• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jamon Lucas Gordon sevdiğimiz bir oyuncudur ama bizim için öncelik Jamont olmalıydı ama yollar ayrıldı. Jamont'un gidişine üzüldüm. Geçirdiği ağır sakatlık kariyerini etkilerse daha da üzülürüm. Eskisi gibi dönerse memnun olurum. Jamont'dan sonra Jamon'u geri getirmek olmaz bence. Daha farklı isimlere yönelmeliyiz.

Milan Macvan büyük beklentilerle gelmişti takımımıza ama o dönem içinde yaptığımız transferlerde hayal kırıklığı yaratan nadir isimlerden biriydi hatta belki de tekti. ( Kişiye göre değişir ) Bu yüzden hoca takıma Erceg'in alınmasını istedi. Erceg genel olarak beğenilmedi bende pek beğenmiyorum ama hiç değilse hücum yönü yerine göre iyi olan bir isim. Macvan bu sene biraz hırs yaptı ve en azından kötü hatıralarla ayrılmadı takımımızdan.

Spanoulis'i halen çok istiyorum en son Sneijder transferinde bu kadar heyecan yapmıştım ama bu transferde gün geçtikçe umudumu kaybediyorum. Arroyo
Hickman
Marko
Erceg
Sofo

+1 transfer yabancı transferi bizim işimizi görecektir diye düşünüyorum. Yerlilerden Ender ile yolları ayırıp Kerem & Barış ikilisinden birini takıma kazandırmamız gerek. Nikolov'un lisans işi de hallolursa ligdeki maçlarda ve göstereceği performansa göre Euroleague'de bile oynar.

Yalnız şunu'da göz ardı etmeyelim. Hoca sisteminden taviz vermeyen biriyse 2 numarada hep şutör oyuncular kullanmıştır. Bizde 2 sezon Domercant'i bekledi. Sezon içinde Vujacic'i istediği konuşuldu. Beşiktaş'ta Kemp'i ve Morrisson'u Efes'te ise Rakocevic vardı. Acaba şutör bir kısa alır mı ?

Ergin hoca iki ve üç numaraların birinde net şutör diğerinde daha dengeli penetrede edebilen komple isimlerle oynadı. Sadece 2 numara değil 2-3 numara paket olarak bakmak gerek orada. Açıkçası ben orada keskin şutör olarak 3 numarada Bertans'ın düşünüldüğüne inanıyorum

bir de ben koçun atletik 4 numara istediğini/sevdiğini hiç sanmıyorum.

hocanın taktiği belli

ortaya bi center etrafına yayılan şutörler. Ve bence Ergin Ataman kadro mühendisliği açısından çok başarılı bir koçtur, o yüzden onun istediği adamlara ön yargıyla yaklaşmam.

Bildiğim değil de gördüğüm kadarıyla Pocius ile anlaşıldı. Marko ile anlaşılmama değil de anlaşılma ihtimaline göre açıklanır yani asıl Marko kalırsa Pocius da gelir.

Yine gördüğüm ve Ismail Şenol kanalından gelen haberlere göre yabancilarimiz Marko, Erceg, Arroyo, Sofo, Bertans, Pocius ve combo guard olacak.

Herhangi bir duyumum yok yalnız. :)

Ergin hoca iki ve üç numaraların birinde net şutör diğerinde daha dengeli penetrede edebilen komple isimlerle oynadı. Sadece 2 numara değil 2-3 numara paket olarak bakmak gerek orada. Açıkçası ben orada keskin şutör olarak 3 numarada Bertans'ın düşünüldüğüne inanıyorum

İyi hoş'ta Vujacic'i istemesinden bir şutör kısa transferi süpriz olmaz. Şutu sağlam savunması iyi bir oyuncu bakalım şimdi :)

Bildiğim değil de gördüğüm kadarıyla Pocius ile anlaşıldı. Marko ile anlaşılmama değil de anlaşılma ihtimaline göre açıklanır yani asıl Marko kalırsa Pocius da gelir.

Yine gördüğüm ve Ismail Şenol kanalından gelen haberlere göre yabancilarimiz Marko, Erceg, Arroyo, Sofo, Bertans, Pocius ve combo guard olacak.

İsmail Şenol'un yazdıklarını görmedim ama Marko varken Pocius nedir Allasen ? Spanoulis gelmezse yakarım bu forumu. Spanoulis+Pocius olacaksa eyvallah derim.

Ayrıca Pocius bana hiç bir zaman net bir şutör olduğunu hissettirmedi.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001878

pocius ve marko aynı tip oyuncular değil mi ben mi karıştırıyorum? 2si bir kadroda olacaksa cenk gidici diyebiliriz o zaman.

Abi Arroyo, combo guard, Marko ve Pocius üstüne birde yerlilerle kadro yapısı nasıl olacak biraz daha açabilir misin acaba?

Eğer Marko ve Pocius bir arada kullanılacaksa eğer Bertans kesinlikle öncelikli olarak 4 numarada kullanılacaktır ve 7. yabancı olarak düşünülüyordur.

Spanoulis gelsin de kim geliyorsa gelsin. Arroyo tek başına kalsın istemiyorum artık rotasyonda.

Pocius nerden çıktı kimin duyumu hiç istemem kendisini.Bundan 2 sene önce olsa iyi transferdi de hem oyuncu düşüşe geçti hem biz standartları yükselttik

Dediğim gibi bilgim yok sadece tahmin. Neden böyle düşündüğümü de yazayım. Pocius Marko yerine düşünülüyorsa bence Marko'nun verdiği çoğu katkıyı veremez bize. Ben Pocius'un Domercant'tan alamadığımız katkıyı almak üzere transfer edilebileceğini düşünüyorum ama 5 numara zayıf kalıyor bu sefer de. Zaten geçen konuşmuştuk. Dışarıdan bakınca aynı tipte oyuncular ama saha içinde verebilecekleri aynı değil bence kısaca.

Özetle;

Arroyo, Ender/Barış
Transfer, Sinan,
Marko, Cenk, Pocius
Erceg, Gönlüm, Bertans
Sofo, Furkan

Böyle bakınca da Bertans yerine 4-5 oynayan bir uzun daha verimli olurmuş gibi geliyor ama nedense Bertans'ın ismi geçiyor, Pocius'un çok az geçti, combo guard geçiyor, pivot geçiyor ama 4-5 oynayan bir oyuncu ismi hiç geçmiyor.

Ah keşke Zaza hayalimiz olsaydı.

Zaza hücumda da savunmada da Sofo'dan 3 gömlek daha üstün bir oyuncu.

Yerli rotasyonda oynaması ile 5 gömlek fark olur aralarında.

Geçen sene Jawai'nin sakatlanması ve bir daha geri dönmemesi korkutuyor beni açıkçası. O cüssede ki adamlarin dönmesi çok daha zor oluyor sakatlıkları sonrası.

Faul ve süre sıkıntısından dolayı açıkçası içimi rahatlatan bir isim olmadı. Dunston,Hamilton çok daha mutlu ederdi beni.

Hayırlı olur umarım bu transfer.

Bu arada Bertans'ı yazmış herkes. Gelmesi bu kadar yüksek ihtimal mi ?

Marko varken Pocius çok anlamsız transfer olur. Cenk ne güne duruyor ? Ligde de sınır var zaten.

Sofo'yo tekrar dönersek kariyeri boyunca 15 dakika ortalama ile oynamış bir isim. En fazla Maccabi döneminde 19 dakika ortalama ile oynayıp maç başına 12 sayı'lık bir istatistik yakalamıştı. Ergin hoca'nın mola takıntısından dolayı bizde de en az 19-20 dakika oynayacağı garanti. (Faul proplemi hariç) bu süre zarfında da 12-13 sayı ortalaması tutturması şahene olur. Birde üstüne şutörler için spancing..

Marko gitmeyecekse Pocius çok gereksiz olur bence de. SG olarak düşünülüyorsa ayrı tabi ama hem Marko hem Pocius forvette olmaz sanki...

Şimdi sofo+furkan 3.000.000 ama bizim bütçemiz 10 ile 15 milyon nasıl olacak şimdi.15 olunca 5/1 bu iki adama 12 olsa 4/1 bu adamlara 10 olursa 3/1.3 bu adamlara gidiyor yalnız bu adamlar takımın süper starları değil ama bizde para yok verdik.cenk marko erceg ve arroyo taş yesinler daha alınacak oyuncalarada 2016 önce ödeme yok.
Abi,zaten mantıklı düşünen herkes için 10 milyonun gerçek olmadığı aşikardı..Şubeyi yönetenler o kadar da çılgın olamaz

Eger sağlığı yerindeyse Acie Law düşünülmeli kesinlikle. Yıllık ucreti de asiri değildir diye tahmin ediyorum

Eger sağlığı yerindeyse Acie Law düşünülmeli kesinlikle. Yıllık ucreti de asiri değildir diye tahmin ediyorum

İyi güzelde ağır sakatlık atlatmış bir ismin ne işi var bizim takımda ? Son 2 yıldır sakatlıklardan çok çekiyoruz. Law falan olmaz , olmamalı. Bence daha sağlıklı isimlere yönelmeliyiz.

Önceki sayfalarda Jaycee Carroll yazılmış,kendisinin 2017'ye kadar kontratı var,Zaza'nın kontratını da hepimiz biliyoruz zaten,onları bir geçelim.

Sofo'nun menajeri tüm iddiaları yalanlamıştı,3puan'ın bize yazmadığı adam da kalmadı,şimdi sözleşme gitmiş diyorlar fakat bakalım,en geç yarın kokusu çıkar.Ayrıca Avrupa'da hiçbir oyuncunun hücumu Sofo'dan 3 gömlek uzun falan değil,hele Zaza'nın hiç değil.Avrupa'da Sofo'dan iyi hücumu olan hücum oyuncusu var mı yok mu diye bile tartışabiliriz.

Pocius-Manu-Bertans aynı anda biraz değişik bir rotasyon olur,ben 3ünün aynı anda olmasının pek iyi sonuç getireceğini sanmıyorum,Pocius'u alarak biraz uygun fiyatlara kaçıyoruz muhtemelen.

Aradori,önceliğinin yurt dışında oynamak olduğunu söylemiş,mesela Aradori-Darden yapsan,Manu'nun gitmesine razı olabilirsin,fakat Pocius-Manu ve yanına Bertans,çok olumlu yaklaşamıyorum.

Bir de 7. yabancı meselesi var,ben 7 yabancıyla başlanması görüşündeyim,fakat teknik heyet bu görüşte mi emin değilim.Özellikle Euroleague'de ilk grubun önemsiz olduğunu artık hepimiz biliyoruz,yaşadığımız sakatlıkları ve sezon içi yapılan transferlerin takıma olan etkisinin de hepimiz farkındayız,7. yabancı için Ocak ayını bekleme kararı alsak,pek şaşırmam açıkçası.

İstediğim kadro;

Arroyo-Aaron Jackson-Ender/Barış

Darden-Sinan

Aradori(Manu ayrılırsa)-Cenk

Erceg-Kerem Gönlüm

D'or Fischer-Furkan-Lawal

Oluşmasını beklediğim kadro

Arroyo-Ender/Barış

Pocius-Sinan

Manu?-Cenk

Erceg-Bertans

Yabancı-Furkan-Kerem Gönlüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri