Delaney mi ? Hiç ihtimal vermiyorum ama keşke olsa.
G.Saray’la ilgili hakkımda çok şey yazıldı biliyorum ama bu sezon başında takımım Olympiakos’la kontrat yeniledim çünkü oynadığım takımda kalmak istedim. İmza öncesi başkanımla görüşüp her konuda anlaştık. Ben Olympiakos’un oyuncusuyum ve burası aklımdaki tek yer.
İş pazarlık aşamasına gelmedin bitmiş.
G.Saray’la ilgili hakkımda çok şey yazıldı biliyorum ama bu sezon başında takımım Olympiakos’la kontrat yeniledim çünkü oynadığım takımda kalmak istedim. İmza öncesi başkanımla görüşüp her konuda anlaştık. Ben Olympiakos’un oyuncusuyum ve burası aklımdaki tek yer.
İş pazarlık aşamasına gelmedin bitmiş.
Paylaştığın haberde öyle bir durum yok pek ala pazarlık yapılmış ama başkanla anlaştıktan sonra Oly'de kalmış burda parazarlık aşamasına gelmediğini nereden çıkardın?
3 ay Spanoulis'i yazdı durdular ama Spanoulis ilk görüşmede reddetti.
çünkü oynadığım takımda kalmak istedim
Arkadaşım duyumcu falan değilim ancak Spanoulis'in ilk görüşmede reddettiğini nereden biliyorsun? Orada mıydın? Kaynağın mı var bu kadar kesin konuşuyorsun?
Oynadığı takımda kalmak istediği için bizim teklifimizi reddetti zaten. Baştan görüşme olmadı diye tutturdun sonra ilk görüşmede reddetti diyorsun. Kendi içinde tutarlı ol önce lütfen
Oynadığı takımda istediği parayla kalmak istemiş istediği parayı alamasaydı görürdük ama ilk teklifte reddetmek diye bir şey yok sanki Ataman değilde siz görüşmüşsünüz gibi konuşuyorsunuz arkadaş Ataman bu konuda neden yalan söylesin.çünkü oynadığım takımda kalmak istedim
Yabancı forumları takip ediyorum. Haziran ayının sonuna doğru Spanoulis'in oly'le anlaştığını yazdılar Temmuz başında resmi imzalar atıldı.
Murat Özyerden bilmeyeceğim de kimden bilcem Furkan? Manciniden mi? Ergin Atamanın listesinde Pociusun Markonun yerine düşünüldüğünün yazdığını kendi demedikçe kimse inandıramaz bana. Marko gider, bu adam gelirse görürüz 3 numara ne hale gelir. Cenkin durum da muallak hala zaten.
Ama Markoyu yedeklerse iyi transfer derim.
Furkan Dillice, bana nasıl cevap veriyorsan ver umrumda değil ama senin Galatasaraylı olduğuna dair inancım % 10. Her konuya muhalifsin ve şuursuzca eleştiri yapıyorsun, hiçbir dayanağın yok. Sürekli o olmaz bu olmaz diyorsun.
Furkan iyi bi Galatasaraylı. İşi farklı yerlere çekmenin hiç bir anlamı yok.