Pocius nedense hiç geçmiyor kadrolarda. Beğenilmedigi için herhalde.![]()
2-3 sene önce olsa harika bir transfer derdim. Zaman şartları diyorum. Hedefler değişti.
Pocius nedense hiç geçmiyor kadrolarda. Beğenilmedigi için herhalde.![]()
Yalnız şunu'da göz ardı etmeyelim. Hoca sisteminden taviz vermeyen biriyse 2 numarada hep şutör oyuncular kullanmıştır. Bizde 2 sezon Domercant'i bekledi. Sezon içinde Vujacic'i istediği konuşuldu. Beşiktaş'ta Kemp'i ve Morrisson'u Efes'te ise Rakocevic vardı. Acaba şutör bir kısa alır mı ?
Ergin hoca iki ve üç numaraların birinde net şutör diğerinde daha dengeli penetrede edebilen komple isimlerle oynadı. Sadece 2 numara değil 2-3 numara paket olarak bakmak gerek orada. Açıkçası ben orada keskin şutör olarak 3 numarada Bertans'ın düşünüldüğüne inanıyorum
Bildiğim değil de gördüğüm kadarıyla Pocius ile anlaşıldı. Marko ile anlaşılmama değil de anlaşılma ihtimaline göre açıklanır yani asıl Marko kalırsa Pocius da gelir.
Yine gördüğüm ve Ismail Şenol kanalından gelen haberlere göre yabancilarimiz Marko, Erceg, Arroyo, Sofo, Bertans, Pocius ve combo guard olacak.
Herhangi bir duyumum yok yalnız.![]()
Bildiğim değil de gördüğüm kadarıyla Pocius ile anlaşıldı. Marko ile anlaşılmama değil de anlaşılma ihtimaline göre açıklanır yani asıl Marko kalırsa Pocius da gelir.
Yine gördüğüm ve Ismail Şenol kanalından gelen haberlere göre yabancilarimiz Marko, Erceg, Arroyo, Sofo, Bertans, Pocius ve combo guard olacak.
Abi,zaten mantıklı düşünen herkes için 10 milyonun gerçek olmadığı aşikardı..Şubeyi yönetenler o kadar da çılgın olamazŞimdi sofo+furkan 3.000.000 ama bizim bütçemiz 10 ile 15 milyon nasıl olacak şimdi.15 olunca 5/1 bu iki adama 12 olsa 4/1 bu adamlara 10 olursa 3/1.3 bu adamlara gidiyor yalnız bu adamlar takımın süper starları değil ama bizde para yok verdik.cenk marko erceg ve arroyo taş yesinler daha alınacak oyuncalarada 2016 önce ödeme yok.
Eger sağlığı yerindeyse Acie Law düşünülmeli kesinlikle. Yıllık ucreti de asiri değildir diye tahmin ediyorum