• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Ünal Aysal'a Murat Özyer'e bence biraz fazla yükleniyoruz. Tamam ikisininde hataları oldu ama Galatasaray basketbolda son zamanların en iyi senelerini ünal başkan döneminde geçirdi keza bayanlarda duble yaptık. Bunda Murat Özyer veya Ünal Aysal'ın hiç katkısı yok dersek hata yapmış oluruz. Aynı şey futbol için de geçerli. Basamakları bu kadar hızlı tırmanamayız. Real Madrid yada Cska kadar maddi gücümüz yok. Biraz sabır göstermeliyiz. Ben başkana sonuna kadar güveniyorum en iyisini yapmaya çalışacaktır.

Özelikle bayanlarda hiç katkıları yok, sevinmeye haklarıda yoktu, Galatasaray düşmanı T.D'li kutlamaya çağırma haklarıda hiç yoktu...

Kimsenin ümidini kırmak istemem ama sadece beklentileri düşürmenizi öneririm bir Galatasaraylı olarak,sonra üzülüyoruz.Bu dediğim sadece basketbol için geçerli değil,futbolda da çok yukarıdan uçuyoruz.Açıkçası baskette Spanoulis'i,futbolda Balotelli'yi vs getirebileceğimizi düşünmüyorum.Maddi açıdan pek açılmayız bu sezon.

Öncelikle salon,sponsor,bütçe konularını bir netleştirseydik yeterdi aslında.Şimdi boşluğa düştük adeta.

Eurohoops da Langford'un sözleşmesi için 2 yıl 3,8 milyon dolar diyor. Yıllık yaklaşık 1,3 milyon euro yapar ki çok da büyük bir para değil. Mega deal falan gözükmüyor ortada.

2 sezonluk 3.8m dolar diyorlar. Abartı bir miktar değilmiş.

Murat Özyer öyle ballı bir insna evladı ki inanılmaz gerçekten. Bugün Yarın başkanla buluşup Murat Özyer'i anlatsam onun da bana diyeceği aynı olacak "iyi de kardeşim 22 sene sonra Erkekler, 14 sene sonra kızlar şampiyon oldu bu adamın döneminde" olacak :)) Ekrem Hoca kolay kolay demez ama keşke Ergin Hocaya sorsa "Murat Özyer yerine o işi yapabilecek birini bulabilir miyiz? Yoksa kaçırmayalım mı böyle profesyonel birini?" diye. Ergin Hocanın diyeceği laf belli "başkanım sokakta ilk tuttuğunuzu getirin ondan daha iyi yapar!" olacaktır. Ama gel gör ki Adamdaki şans farklı yani gerçekten. Dayak yiyip onun hesabını soramayan salonu boşalttıramayan adam 2 taraftar hırpalandı diye tribün boşalttıran KSK yönetiminin tüm idarecisinden daha vasıfsızdır! Düşünün taraftar dayağı ayrı konu, idareci dayağı ayrı. Adam hem de şeref tribününde dayak yiyor ama salonu boşalttıramadı. Sonra bu adamdan GS'ın haklarını korumasını bekliyoruz. Yahu kendi hakkını koruyamıyor adam.

Işıl'ın verip de alamadığımız parasını, İlkan'a harcamadı mı bu adam? Eminim Ünal Aysal Adnan Nas Mehmet Cİbara farketmez bunların şirketinde biri böyle bir hata yapacak, şirketi bir günde 2 milyon zarara sokacak, aynı gün işten kovarlar sonra dağda köpekler tecavüz etmiş bulunur cesedi. Ama GS'ın parası deniz yemeyen keriz hesabı hesap soran bile yok. Abuk abuk şeylere itiraz eden Genel kurul üyelerinden biri bile Murat Özyer'İ çıkıp kürsüde eleştirmedi. Neden? Çünkü O yüce Galatasaray Liseli. Hayatındaki yaptığı en iyi şey GSL'ni uzatmadan bitirmesi olan adam

Eurohoops da Langford'un sözleşmesi için 2 yıl 3,8 milyon dolar diyor. Yıllık yaklaşık 1,3 milyon euro yapar ki çok da büyük bir para değil. Mega deal falan gözükmüyor ortada.

Tam aynı anda yazmışız. MEGA denecek bir durum yokmuş gerçekten. Abartmışlar biraz.

... Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ise yanlış içindesiniz ancak ben kusursuz değilim 12mil dolar yerine euro yazmış olabilirim isterseniz farkı cebimden karşılayım...

Neden istemeyelim, isteriz tabii ki.

Murat Özyer öyle ballı bir insna evladı ki inanılmaz gerçekten. Bugün Yarın başkanla buluşup Murat Özyer'i anlatsam onun da bana diyeceği aynı olacak "iyi de kardeşim 22 sene sonra Erkekler, 14 sene sonra kızlar şampiyon oldu bu adamın döneminde" olacak :)) Ekrem Hoca kolay kolay demez ama keşke Ergin Hocaya sorsa "Murat Özyer yerine o işi yapabilecek birini bulabilir miyiz? Yoksa kaçırmayalım mı böyle profesyonel birini?" diye. Ergin Hocanın diyeceği laf belli "başkanım sokakta ilk tuttuğunuzu getirin ondan daha iyi yapar!" olacaktır. Ama gel gör ki Adamdaki şans farklı yani gerçekten. Dayak yiyip onun hesabını soramayan salonu boşalttıramayan adam 2 taraftar hırpalandı diye tribün boşalttıran KSK yönetiminin tüm idarecisinden daha vasıfsızdır! Düşünün taraftar dayağı ayrı konu, idareci dayağı ayrı. Adam hem de şeref tribününde dayak yiyor ama salonu boşalttıramadı. Sonra bu adamdan GS'ın haklarını korumasını bekliyoruz. Yahu kendi hakkını koruyamıyor adam.

Işıl'ın verip de alamadığımız parasını, İlkan'a harcamadı mı bu adam? Eminim Ünal Aysal Adnan Nas Mehmet Cİbara farketmez bunların şirketinde biri böyle bir hata yapacak, şirketi bir günde 2 milyon zarara sokacak, aynı gün işten kovarlar sonra dağda köpekler tecavüz etmiş bulunur cesedi. Ama GS'ın parası deniz yemeyen keriz hesabı hesap soran bile yok. Abuk abuk şeylere itiraz eden Genel kurul üyelerinden biri bile Murat Özyer'İ çıkıp kürsüde eleştirmedi. Neden? Çünkü O yüce Galatasaray Liseli. Hayatındaki yaptığı en iyi şey GSL'ni uzatmadan bitirmesi olan adam

Tribün olarak biz de suçluyuz abi... Geçen sezon ve bu sezon çoğu maça gittim ama kişisel bir tepki bile görmedim Murat Özyer'e. Ben de hiç tepki vermedim. Ama işte hata bizde ki, çok sağduyuluyuz.

Barcelona hala transfer peşinde, Erazem Lorbek'i bırakırlar mı? Biz alabilir miyiz?

Hala birileri bayanlardaki başarıda Başkanla Murat Bey'in payı var diyor, onlara kalsa şubeyi kapatacaklardı, Sayın Murat Özyer yeter çek git artık, uzak dur Galatasaray'dan emin ol böyle daha faydalı olursun bize...

Arkadaşlar canım çok sıkılmaya başladı.Önce pazartesi Spa olacak diyorlardı olmadı sonra cuma dediler hani cumada bişey yok?Madem Spa yok neden alternatiflere yönelmiyoruz?Sponsor nerde?Pivot transferi noldu?Bertans ile Lawal free agent! Arkadaşlar kaos var şu anda ya..Mithat abi acil cevap lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diyorum ki Spa ile ilgili çok ufak bir olma durumu bile olsa tüm Avrupa basını bunu yazar. Bana diyorlar çok gizli başkanın teknesinde başkanın karısı yönetiyor transferi. Bir tek biz biliyoruz bu konuyu. Sonuç olarak genel itibariyle tekke düştü kel göründü. Geçmiş olsun. 10-12 milyon dolar gerçekçi bütçeyle gerçeklere odaklanalım artık. Bu takım bizim. Taraftar da kim doğrucu kim realist bunu görsün.

1.9 milyon dolara Kazan'a giden oyuncu İstanbul'a çok daha ucuza gelirdi. Bizim zorlamama nedenimiz adamın attığı trip sonrası oyuncudan soğumamız olabilir. Efes'in daha çok ihtiyacı vardı mesela ama Ivkovic de onu takım oyuncusu olarak düşünmemiş olabilir ki Langford genelde dümende olmayı seven bir oyuncu ama yazık oldu kaçırılması.

Baya Euroleague gediklisi bir takımız ya, Langford'a falan trip atmamız normal :) Bizim yöneticiler kendilerini dünyanın en büyük kulübünü yönettiğini zannediyo. Yok biz oyuncuya değil oyuncu bize gelir diye. He gökmenin gazetesi he.

Sportando yazmış. Jamon Gordon'la ilgileniyormuşuz, ancak muhtemelen Efes'le yenileyecekmiş.

Hackett ve Harris'i alsak çok iyi olur, Arroyo-Hackett-Harris...

Valla ben bizim şubede neler oluyor çözemedim. Langford 1.5m dolara gelirmiş demek ki getirmek istesek. Ama inanılmaz bir derecede suskunluk sakinlik var. Kerem'i bile açıklamamızın sebebi ne olabilir?

Kerem eğer tbl milli takım için anlaşsaydı 750 bin dolar verecekti bizde kalan 1250 000 doları tbl yan çizince aradaki farkın yarısını istedi olmadı

Arkadaslar twitterda sportando ve eurohoops beni takip ettigi icin mesaj yoluyla iletisime gecme hakkim var ve her ikisine de Spanoulis Galatasaray konusunu sordum. Mention atinca cevap vermiyorlar. Mesaj yoluyla acik acik ikisi de Boyle bir sey duymadiklarini ve Spanoulis in Olympiacos ile devam edecegini soylediler. Yalan konusmuyorum malesef Boyle dediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri