• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalama 6-7 bin seyirci var. Hatta Euroleague ve playoff maçlarında daha bile fazlaydı ortalama. Buradan 1 milyon euro gelir var. Euroleague gelirleri, yayın hakkı gelirleri, iddaa gelirleri, TBL gelirleri var. Başarılarımız da göz önünde bulundurulduğunda, bunlardan da 6 milyon euro geliyordur muhtemelen. Ana sponsor + forma sponsoru + yan sponsor gelirleri toplamı 7-8 milyon olamıyor mu?

15 milyon euro'ya Erkek Basketbol şubesini yönetemiyorlarsa, kimse kalmasın burada bence. Kendi kendine yeten bir şube, basketbol şubesi.

[MENTION=10664]Serhat Türkel[/MENTION]

Euroleague'e katılınca bir maddi gelir elde ediyormuyuz, etmiyormuyuz ondan emin değilim.

Eurohoops yine haberi tekrarladı 15 dk önce. Marko, CSKA ile imzaladı diye. Hala bir tarafım Arif Kızılyalın'a güveniyor.

Marko gitti büyük ihtimalle. 1 milyon euro nedir arkadaş? Daha neler yani. Gerçi Furkana verdiğimiz paranın haddi hesabı yok da. Basketbol şubesi en büyük eleştriyi furkan konusunda hakediyor bence. Bi numarası olmayan adama dünya para verdik. Neyse seneye yine aslan gibi takım kurarız rahat olsun herkes. Dorsey pocius geldi gözüyle bakıyorum ben.

Marko cska'ya imza atti. Adami bes gundur bekletirsen olacagi buydu. Cska da bogdanovic'i fener e kaptirinca hemen atladi marko'ya. Twitter dan yazan duyumculara lutfen inanip kendinizi beklentiye sokmayin. Bu adamlar uc bes tane fazla kisi beni takip etsin diye sallayip duruyolar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Geçtiğimiz yıl ana kadro ile biz f4 oynardık. Şu f8 serisi ve Fulker ile final serisinden sonra buna daha çok inandım. neredeyse 0 katkı aldığımız Malik ve Bonsu'ya rağmen kapıdan döndük. Gordon ve Jawai ile f4 hayal değildi. Neyse eğrisi doğrusuna denk geldi böyle oldu. bütçe bütçe diye dövünüp duruyoruz da asıl sinir bozucu olan belirsizlik. bazen öyle radikal bir karar alırsın ki hiç ummadık bir sonuç çıkar. ama bu kararlar risklidir. ancak bütçe kaygın varsa bunu yapmakdan da çekinmemek gerek.
Bunun için de,
1) Gordon'un sağlık durumu ne?
2) Jawai'nin sağlık durumu ne?
3) Kerem Gönlüm ve Cenk'in kontratı ne oldu?

Şimdi herkes aman sakatlık kabusu vs. diye başlayacak. Sakatlık illa ki kronik olmaz. Gordon'un dizinin üzerine biri düşünce sakatlandı. Jawai konusunda bir netlik yok. Hayati tehlike var mı? yıllarca üst düzey oynadı. Rusya'da İspanya'da oynadı. Bugüne kadar bu şekilde bir sorunu gündeme gelmemişti. Yine Marko'da pozisyon gereği sakatlandı Ersin de öyle.
Söyleyeceğim şu. Sezona sağlam fakat formsuz şu kadro ile başlarsak;

Arroyo, Ender ve/veya Kerem/Barış
Jamont, Pociuş
Kalırsa Marko kalmazsa sert ve savunma yönü yukarıda sadece ceza şutu sokacak biri (Maciulis çok iyi olur) Cenk
Erceg, Kerem Gönlüm
Jawai, Furkan.

Bu kadro son derece formsuz bir sezon girişi yapsa dahi 7-8 haftada form tutacaktır. Bu süreci kapatabilecek kadar tecrübeli ve skor atacak bir takımımız var aslında. Carlos ve Erceg bir süre bu süreci idare edebilir. zaten Euroleage'de grupta ilk 4 yapmamız çok zor olmayacaktır. Ancak bu adamlar form tutarsa o zaman yine hem şampiyonluğun hem de f4'ün en kuvvetli adaylarından oluruz.

Şimdi ya tutarsa yazdığım için eleştiriler gelecektir. ancak baştan da söyledim. bütçe sınırlıysa ya tutarsa denemekten de zarar gelmez. Ben hala Jamont ve Jawai'nin ken pozisyonarında Avrup'daki en özel oyuncular olduğunu düşünüyorum.

Gordon hatırladığım kadarıyla geldiğinde de sakatlık problemi yaşadı. Diz sakatlıkları ciddi sorun çıkarır. Jawai'nin de ciddi kalp sorunları var. Sakatlığının sadece yüzüne top çarptı diye olduğuna kim inanıyor.

Eurohoops haberini kastediyorsanız dün akşam da aynı haber vardı. Ama ondan sonra hem Pelister hem Arif Kızılyalın imzaların atılmadığını Marko'nun beklediğini söyledi, hatta kaldığını. Ayrıca CSKA imza attırdığı oyuncuyu anında resmi sitesinde duyuruyor. Yani acele etmeyelim, bekleyelim.

Her oyuncunun yeri dolar bu konuda yazılanlara bende katılıyorum, ama Marco candır o başka birşey. Fakat burada sorun Marco yada başka oyuncu değil, sorun şubenin yönetimi. Tabi eğer gerçekten bir yönetim varsa.

Her olumsuz haberde Furkan Aldemir'in kontratına lâf edilmesi haksızlık. O dönem FB Ülker'in daha yüksek teklifini reddetmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Evet şuan 1.3 milyon avro senelik ücret alacak bir oyun sergilemedi henüz ama, Furkan daha fazla süre aldığında, hücumunu da bir seviye yukarı taşırsa aldığı parayı fazlasıyla hak eder. Henüz 91 doğumlu olduğunu ve bu yaşında bile Avrupa'nın en iyi ribaundçu oyuncularından biri olduğunu unutmayalım. Oyuncuları el birliğiyle baskı altına alıp mundar etmemek lâzım.

Dorsey'in gelmesini çok isterim. Umarım gelir.

Dorsey'in gelmesini çok isterim. Umarım gelir.

Dorsey bencede iyi oyuncu ama bize sırtı dönük oyunu ile fark yaratan hucüma çeşitlilik kazandıracak biri gerek atletik bir uzun ekstra eurolig için abdden bulunabilir

Dorsey bize bir şey sunmayacak maalesef. Furkan'la Dorsey'in farkı yok. Sadece Dorsey daha güçlü. İki aynı tarz pivotun bize getiris olmaz.

Ortalama 6-7 bin seyirci var. Hatta Euroleague ve playoff maçlarında daha bile fazlaydı ortalama. Buradan 1 milyon euro gelir var. Euroleague gelirleri, yayın hakkı gelirleri, iddaa gelirleri, TBL gelirleri var. Başarılarımız da göz önünde bulundurulduğunda, bunlardan da 6 milyon euro geliyordur muhtemelen. Ana sponsor + forma sponsoru + yan sponsor gelirleri toplamı 7-8 milyon olamıyor mu?

15 milyon euro'ya Erkek Basketbol şubesini yönetemiyorlarsa, kimse kalmasın burada bence. Kendi kendine yeten bir şube, basketbol şubesi.
Ne kadar gelirimiz oluyor basketboldan?Sponsor haricinde kombine-günlük bilet satışı gelirleri var ama EL veya tv gelirleri hakkında bilgisi olan var mı?

Yahu Markoya 1m veremeyip elinde tutamayan takım kimle dolduracak yerini? Hala yerine daha iyisi alınır diyenler var sınanıyoruz burada galiba. Ayrıca Marko 1m avro eder, hem de sonuna kadar hak eder bu parayı.

Euroleague heyecanı start alıyormuş, pek sevgili kulübümüz twit atmış. Doğukan, Ege bunlarla Euroleague heyecanı yaşarız artık!

Şuacan'u unutmayalım lütfen :(

Dorsey'in yanına bir de kalıplı uzun geldi mi zaten inanılmaz iyi bir pota altına sahip oluruz.

Eurohoops sitesinde çıkan habere göre CSKA Moskova ve Manuchar Markoishvili 2 senelik bir kontrat imzaladı.

Ancak sitemizin ulaştığı bilgiler ise anlaşmanın henüz yapılmadığı şeklinde. CSKA Moskova geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla oldukça başarılı bir performans sergileyen Gürcü yıldızı kadrosuna katmayı çok istiyor ancak Markoishvili Türkiye’de oldukça mutlu. Manuchar yarına kadar tatilde, Galatasaray ile temaslarını sürdürüyor ve İstanbul temsilcisinden gelecek son teklifi bekliyor. Eğer iki tarafta şartlarda anlaşırsa, Markoishvili önümüzdeki sezonda Galatasaray forması giyecek.

Bence Dorsey ile Furkanı kıyaslamak çok yanlış çünkü Furkan normal üstü savunmacı ancak Dorsey olduğunda rakipler pota altına girmekten tırsıyo ve rakiplere blok yapmasa bile orda iyi bir gözdağı veriyor.Hatırlayın final serisini orada Dorsey olsaydı Bo o kadar fazla potaya gidip sayı atabilirmiydi.Dorsey şu piyasada elde olan bütçeyle alınabilecek en iyi oyuculardan biri.Zaten gelirse sahaya yürek koyan oyunculardan olduğundan taraftarın kısa sürede sevgilisi olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri