• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delaney mi ? Hiç ihtimal vermiyorum ama keşke olsa.

G.Saray’la ilgili hakkımda çok şey yazıldı biliyorum ama bu sezon başında takımım Olympiakos’la kontrat yeniledim çünkü oynadığım takımda kalmak istedim. İmza öncesi başkanımla görüşüp her konuda anlaştık. Ben Olympiakos’un oyuncusuyum ve burası aklımdaki tek yer.

İş pazarlık aşamasına gelmedin bitmiş.

Paylaştığın haberde öyle bir durum yok pek ala pazarlık yapılmış ama başkanla anlaştıktan sonra Oly'de kalmış burda parazarlık aşamasına gelmediğini nereden çıkardın?

G.Saray’la ilgili hakkımda çok şey yazıldı biliyorum ama bu sezon başında takımım Olympiakos’la kontrat yeniledim çünkü oynadığım takımda kalmak istedim. İmza öncesi başkanımla görüşüp her konuda anlaştık. Ben Olympiakos’un oyuncusuyum ve burası aklımdaki tek yer.

İş pazarlık aşamasına gelmedin bitmiş.

Bu açıklamanın neresinde ben Gs ile görüşmedim diyor? Hakkımda çok şey yazıldığını biliyorum diyor. Ergin hoca kendi ağzıyla birebir görüştüğünü açıkladı Spanoulis ile

Paylaştığın haberde öyle bir durum yok pek ala pazarlık yapılmış ama başkanla anlaştıktan sonra Oly'de kalmış burda parazarlık aşamasına gelmediğini nereden çıkardın?

çünkü oynadığım takımda kalmak istedim

3 ay Spanoulis'i yazdı durdular ama Spanoulis ilk görüşmede reddetti.

Arkadaşım duyumcu falan değilim ancak Spanoulis'in ilk görüşmede reddettiğini nereden biliyorsun? Orada mıydın? Kaynağın mı var bu kadar kesin konuşuyorsun?

Oynadığı takımda kalmak istediği için bizim teklifimizi reddetti zaten. Baştan görüşme olmadı diye tutturdun sonra ilk görüşmede reddetti diyorsun. Kendi içinde tutarlı ol önce lütfen

Arkadaşım duyumcu falan değilim ancak Spanoulis'in ilk görüşmede reddettiğini nereden biliyorsun? Orada mıydın? Kaynağın mı var bu kadar kesin konuşuyorsun?

Yabancı forumları takip ediyorum. Haziran ayının sonuna doğru Spanoulis'in oly'le anlaştığını yazdılar Temmuz başında resmi imzalar atıldı.

Oynadığı takımda kalmak istediği için bizim teklifimizi reddetti zaten. Baştan görüşme olmadı diye tutturdun sonra ilk görüşmede reddetti diyorsun. Kendi içinde tutarlı ol önce lütfen

Gayet tutarlıyım. Her oyuncuya teklif yapabilirsin ancak aşama kaydetmek farklı bir olay.

Murat Özyerden bilmeyeceğim de kimden bilcem Furkan? Manciniden mi? Ergin Atamanın listesinde Pociusun Markonun yerine düşünüldüğünün yazdığını kendi demedikçe kimse inandıramaz bana. Marko gider, bu adam gelirse görürüz 3 numara ne hale gelir. Cenkin durum da muallak hala zaten.

Ama Markoyu yedeklerse iyi transfer derim.

Oynadığı takımda istediği parayla kalmak istemiş istediği parayı alamasaydı görürdük ama ilk teklifte reddetmek diye bir şey yok sanki Ataman değilde siz görüşmüşsünüz gibi konuşuyorsunuz arkadaş Ataman bu konuda neden yalan söylesin.

Yabancı forumları takip ediyorum. Haziran ayının sonuna doğru Spanoulis'in oly'le anlaştığını yazdılar Temmuz başında resmi imzalar atıldı.

Ben sana direk Ergin hocanın ağzından duyduğum şeyleri söylüyorum. Ancak sen kendini neye inandırmak istiyorsan ona inandır kardeşim

Murat Özyerden bilmeyeceğim de kimden bilcem Furkan? Manciniden mi? Ergin Atamanın listesinde Pociusun Markonun yerine düşünüldüğünün yazdığını kendi demedikçe kimse inandıramaz bana. Marko gider, bu adam gelirse görürüz 3 numara ne hale gelir. Cenkin durum da muallak hala zaten.

Ama Markoyu yedeklerse iyi transfer derim.

Murat Özyer Markoishvili'nin yerine Pocius'u mu isteyecek? İstediği ücret fazla diyor, bu demek ki o paraları verecek bütçe yok. bu küçülme alameti ise sorumlu Özyer değil yönetimdir.

One source told me Galatasaray wanted to spark its roster with Malcolm Delaney. Either Turks or Russia, I'm hearing. Via david pick
Delenay içim bizimle ruslar diyor. Hadi hayırlısı.

Delaney Top 16 da;
13.4 sayı ,, 4 ribaund,, 4.59 asist,, 1.1 top çalma ortalamalarıyla oynadı.İstatistik kağıdının her yerine katkıda bulunuyor. Adı CSKA ve Olympiakos la anıldığı için pek adı geçmiyordu forumda bizle. Arroyo'yla beraber takımı iyi yönlendirirler bence çok isabetli bir seçim olur.

ya sanki transfer listesini Ergin hoca değil de Murat Özyer belirliyo gibi saçma sapan yorum yapıyorsunuz, baya güldürücü oluyor. Ayrıca Pocius'un da Markoishvili'nin yerine alındığını zannetmiyorum, eğer alındıysa da kötü transfer değil. Bilmiyorsan bile youtube'dan izle kardeşim ya.

tamam youtubedan izleriz. :)

Furkan Dillice, bana nasıl cevap veriyorsan ver umrumda değil ama senin Galatasaraylı olduğuna dair inancım % 10. Her konuya muhalifsin ve şuursuzca eleştiri yapıyorsun, hiçbir dayanağın yok. Sürekli o olmaz bu olmaz diyorsun.

Furkan Dillice, bana nasıl cevap veriyorsan ver umrumda değil ama senin Galatasaraylı olduğuna dair inancım % 10. Her konuya muhalifsin ve şuursuzca eleştiri yapıyorsun, hiçbir dayanağın yok. Sürekli o olmaz bu olmaz diyorsun.

Furkan iyi bi Galatasaraylı. İşi farklı yerlere çekmenin hiç bir anlamı yok.

Renkdaşlar abim amelyat oldu'da takip edemedim.Pocius'umu aldık ?
Nette birşey göremedim.

Furkan iyi bi Galatasaraylı. İşi farklı yerlere çekmenin hiç bir anlamı yok.

Özür dilerim ama sürekli şu yorumlarından sonra böyle düşünen sadece ben değilimdir. Galatasaraylı olsa bile insan ister istemez böyle düşünüyor. Tekrar özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri