• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her bolge icin play-offlar basladiginda 3 oyuncu belirlendi, bu oyunculara ilave oyuncu olmayacak bu listeden alinacak oyuncular dedi.

Begic'i onunde Oly'nin oyuncu listesi oldugu icin gorup soyledim dedi.

1. Sofo dedi ama Sofo imza atti.
2. Pleiss.
3. ?

Gelecek uzun Lampe ve Pleiss'tan biri olacak gibi gözüküyor.Bence tam aradığımız ve beklediğimiz oyuncular.

İzleyemedim de GS TV' de tam olarak neler konuşuldu ?

Pleis gelirse muazzam olur çok çok beğendiğim bir oyuncu.Lampeyede hayır demem.

Ömer Yalçınkaya da konuştu panik yapmayın diyor. Piyasanın düşmesini bekliyoruz dedi açık açık.

Pleiss Avrupa'nın en önemli uzunlarından biri fakat onun buy-out'unu ödeyebilir miyiz mi? Bir de Gs Tv'de Marko tamamen Cska'nın oyuncusu gibi konuşuldu. Kalma şansı kalmadı gibi herhalde?

Şubede küçülme veya transferde bir aksaklık olsa Veli Yiğit, Can Karadeniz, Ömer Yalçınkaya ve Murat Özyer ısrarla panik yapmayın demezdi.Sonuçta bu isimler kulüp bünyesinde çalışan insanlar
Yoksa kurulacak zayıf kadroyu kabullenmemiz yönünde bir algı yönetimi yapılırdı.
Sabırlı olalım.Bence mütavazı ama iddialı bir kadro kurulacak.

Arkadaslar tam olarak GSTV de transferle ilgili ne dendi? Hepsibi toplu yazar misiniz lutfen?

Murat Özyer takımın temmuz ortası ya da sonuna dogru şekilleneceğini söyledi bekliyoruz!!

Özyer, Salı'dan itibaren hızla hareket edeceğiz diyor.

Salı gününden sonra başlıyormuş transferler hadi bakalım hayırlısı...

Sali gunu yonetimden bir onay bekliyoruz ondan sonra baslayacagiz dedi.

Anlasilan gelecek hafta Pazartesi-Carsamba arasi butce belirlenecek ona gore oyunculari alacagiz.

Ornegin Pleiss'da ayni listede Lampe'de Maric'de hangisinin olacagini Sali gunu yonetimden gelecek onay belirleyecek. Benim anladigim bu.

Yahu bari koçu bağla onunda görüşlerini al direk bitirdiler programı te allahım.

Arkadaslar tam olarak GSTV de transferle ilgili ne dendi? Hepsibi toplu yazar misiniz lutfen?

En önemli detayı yazayım sonrasını benim için önemli değil ! Basketbol ile alakalı önem arz eden her yayında Ergin Ataman tv ye bağlanıyordu ? Bugünde bağlanacak dedi spiker ama bağlanmadı ? Şimdi isnanın aklına neler gelmez ki ; acaba koç birilerine mi kızgın ?

Tibor Pleiss benim de beğendiğim, iyi bir oyuncu; hatta Brose'de oynarken ve çok az kişi tanırken önermiştim forumda. Ancak şuan Vitoria'nın kontratlı oyuncusu. Vitoria sağlam bir buy-out almadan bırakmaz. Bütçe küçüldü, para yok derken Pleiss'in peşinde koşuluyorsa enteresan. Bahsedildiği gibi 10 milyon avro bütçe varsa ve Pleiss'e 1.5-2 milyon avro buy-out ödenirse bu durum tam anlamıyla iş bilmezlik ve parayı çarçur etmek olur. Aleks Maric, Ian Vouguikas, Joey Dorsey daha gerçekçi hedefler...

Piyasanın düşmesini bekliyoruz gibi bir laf ettiyse şube yöneticileri bu da pek mantıklı olmamış. Langford, Maciulis gibi tam da takımın ihtiyacı olan oyuncular gayet makul ücretlere gitti. Zaman geçtikçe oyuncu havuzu daralacak ve bazı oyunculara mecbur kalınacak. Şuan büyük bütçeler olmadan da alınabilecek çok iyi oyuncular var. Transferde saplantılı olmamak lazım.

Ergin Ataman´ın yayına bağlanmaması milli takım kampıyla alakalı olabilir bence.

Pleiss imkansız bi hedef. Minimum 1 mn buy out+1.5 maaş olaynı geçiyorum bu sene çıkışı olsa Thunder'a gidecekti adam ki seneye kesin gitmek istiyor.

LAmpe gelsin...
Sağlam bir Lampe bence avrupa'nın en iyi 3 pivotundan biri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri