• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İletinin içeriği Türkçe kurallarına uygun olmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

2 Yıllık 3.8 Milyon Dolar. Sen Euro kurunu söylüyorsun galiba. Furkan konusunda da Dolar kuruna göre söyledim. Aradığımız pivot olmaz malesef. Dorsey yerli olsa yarı fiyatına Furkan'dan aldığımız verimin 2 katı daha fazla verim alabiliriz.

Furkan'ın eksikleri :

Serbest atış yüzdesi berbat.( KSK ve bizdeki ilk sezonunda gayet iyiydi sonradan böyle oldu )
( Post Up oynayamıyor )
( Pivot için oldukça kısa oyuncu. 2.07 olacaksan kalıbın ile öne çıkman gerekiyor. Furkan da kas kütlesi olarak kalıp yok )

Tek pozitif yönü ciddi şekilde Ribaund sezişi olması ve oyuna gençliğinden dolayı enerji koyması. 30+ yaşlara o özelliğini de kaybeder muhtemelen ve Olin Edirne yolunu tutar oda İlan Karaman gibi.

Ben Furkan için bu kadar karamsar düşünmüyorum açıkcası tabiki düşüncene saygım var.

Yönetim Ergin hocanın isteklerini asgari biçimde karşılasın da sonra lanet olsun Spa'sına da Zaza'sına da. Hakikatten çok can sıkıcı oldu iki-üç hafta.

Yani Cenk ve hatta Ender'i bile tutabileceğimiz muallaktayken hala Spanoulis hayali kuruluyor. (Kimseyi yargılamıyorum ama tablonun vehametini ortaya koymak istiyorum)

Ya futbolda Almanya 3. liginde golü olmayan Sinan Gümüş'e yılda 500.000 euro verip Markoishvili'ye 1 milyon euro verememek nasıl bir şey arkadaş.Lütfen birazda basketbola önem versek.Galatasaray spor kulübü derler bayanlar basketbolda eurolegue kazanırız küçülürüz.Hangi spor kulübünde böyle bir durum olmuş biri bunu bana açıklasın.Erkek ve bayan voleybolda zaten küçülmeye gittik.Bu şube desek sponsor bulamaz.Başkanın iyi yönlerini nasıl söylediysek kötü yaptığı işlerde eleştirmek en doğal hakkımız.

Arkadaşlar kızmasın ama benim de bildiğim Langford ile anlaşmaya daha yakın olan Efes'ti.

Ayrıca Kerem Seçer abimin dediği gibi devşirmelerin yabancı sayılamayacağı çok açıktı,bu karara neden bu kadar şaşırıldı anlamadım.

Başkana değil ama Ergin hocaya güveniyorum,ilk adım Marko işinin halledilmesi olsun.Yemişim Spanoulisi Zazayı.Doğru yapılanma olduktan sonra bütçenin zaafı iyi kötü tolare edilebilir,yeter ki dürüst,şeffaf ve iş bitirici olunsun,taraftara yalan söylenmesin ve kandırılmasın.

Eee şimdi de Ersin yerli sayılıyor deniyor. Öyleyse hemen Ersinle yeni kontrat yapalım ?

Kerem Gönlüm geldiğini düşünürsek ve 3 numaranın bomboş olduğunu Banvitin devşirmesini alabiliriz

Yönetim Ergin hocanın isteklerini asgari biçimde karşılasın da sonra lanet olsun Spa'sına da Zaza'sına da. Hakikatten çok can sıkıcı oldu iki-üç hafta.

Yani Cenk ve hatta Ender'i bile tutabileceğimiz muallaktayken hala Spanoulis hayali kuruluyor. (Kimseyi yargılamıyorum ama tablonun vehametini ortaya koymak istiyorum)

Hoca kalmaz verilen sözler tutulmazsa. Başkanla bugün gercekten görüstüyse ve de toplantıda hocaya kılıf yapılmis olsa hocanın istifasıni verecegini düşünüyorum.

Ergin Hoca bazı seylere eyvallah deyip geçebilir ama asla iddiasız bir takım çalıstırmaz.

Başkandan bazı sözleri de almış olduğu için bence hala sessizce bekliyordur. Ergin Hocanın Murat Özyer´i de iplediği filan yok, bir sey olursa direk muhatabı Başkan.

Hala Spa ve Zaza yazıyorsunuz arkadaşlar. Başkanın yatı battı battı. Biz malları kurtarma derdindeyiz!

Dudley tutulmayacaksa Kinsey i dusunebiliriz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ey federasyon bu kadar ince işlere gerek yok,her sezon fb ülker'i direkt şampiyon ilan edin lig ikincilik için oynansın !

Hatta bizim bütçemizide onlara aktarın belki euroleague'de gruplardan çıkabilirler

Hey dünya hey,bunca çirkinlige,oyuna ragmen son senelerde baskette hep üstün oldukya,hep hezimete ugradılarya bu bile onlara yeter

Anca böyle entrikalarla birşeyler yapmaya çalışırlar,ne parayla ne salonla nede kendilerine tanınan ayrıcalıklarla bizden daha iyi olamıyorlar !

Dudley tutulmayacaksa Kinsey i dusunebiliriz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim koltuk Kinsey'nin yumruk attığı yerde tam. Yani birşey olsa direk ben sopayı yiyeceğim. Maçlara artık özel sağlık sigortası kartımı alır öyle gelirim. [MENTION=9163]Cem Şentürk[/MENTION] zaten avukatlığımı yapar ben yumruğu yedikten sonra :D

Ey federasyon bu kadar ince işlere gerek yok,her sezon fb ülker'i direkt şampiyon ilan edin lig ikincilik için oynansın !

Hatta bizim bütçemizide onlara aktarın belki euroleague'de gruplardan çıkabilirler

Hey dünya hey,bunca çirkinlige,oyuna ragmen son senelerde baskette hep üstün oldukya,hep hezimete ugradılarya bu bile onlara yeter

Anca böyle entrikalarla birşeyler yapmaya çalışırlar,ne parayla ne salonla nede kendilerine tanınan ayrıcalıklarla bizden daha iyi olamıyorlar !
Federasyonu savunmamakla birlikte, devsirme konusunda zaten yerli sayilacaklari belliydi. Bu konuda diyecek bir sey yok. Ama geri kalan seylerde tamamiyla katiliyorum..

Daha önce burada bir kişi daha söylemişti galiba.
3 numaraya şu an free agent olan Jordan Hamilton çok iyi bir hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri