• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanju abi Kerem, Pocius, Ender, Marko gibi isimler neden resmi olarak duyurulmuyor bir fikrin var mı? Şu belirsizlik ortamı can sıkıcı, Murat Özyer faktörü de var malum...

Geçen sene de geç duyurulmuştu bazı isimler anlaşmasına rağmen anlamıyorum ben de o olayı, anlaştığımız paraları iyice indirmeye mi çalışıyolar ne bilemiyorum yani Özyer olunca haklısın içi rahat etmiyo insanın imza haberini görünceye kadar. Kerem, Pocius ve Marko ile kesin anlaşmaya varıldı bildiğim kadarıyla.

Duyurulma sıkıntısı hali hazırda pazarlık yapılan oyunculara koz vermemek. Canlı şahidi olduğum olayı anlatayım, Albayrak hem Karan´la hem de Mansız´la anlaştı.Her şey bitti Mansız Karan'ın aldıgı parayı görünce bende bu kadar isterim dedi anlaşma olmadı.

Duyurulma sıkıntısı hali hazırda pazarlık yapılan oyunculara koz vermemek. Canlı şahidi olduğum olayı anlatayım, Albayrak hem Karan´la hem de Mansız´la anlaştı.Her şey bitti Mansız Karan'ın aldıgı parayı görünce bende bu kadar isterim dedi anlaşma olmadı.

Burada bu kararı Lucescu verdi. İkisi de bizde seç birini diyorlar Lucescu da Karan daha iyi bir oyuncu olduğu için onu seçiyor. Mansız'ı da ellerimizle biz veriyoruz BJK'a. Sinan Engin de buna benzer şekilde anlattı olayı zamanında. GS sağolsun onlar verdi İlhan'ı bize diyerek

Arroyo, Nikolov, Sinan, Pocius, Markoishvili, Cenk, Erceg, Kerem, Furkan.

Gelecek combo guard birazda duzen disi skor uretebilen biri olmali. Carlon Brown iyi tercih olur gercekten.

Oğuz bey o isimlerden Gavel ve Bourosis takımlarıyla anlaştı, onları silebiliriz, diğer herkesin kontratı takımlarında bittiyse Zisis de hoş tercih olurmuş.

Bourousis'i takip edemedim de, Gavel, Brose'den ayrıldı biliyordum Tanju bey.
[MENTION=7083]Okan Şenol[/MENTION] Calathes'in PAO ile görüştüğünü biliyorum ama, böyle bir rakama ihtimal vermiyorum. Diamantidis bile maks. 2.2 kazandı Pana'da. Şuanki bütçeleriyle o ücretlere çıkamazlar.

Gavel ayrıldı ama Bayern ile anlaştı, Bourosis ile yeni kontrat imzaladı Madrid ile.

Burada bu kararı Lucescu verdi. İkisi de bizde seç birini diyorlar Lucescu da Karan daha iyi bir oyuncu olduğu için onu seçiyor. Mansız'ı da ellerimizle biz veriyoruz BJK'a. Sinan Engin de buna benzer şekilde anlattı olayı zamanında. GS sağolsun onlar verdi İlhan'ı bize diyerek

Sühan olay benim dediğim gibi oldu apo abide bunu teyit eder fahri abide ümit'in sözleşmesini masada açık unuttu yer floryada fahri abini odasında oldu,İlhan geldi gördü sonra abi o bu parayı alıyorsa bende o paraya oynamam dedi izin istedi Apo abide tıpkı tuncaya yaptığı gibi izin verdi.Eğer izin vermeseydi ilhan gidemezdi.

Gavel ayrıldı ama Bayern ile anlaştı, Bourosis ile yeni kontrat imzaladı Madrid ile.
Bourisis yeni kontrat değil var olan kontratındaki opsiyonunu kullandı.Serinin 3. maçından sonra açıkladı!!!

Maciulis'i kesinlikle almalıyız şahsen çok sevdiğimi bir oyuncu geçen sene paonun en iyilerindendi. Birde Aaron Jackson. Tabi şutu olmadığı için biraz soğuk bakılabilir ama son derece dengeli bir oyuncu ve iyi savunmacı. Pivot için Fram Vazquez düşünülebilir aslında ama ciddi bir free throw problemi var adamda. Gerçi Bonsu ve Furkanla kıyaslanmaz o ayrı da. Arkadaş şu Hibert 2.20 boyuyla bütün serbest atışları sokuyor bizde de şöyle bir uzun olsa ya :D

Dee Brown boşta mı, şu an kaçırmasak bari..

Maciulisi kaçırdıysak çok yazık Marko´ ya da tercih ederim tek geçerim Maciulisi

Maciulis'i Cska ve Kazan istiyormuş kaçırma gibi bi durum falan yok bu ikisinin çıktığı bütçelere bizim çıkmamızın imkanı yok zaten.

Öncelikle merhabalar foruma yeni katıldım ancak yaklaşık iki aydır misafir olarak takipteyim. Kafamdaki kadroyu yazmak istiyorum. (Bütçe ve realite çerçevesindeki kadro olucak bu tabiki Spa-Langford-Zaza pakedini isterim)

Arroyo-Ender-Kerem T.
Pocius-Sinan-Göksenin
Cenk-Marko
D.Brown-Erceg-Kerem G.
Furkan-Dorsey

Eldeki gözüken kadro şu: Arroyo, Niko, Sinan, Erceg, Kerem Gönlüm, Furkan. Cenk'le anlaşılacağını ve Ender'in kalacağını yada Barış veya Tunçeri'nin geleceğin düşünürsek 8 kişilik bir kadro var, bu kadroya 4 yabancı daha eklenir.

Tahmini mevcut bütçeye ve eldeki oyunculara göre şu oyuncular ideal:

1/2: Nick Calathes (1.100.000-1.300.000$), Nikos Zisis(800.000-900.000$, Jacob Pullen (700.000-800.000$), Anton Gavel (600.000-700.000$)
2/3: Anthony Morrow(1.000.000-1.100.000$), Doron Lamb (800.000-900.000$) Martynas Pocius(800.000$), Manny Harris(700.000-800.000$)
3/4: Dajuan Summers (600.000-700.000$) Davis Bertans (600.000-700.000$)
4: James Gist (800.000$), Anthony Tolliver (900.000-1.000-000$)
5: Bourousis (1.000.000-1.100.000$) Aleks Maric (800.000-900.000$), Dorsey (800.000$)

Calathes 2 milyondan aşağı Avrupa'ya dönmez..

Unics Kazan'da çoştu bu aralar zaten piyasadaki çoğu oyuncuya göz koydu adamlar

Önemli adıma açılmış başka sitelerde ki haberlere ve yazılanlara itibar etmeyeniz.Bu forum hariç bir tek tweetır da @producerDRN hesabım bulunmakta forumda ki arkadaşların bilgisine.

CSKA Maciulisi ne yapacak arkadaş bıraksınlar bize :) Adamlarda Weems, Micov,Khryapa,Vorontsevich var daha ne Maciulisi

CSKA Maciulisi ne yapacak arkadaş bıraksınlar bize :) Adamlarda Weems, Micov,Khryapa,Vorontsevich var daha ne Maciulisi

CSKA zaten aşırı istekli görünmüyor diyor haberde ancak Kazan sağlam teklif koymuş masaya.

Litvanyalılar ile Rusların arası baya açık, Maciulis eğer Rusya´ya giderse hain ilan edilir diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri