• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer sahada taraftara, formaya ve camiaya bir terbiyesizlik yapmıyorsa bir oyuncu, elinden geldiğince çabalıyorsa içinde hangi takımı tuttuğu önemli değildir gönlümüzde yeri vardır. Cenk de Ender de iyi günleri kötü günleri oldu ama 1 kere bile Galatasaray'a yakışmayacak harekette bulunmadılar bu forma altında. Kalırlar veya giderler ama benim gönlümde asla kötü anılarla yer edinmeyecekler.
bakış açısı bence de bu olmalı..
yoksa biz hadi cimbombomum diye twitler atıp Fenere gidince zaten Fenerliydim diyen adamlar gördük.Tuttuğu takımdan daha önemli olan bu forma için verdikleri,dürüst ve karakterli olmalarıdır bence de..ve Cenkte Ender de tuttukları takımdan bağımsız konuşuyorum,karakterleriyle takımımıza yakışan isimler..

Aroyyo&Spanuolis hayali bile güzel... Aroyyo&Domercant&Hawkins geldiğinde çok sevinmiştim ama o müthiş 3'lüyü izlemek nasip olmamıştı, inşallah bu transfer olurda, Aroyyo ve Spanuolis'i izleyebiliriz...

Hani aysalla spa görüşecekti bugun?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aroyyo&Spanuolis hayali bile güzel... Aroyyo&Domercant&Hawkins geldiğinde çok sevinmiştim ama o müthiş 3'lüyü izlemek nasip olmamıştı, inşallah bu transfer olurda, Aroyyo ve Spanuolis'i izleyebiliriz...

Arroyo-Domercant-Hawkins sağlıklı bir şekilde oynayamaması çok üzücü gerçekten big3 yapmıştık kağıt üstünde.

Sofo alınacaksa, yanına mutlaka Dorsey tarzı bir uzun alınmalı. Aksi taktirde sezon içerisinde pota altında çok zaafımız olacaktır. Sofo, Maccabi'de James ve Tyus ile birlikte oynadı.
Biz de kendisinden üst düzey faydalanmak istiyorsak böyle bir uzun rotasyonu oluşturmalıyız.
Bertans'a gelince, bu oyuncu sürekli 4 oynayacak bir oyuncu değil. Bildiğimiz kısa forvet oynuyor. Zaten 4 oynayacak kadar kuvvetli bir oyuncu değil. Ancak maç içinde yer yer dengeleri değiştirmek için oynatılabilir.

Bertans değil de Kuzminskas neden düşünülmez. Ortalama bir şutu var. Fundemantal'i iyi, savunma yapar ve müthiş bir atlet. Sürekli rakibe eşleşme problemi yaratır.

Sofo olayı kesin bitti mi ? Bir de Spa ile ilgili bir gelişme var mı ?Bu hafta kritik diyorlardı.Seni her yakaladığımda soru soruyorum ama rahatsız etmiyorumdur umarım

Estafurullah hocam duyduğumu yazıyorum bende . Sofo olayı kesin olarak bitti , Spa için kritik hafta çünkü Olm bırakmak istemiyo yani oyuncunun aklını iyice çelip baskı kurmayı hedefliyoruz kulübe bir külfet çıkarmayacağından Başkana bağlı birazda ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı paraya bakıyor .

Uzunlardan kısalara doğru gideyim.

Furkan ortalama 20 dakikayı bulabilecek seviyeye geldi bence. Tek eksiği faul atışlarındaki yüzdesi, onu mutlaka geliştirmesi lazım. Onun dışında bu sene potaya çok daha cesur gidiyor, ribaund konusunda da iyice geliştirdi kendini. Hatta çoğu üyenin hemfikir olduğu üzere hakettiği kadar süre bulamadı özellikle playofflarda. Serbest atışlardaki yüzdesini yukarılara çekebilirse harika olacak.

Sofo'nun geldiğini kabul edersek süre alacağı ortalama 14-15 dakikada rakip pota altını dağıtacaktır. Sırtı dönük oyunu var, ikili oyunu var, faul atışları Furkan'a nazaran daha iyi. Saavunma kısmında faul problemi ve ağır kalacak olması ise dezavantajları.

İlla şutu olan bi 5 numara almamız gerekmiyor. Çünkü -her ne kadar değeri pek bilinmese de- Erceg bu konuda kilit rol oynuyor. Hem soğukkanlı hem de iyi bir şutör. Banvit serisinin 4. maçını hatırlayın. İlk yarıda berbat oynamıştı ama 3 ve 4. periyotta hiç bir şey olmamış gibi topu aldı şutunu kullandı ve ikisinde isabeti buldu. O iki üçlük Marko'nun yaktığı ateşi daha da harlamıştı.

