Öncelikle şu fakir edebiyatını da geçelim. F4 istiyorsan iyi kadron olacak. Nokta! Bir sürü olumsuz şeye rağmen F8 yaptık evet ancak Barca maçlarında da ne kadar yetersiz olduğumuz ortaya çıktı. Adamlardaki rotasyon özellikle uzun rotasyonu çok kaliteliydi. Ve bizde sadece Arroyo oynadı. Tek başına Barca'ya meydan okudu resmen, gayet de iyiydi. Fakat o da sakatlandı. Ve bizim için de herşey bitti. O yüzden oralarda kalitesini ortaya koyacak adamlara ve iyi bir rotasyona ihtiyacımız var. Zaten bence şampiyonluğa giden yolda en önemli basamak F8'dir. Karşına çıkan rakiptir. F4'e kalırsan o atmosfer çok farklı. Favori kavramı falan kalkıyor ortadan. Daha çok isteyen, mücadele eden şampiyon oluyor Maccabi gibi.
Sponsor konusunda yönetim artık birşeyler başarmalı. Biz koca Galatasaray'ız yahu. Dünyada bu ismi bilmeyen var mıdır? Sporla ilgilenen hemen hemen herkes biliyordur sanıyorum. O kadar Galatasaraylı iş adamı var. Bence yönetimin becerisine kalmış. Ve 17 haziran duruşunu desteklemek gerekiyorsan taş gibi kadro kurmalısın. Herkese meydan okuduğumuzu göstermeliyiz. CimBom başı dik yürür!
Spanoulis ise bir transferden çok daha fazlası. Bir kere vizyondur Kabasakal. Avrupada bir markadır, büyük bir isimdir! EL şampiyonlukları yaşamıştır. Parçalıyı giymesi gerçekten güzel olur. Hele Arroyo ile birlikte Avrupa'nın en iyi iki guardına sahip takım olacağız. Düşüncesi bile müthiş.
Furkan'ı ne kadar sevsem de bence yanlış yaptı yönetim. 1.3 m£ çok çok fazla. Arkası dönük oyunu yok, şutu yok, serbest atış yok. Playofflardaki oyununu da hiç beğenmedim şahsen. Hele ki kapı gibi sözleşmeden sonra herkes formunun atmasını beklerken daha kötü oldu. Karşıyaka'dan geldiğinde geliştirecekti kendini, hâlâ bekliyoruz. Rotasyon da kurulmuyor Furkan varken. Yanına atletik alsan kalın biri lâzım, kalın birini alsan atletik lâzım.. İkisini bir almak da kolay değil. Furkan böyleyken ondan daha fazla katkı veren Cenk, Sinan hatta Ender bile daha fazla ücret istemez mi? Ben olsam isterim şahsen.
Burası forumdur. Herkes kimseyi kırmamak, düzeni bozmamak şartıyla gönlündeki kadroyu yazmakta serbesttir. Kimse de birşey diyemez. Yok o çok pahalı, yok onu alamayız. Tavsiyen varsa yaz yoksa gölge etme! Allah Allah sanane birader? Aldık mı dedik sadece gönlümüzden geçeni yazıyoruz.. Ben de isterdim şöyle kadro ah be Jamont
Arroyo-Spa-Nikolov
Hickman-Sinan
Marko-Cenk
Printezis-Erceg-KG
Zaza-Furkan-Dunston