen sezondan bu yana başkanımızın radarında olan bir isim ve sanırım kendisi de Olympiakos'da mutsuz. Takımına iyi bir buy-out ücreti önererek Spanoulis'i , Olympiakos'dan koparmalıyız. Bu taraftar hangi isimde ısrarcı olduysa onun takımına olan faydası ortada. ( Öncelikler Carlos Arroyo , Wesley Sneijder. ) Spanoulis , Galatasaray takımına seviye atlatabilecek bir isim ve onun için şartları sonuna kadar zorlayıp üçe beşe bakmamak gerekiyor. Şahsen Spanoulis'i Galatasaray formasıyla hayal etmek bile bizleri heyecanlandırıyor. İpekçi'de adının anons edilmesi.. Hayali bile güzel. :)

Gani Lawal bize göre bir isim. Yabancı transferinde bu sefer risk almadan gereken hamleleri yapabiliriz umarım.

Öyle zihniyetler var ki forumda. Sinir olmamak elde değil. Çıkıyor buraya basketbol ulemaları sırf milletin moralini bozmak için yok Spa'yla ilgilenmiyormuşuz yok Zaza'yı almamız imkansızmış. Yahu sen başkan mısın arkadaş? İLGİLENİYORUZ ULAN İLGİLENİYORUZ!!! İnşallah da gelirler siz de şişersiniz. Spa ile Arroyo bir arada oynar mıymış? Tabii onu Ergin Hoca hiç düşünmedi tüh ne yapacak adam? Gidip biri haber versin çabuk. İnanın Spa gelirse, dedikleri olmadığı için mutsuz olacak bir sürü şahıs var forumda. Milletin gönlünden geçene de mâni olmaya çalışıyorlar. Size ne arkadaş? Sen başkan mısın, maliyeci misin, şube yöneticisi misin? Herkes görüşünü, beklentisini yazar buraya özgürce. Milletle polemiğe girip moral bozacaklar yazmasın lütfen. Kendilerine saklasınlar müthiş istihbaratlarını da fikirlerini de!!

Tamam. Spanoulis, Langford, Pachulia hepsi Galatasaray'a gelir. Ruhumuzu ortaya koyup anlaşmışız. Hayırlı olsun.

Forum ne ara bu kadar fikir alış verişine tahammül edemeyen bir hal aldı ? Spa-Arroyo birlikte oynar mı diye fikir yürütmek bile suç teşkil ediyor

Bütçe 25 30 milyon dolar arası olacak , Spa ile ciddi ilgileniyoruz ve ilk kez Spa bu kadar olumlu bakıyor bize önce 2milyon € kadar bonservis ve bı o kadar da yıllık vermemiz gerekiyor Mithat abinin dediği gibi kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak , başkan kendi cebinden tüm masrafları karşılayacak . Arroyo kesin olarak takımda kaldı anlaşma sağlandı . Zaza transferini istiyoruz istediği ücret yüksek fakat teklif ettiğimizde bir o kadar yüksek önümüzdeki hafta sonu sponsor açıklandıktan sonra transferler de bir bir açıklanır .Cenk ile anlaşma sağlandı o da 3 yıl daha takımımızda olacak Endere son teklif sunuldu kararı bekleniyor o reddederse ön szleşme imzalanan Barış Ermiş katılacak takıma , zaten 4 numara da Kerem Gönlüm ile 1+1 yıllık anlaşma sağlanmıştı son durum böyle benim duyduğum . Erkek takımımız için inanılmaz hırslandı Ünal Aysal hem kulüp maliyeti arttırdı hem de hem erkeklere (hem de bayanları da az da olsa kapsayacak) bir sponsor bulundu . Güzel işler olacak erkek takımımızda sabırlı olalım kafi .

Günlerdir bu forumda yazıp söylediklerimin yukarıda yazılanlar arasında 2 farkı bana söyleyebilirmisiniz?Onur sakın yanlış anlama kardeşim,ben birebir konuştuğum kişilerden aldığım sözleri aktarıyorum.Ama olur olmaz onun hesabınıda veririz elbette.Ancak gerçekten insanı hem sinirlendiriyorlar hemde yalancı moduna sokuyorlar inan eşim bile yazma olan sana oluyor diyor.

Twitter'da yazınca mantıklı cevaplar da geldi aslında bana.

15 milyon dolara yakın bütçe (29 milyon TL deniyor) ve başkanın Spanoulis hediyesi bizim için mantıklı, gerçekçi ve iyi bir bütçe. Gayet de güzel takım kurulur bu paraya.

ZAZA demek ruh demek ZAZA demek savaşmak demek ZAZA demek onur demek...

İsmi geçen oyuncuların ismi bir yana karakter olarakta çok sağlam isimler aynı zamanda. Kerem GÖNLÜM, ZAZA, Spanoulis aynı zamanda lider ruhlu oyuncular. Yani bir bakıma bir transferden daha fazlasını yapmış olacağız.

Hele Arrayo - Spanoulis (Brown) - Zaza olursa müthiş olur gerçektende. Kısa savunmasında arıza çıkabilir ama uzun savunmasında karanlık olur içerisi :D

Ayrıca şöyle bir haber de okudum.

Spanoluis + 15 milyon dolar'da buyuk butce.

Zaza'yi da getirirsin, istedigin her oyuncuyu getirirsin bu butceyle.

20 M dolar bütçe olsun bırak 25 m dolar'ı filan..Samimi söylüyorum büyük koçun kuracağı takım ve bu muhteşem taraftar... FİNAL FOUR için elele veririz ve başarırız..Kupayı bile alırız..Haydi bakalım bütçe netleşssin biran önce çok merak ediyorum net rakamı..! Çok değil önümüzdeki hafta içi netleşir herşey..Çok olumlu hislerim var..Çünkü rakipler gaza basmışken biz GALATASARAY'ız bizimde basacağımızdan şüphem yok..! ;)

Öncelikle şu fakir edebiyatını da geçelim. F4 istiyorsan iyi kadron olacak. Nokta! Bir sürü olumsuz şeye rağmen F8 yaptık evet ancak Barca maçlarında da ne kadar yetersiz olduğumuz ortaya çıktı. Adamlardaki rotasyon özellikle uzun rotasyonu çok kaliteliydi. Ve bizde sadece Arroyo oynadı. Tek başına Barca'ya meydan okudu resmen, gayet de iyiydi. Fakat o da sakatlandı. Ve bizim için de herşey bitti. O yüzden oralarda kalitesini ortaya koyacak adamlara ve iyi bir rotasyona ihtiyacımız var. Zaten bence şampiyonluğa giden yolda en önemli basamak F8'dir. Karşına çıkan rakiptir. F4'e kalırsan o atmosfer çok farklı. Favori kavramı falan kalkıyor ortadan. Daha çok isteyen, mücadele eden şampiyon oluyor Maccabi gibi.

Sponsor konusunda yönetim artık birşeyler başarmalı. Biz koca Galatasaray'ız yahu. Dünyada bu ismi bilmeyen var mıdır? Sporla ilgilenen hemen hemen herkes biliyordur sanıyorum. O kadar Galatasaraylı iş adamı var. Bence yönetimin becerisine kalmış. Ve 17 haziran duruşunu desteklemek gerekiyorsan taş gibi kadro kurmalısın. Herkese meydan okuduğumuzu göstermeliyiz. CimBom başı dik yürür!

Spanoulis ise bir transferden çok daha fazlası. Bir kere vizyondur Kabasakal. Avrupada bir markadır, büyük bir isimdir! EL şampiyonlukları yaşamıştır. Parçalıyı giymesi gerçekten güzel olur. Hele Arroyo ile birlikte Avrupa'nın en iyi iki guardına sahip takım olacağız. Düşüncesi bile müthiş.

Furkan'ı ne kadar sevsem de bence yanlış yaptı yönetim. 1.3 m£ çok çok fazla. Arkası dönük oyunu yok, şutu yok, serbest atış yok. Playofflardaki oyununu da hiç beğenmedim şahsen. Hele ki kapı gibi sözleşmeden sonra herkes formunun atmasını beklerken daha kötü oldu. Karşıyaka'dan geldiğinde geliştirecekti kendini, hâlâ bekliyoruz. Rotasyon da kurulmuyor Furkan varken. Yanına atletik alsan kalın biri lâzım, kalın birini alsan atletik lâzım.. İkisini bir almak da kolay değil. Furkan böyleyken ondan daha fazla katkı veren Cenk, Sinan hatta Ender bile daha fazla ücret istemez mi? Ben olsam isterim şahsen.

Burası forumdur. Herkes kimseyi kırmamak, düzeni bozmamak şartıyla gönlündeki kadroyu yazmakta serbesttir. Kimse de birşey diyemez. Yok o çok pahalı, yok onu alamayız. Tavsiyen varsa yaz yoksa gölge etme! Allah Allah sanane birader? Aldık mı dedik sadece gönlümüzden geçeni yazıyoruz.. Ben de isterdim şöyle kadro ah be Jamont :(

Arroyo-Spa-Nikolov

Hickman-Sinan

Marko-Cenk

Printezis-Erceg-KG

Zaza-Furkan-Dunston

Bütçe ne olur bilmiyorum ama dolar-euro olayına bir zahmet önem gösterelim.
15 milyon dolar veya 22 milyo euro olacak diyor ama arada yarı yarıya fark var.
Furkan 1.3 milyon euro (1.8m dollar) alıyorsa Zaza da bir zahmet 2.5 milyon alsın

Bütçe ne olur bilmiyorum ama dolar-euro olayına bir zahmet önem gösterelim.
15 milyon dolar veya 22 milyo euro olacak diyor ama arada yarı yarıya fark var.
Furkan 1.3 milyon euro (1.8m dollar) alıyorsa Zaza da bir zahmet 2.5 milyon alsın

Aynen katılıyorum abi dolar, euro arasında dağlar kadar fark var Zaza ve Spa' ya ederinden fazla para vericek değiliz.
Furkan 1.3 milyon euro alıyorsa Zaza nın ücreti gerçekden uçuk değil.

Zaza oradaki kontratından nasıl çıkacak? Milwauke'nin yollama gibi bi düşüncesi yok bildiğim kadarıyla.

Sezon boyu sacını düzelmekten basketbol oynayamayan Kleiza'nın 3 milyon euro kazandıgı bir ortamda yerli statüsünde bir zazanın alacagı 2.5 milyon helali hoştur.

Mithat abi milyon defa gelip ''15 MİLYON BÜTÇEMİZ SPONSORDAN GELEN PARA HARİÇ'' yazdığı halde çıkıp ''15 e spa zaza flan alınmaz'' diyenler var hala :) Adam forumdan ayrılıp gitse bin kere haklı :) Bilerek mi anlamıyorsunuz yoksa gerçekten mi anlamıyorsunuz çözemedim :)

Mithat Bey, milyon kere bütçemiz 15 Milyon + sponsor geliri dedi diye, bütçenin bu seviyede olacağı kesin mi? Eğer son anda bir terslik (!) olur da bütçe çok daha alt seviyede kalırsa ne olacak? Ne de olsa geçmişte yaşamadığımız bir tecrübe değil bu durum?

Bence karşıt fikirlere saygı duymalıyız, ihtiyatlı yaklaşanlara paldır küldür saldırmak, Galatasaraylılığını sorgulamak yerine hayat bu belli olmaz diyerek hoşgörülü olmalıyız.

-herkes paradan bahsediyor ama her şey para değil..

-son üç yılın EL şampiyonları bizim bütçemizden çok mu yüksekti..

-tabiki basketbol iyi oyuncularla oynanır ama önemli olan takım olmak,takım için savaşmak..

-yenilmez armada her zaman TAKIM olmuştu,öncelikle bu özelliğimizi kaybetmemeliyiz..

-fazla geriye gitmezsek takım olgusunu oluşturan oyuncular türk oyunculardır(ender-furkan-sinan-cenk) ve türklerle kaynaşan yabancılardır..şimdi takımın yarısından çoğu değişicekken bu kemik türk kadroyu korumalıyız..(furkan a fazla para verilmesine rağmen)ender i de tutmalıyız..

- herkes kadro yazmış bende yazayım :) ah be gordon tam senin senen olacaktı :( bence bu kadro ile şampiyonluğa oynarız.. :)

-arroyo-spanoulis-ender-nikolov

-hickman-sinan

-marko-cenk

-printezis-zoran-kerem

-zaza-furkan-lawal

Yok arkadaş bu forumda hayâl da kurdurmuyorlar adama. Bakın şöyle yazacaksınız. Bütçemiz sıfır! Ne Spa ne Zaza ne Langford hiçbiri bize gelmez bize. Kimseyle ilgilenmiyoruz zaten. Hatta Arroyo'yu falan da tutamayız elimizde. İşte olması gereken taraftar profili bu!

Spanoulis'ten sonra keser mi bilmiyorum ama Bertans ile ilgileniyormuşuz

Yok arkadaş bu forumda hayâl da kurdurmuyorlar adama. Bakın şöyle yazacaksınız. Bütçemiz sıfır! Ne Spa ne Zaza ne Langford hiçbiri bize gelmez bize. Kimseyle ilgilenmiyoruz zaten. Hatta Arroyo'yu falan da tutamayız elimizde. İşte olması gereken taraftar profili bu!

Ne yapmaya çalıştığınızı ciddi ciddi anlayamıyorum.Siz inanın Spanın geleceğine gelecek yazın ben inanmayayım gelmeyecek yazayım bunun kime ne zararı var ? Benim şahsi kanaatim gayet yeterli ve yıldız isimlerden oluşan bir kadro kurucaz ama bu yıldızlar Bobby seviyesinde olacak Spa-Langford değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri