İletinin içeriği Türkçe kurallarına uygun olmaması nedeniyle silinmiştir.
Onur Yavuz
Onur Yavuz
2 Yıllık 3.8 Milyon Dolar. Sen Euro kurunu söylüyorsun galiba. Furkan konusunda da Dolar kuruna göre söyledim. Aradığımız pivot olmaz malesef. Dorsey yerli olsa yarı fiyatına Furkan'dan aldığımız verimin 2 katı daha fazla verim alabiliriz.
Furkan'ın eksikleri :
Serbest atış yüzdesi berbat.( KSK ve bizdeki ilk sezonunda gayet iyiydi sonradan böyle oldu )
( Post Up oynayamıyor )
( Pivot için oldukça kısa oyuncu. 2.07 olacaksan kalıbın ile öne çıkman gerekiyor. Furkan da kas kütlesi olarak kalıp yok )
Tek pozitif yönü ciddi şekilde Ribaund sezişi olması ve oyuna gençliğinden dolayı enerji koyması. 30+ yaşlara o özelliğini de kaybeder muhtemelen ve Olin Edirne yolunu tutar oda İlan Karaman gibi.
Koç Başkana öyle mi demiş?Neyse ben Carmelo için salaryi boşaltın dedi diye biliyordum yalanmış.
Kerem Gönlüm geldiğini düşünürsek ve 3 numaranın bomboş olduğunu Banvitin devşirmesini alabiliriz
Fulker yine Tbfye borusunu otturmus ! Nereye varacak bu isin sonu ?Ismail Senol @ismailsenol 2 dk.
TBF’nin yeni yarışma yönergesine göre tüm devşirme oyuncular yerlilerle aynı statüde oynuyor. Aradaki karmaşada Keith Langford’ı kaçırdık.
Yönetim Ergin hocanın isteklerini asgari biçimde karşılasın da sonra lanet olsun Spa'sına da Zaza'sına da. Hakikatten çok can sıkıcı oldu iki-üç hafta.
Yani Cenk ve hatta Ender'i bile tutabileceğimiz muallaktayken hala Spanoulis hayali kuruluyor. (Kimseyi yargılamıyorum ama tablonun vehametini ortaya koymak istiyorum)
Cenk kalmaz mı bu saatten sonra nereye gidecek ki?Efes alır mı acaba
Cenk bence de mantıken kalacak ama o yönde haber de hiç yok.
Dudley tutulmayacaksa Kinsey i dusunebiliriz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Dudley tutulmayacaksa Kinsey i dusunebiliriz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Federasyonu savunmamakla birlikte, devsirme konusunda zaten yerli sayilacaklari belliydi. Bu konuda diyecek bir sey yok. Ama geri kalan seylerde tamamiyla katiliyorum..Ey federasyon bu kadar ince işlere gerek yok,her sezon fb ülker'i direkt şampiyon ilan edin lig ikincilik için oynansın !
Hatta bizim bütçemizide onlara aktarın belki euroleague'de gruplardan çıkabilirler
Hey dünya hey,bunca çirkinlige,oyuna ragmen son senelerde baskette hep üstün oldukya,hep hezimete ugradılarya bu bile onlara yeter
Anca böyle entrikalarla birşeyler yapmaya çalışırlar,ne parayla ne salonla nede kendilerine tanınan ayrıcalıklarla bizden daha iyi olamıyorlar !