Ayrıca ismi geçen Bertans da gelecek olursa dışarıdan bulacağımız sayılar bizi fazlasıyla rahatlatacaktır. İçeride Sofo veya Furkan, çizginin gerisinde şut tehdidi olan Erceg veya Bertans.

Marko umarım takımda kalır. Olur da giderse yine şutu iyi bir isim gelecektir ama takımı, kulübü, tribünü, ülkeyi tanıyor artık Marko. Tam anlamıyla mükemmel bir uyum yakaladı burada.

Arroyo'nun yanına alınacak guard ve bir tane şutör SG kısa rotasyonumuzu belirleyecek malum. Hala Spanoulis'in gelmesini çok zor görüyorum ben, eğer Spa gelirse 2'ye savunması iyi bir SG lazım. En çok buraya yapılacak hamleleri merak ediyorum. 1 ve 2 numara takviyeleri çok bilinmeyenli denklem gibi...

Estafurullah hocam duyduğumu yazıyorum bende . Sofo olayı kesin olarak bitti , Spa için kritik hafta çünkü Olm bırakmak istemiyo yani oyuncunun aklını iyice çelip baskı kurmayı hedefliyoruz kulübe bir külfet çıkarmayacağından Başkana bağlı birazda ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı paraya bakıyor .

Bertans'la ilgilendiğimiz doğru mu Onur? Beni memnun etti açıkçası dedikodular, umarım kadromuza katarız.

Bu sezon kimlerin geleceğinden çok Allah göstermesin kimlerin sakatlanacağı belirli olacak. Takım 2 senede o kadar sakat verdi ki 4.ye falan kuruyor herhalde takımı

Spa için hiç umudum yok burada kimseye yalancı demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın gündeme gelmiş olabilir ama ben OLYe her hangi bir buy-out ücreti önerdiğimizi düşünmüyorum bi yoklamışızdır Spayı ama iş ciddiye binmemiştir diye tahmin ediyorum

Spa için hiç umudum yok burada kimseye yalancı demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın gündeme gelmiş olabilir ama ben OLYe her hangi bir buy-out ücreti önerdiğimizi düşünmüyorum bi yoklamışızdır Spayı ama iş ciddiye binmemiştir diye tahmin ediyorum

Önerildi hocam ciddi ciddi ilgileniyoruz sonuç ne olur bilemem ama istenen 2 milyon € bonservisi bile ödemeye hazırız .

söylenenlerden yola çıkarsak o zaman iş spanouliste bitiyor. O ne derse o olacak yine geçen seneki gibi.

Önerildi hocam ciddi ciddi ilgileniyoruz sonuç ne olur bilemem ama istenen 2 milyon € bonservisi bile ödemeye hazırız .

İnşAllah olur abi ne diyeyim ben biraz kötü senaryoya hazırlıyorum kendimi geçen sene gelmeyince yıkımı büyü olmuştu :)

Spa ve Zaza'dan ümidi kestim. Onlarsiz bir kadro kuruyorum.

Arroyo-Ender-Barış(Tunçeri)
Hickman-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-KG
Sofo-Tyus-Furkan

Bertans'ı da 7.yabancı olarak kullanabiliriz.

Ben Bo yu çok isterim piyasada adı geçen Spa hariç hepsinden bir gömlek daha iyidir benim gözümde buna Langford'da dahil.

İnşAllah olur abi ne diyeyim ben biraz kötü senaryoya hazırlıyorum kendimi geçen sene gelmeyince yıkımı büyü olmuştu :)

Transfer sezonu bu KAPa bildirdiğimiz oyuncuları alamıyoruz yeri geldiğinde özellikle bizim kulüpte ama sonuçta bu dönem ilk kez bir transferle başkan uğraşıyor benim de ümidimi arttıran o .

Transfer sezonu bu KAPa bildirdiğimiz oyuncuları alamıyoruz yeri geldiğinde özellikle bizim kulüpte ama sonuçta bu dönem ilk kez bir transferle başkan uğraşıyor benim de ümidimi arttıran o .

Onur, Bertans'ı sormuştum ama? :(

Pardon hocam gözümden kaçmış gerçekten bilmiyorum ama yarın öbür gün arayıp bi yoklarım abimi bakalım neler olmuş takımda öğrenip yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri