• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her Spa yazdığımızda birileri gelmez diye başlıyorlar yazmaya. 1 kere yazınca anlıyoruz arkadaşlar. Hatta bunu yazanların bir kısmı Zaza diyorlardı zamanında. İnsana bir kadro bile kurdurmuyorsunuz.

Açıklamayı görmedim yunancam veya ingilizcem zaten yok sadece gündem takibi ve takip ettiğim yorumculardan duyduğumu söylüyorum.Printesiz ile uzatıldığı,Spa ile de devam edileceği söylenmişti.Bakın birşeye dikkat çekeyim gerek efes gerekse de fülkerin yaptığı transferlerin çoğu medyada yer aldı,konuşuldu ve sonra gerçekleşti.Bizim yazdığımız isimlerin çoğu ne medyada var ne yorumcuların ağzında ne de klüpten bir yetkilinin dilinde.Biz çoğunu kendi aramızda konuşuyoruz ve sonra sanki klubün listesinde varmış gibi algılıyoruz.Spa' için demiyorum bunu genel anlamda.

Burda Kimse zaten Oly Spa`yı gönderiyor demedi. Spa gelme ihtimalı var diyen herkes Spa gecen sezon sonuna doğru yaşadıkları yüzünden ayrılmak istıyor dedi.Spa ile tatile çıkıldı.Spa tamam olay oly ikna etmekde

Spa olur olmaz bu başa bir durum senin medya dediğin Fenerasyon yanlısı haber yapan kurumlar ,Adamlara kalsa bizi takımdan saymıcaklar

Joe İngles Micov'dan üst sırada ise kesinlikle istemem. İstikrar sorunu var. Özellikle dış şut konusunda. Maccabi'de sezon ilerledikçe süreleri düştü. Micov harika bir tercih olur.

Kuban, D.Brown için 1 milyon buy out belirledi.

Abi lütfen Spa demeyin sonra gelen hiçbir oyuncuyu beğenmiyoruz.Derick brown avrupada en fazla istediğim 4 numara.Tabi Mirotic'in nba yapacağını farz edersek.Ancak o bölgeye transfer yapılacağını sanmıyorum.Mithat abi combo guard için daha önce Türkiye'de oynamış nba batı konferansında bir isim dedi.Bugünden beri düşünüyorum aklıma gelmedi bir tüyo verebilirmi Mithat abi.

Bende çok isterim ama en fazla para 1 ve 5 numaralara harcanacak. Zaten o bonservisi veremeyiz.

Gary Neal mi acaba?Doğuda oynuyor ama yıllarca batıdaydı

Belki de Sefelosha :)

Daha gerilerde kaldı ama birisi CSKA Marko'yu aldı bizde onun artıgı Micov ile ilgileniyor minvalinde birşey yazmış. Marko'nun sezon istatistiklerine bakın çok ahım şahım değil. Tek sebebi İtoudis. EL'de ve ligde 8 sayı ortalama ile oynayan birisini CSKA neden alsın ? İtoudis Weems'in arkasına savaşan katkı vereceğini inandıgı tanıdığı birisini aldı. Micov'a gelince daha önce Rusya'dan ayrılacağı söylemisti. Artık falan degil. Önceligim Markoydu ama gidince Micov harika bir hamle olur.

Daha gerilerde kaldı ama birisi CSKA Marko'yu aldı bizde onun artıgı Micov ile ilgileniyor minvalinde birşey yazmış. Marko'nun sezon istatistiklerine bakın çok ahım şahım değil. Tek sebebi İtoudis. EL'de ve ligde 8 sayı ortalama ile oynayan birisini CSKA neden alsın ? İtoudis Weems'in arkasına savaşan katkı vereceğini inandıgı tanıdığı birisini aldı. Micov'a gelince daha önce Rusya'dan ayrılacağı söylemisti. Artık falan degil. Önceligim Markoydu ama gidince Micov harika bir hamle olur.

Marko'nun en iyi sezonundan biri,Micov'un normal sezonlarından biri kıyaslamada buna dikkat etmek lazım

Jamon Gordon gittiğinde Jamont Gordon geldi ve çok iyi performans sergiledi.Csk'da birilerinin arkasında oynuyordu bizde ise geldi direk oynadı ve katkısını verdi.Şimdi yine benzer bir durum var.Marko iyi sezon geçirdi ve gitti.Hepimiz üzülüyoruz ama aynı senaryo gerçekleşirse sıkıntı olmaz diyorum.Micov'da orada hep birilerinin arkasında oynadı ve buraya geldiğinde direk oynayarak Gordon gibi katkı verecektir bundan şüphem yok.

Bazı cevaplar gerçekten estetik olmuş, klavye hatası yapmış olabilirim kusura bakmayın. Hala Spanoulis´i alamayız diyenlere zaten biz almayacağız, bize hediye olacak eğer Oly izin verirse bunda hem fikir miyiz? İkinci olarak ben hiç bir transfere oldu demedim, görüşülüyor veya nabız yoklanıyor dedim. Bütçe küçük olmayacak diyen az kişiden biriyim, kesinlikle küçülme olmayacak bu benim fikrim. Gary O´Neıl ismi s.a ile bağdaştırdığım için doğu transferini atlamışım, hata yaptım. Üzgünüm pivot için Zaza. İsmi hayal değil ama zor oldu Zaza batıya takas olabilme ihtimali doğdu için Joe Ingles kötü diyenler kariyerine baksın derim.

Bundan dolayı Lampe Plasis´den önde bunu yazayım unutmadan.

Bazı cevaplar gerçekten estetik olmuş klavye hatası yapmış olabilirim kusura bakmayın hala spanoulisi alamayız diyenlere zaten biz almayacağız bize hediye olucak eğer oly izin verirse bunda hem fikirmiyiz ikinci olarak ben hiç bir transfere oldu demedim görüşülüyor veya nabız yoklanıyor dedim bütçe küçük olmayacak diyen az kişiden biriyim kesinlikle küçülme olmayacak bu benim fikrim gary oneıl ismi s.a ile bağdaştırdığım için doğu trnsferini atlamışım hata yaptım sory pivot için zaza. İsmi hayal değil ama zor oldu zaza batıya takas olabilme ihtimali doğdu için joe ingles kötü diyenler kariyerine baksın derim

Bundan dolayı lampe plasis den önde bunu yazayım unutmadan

Yazının bazı kısımları eksık kalmıs sanırım iyi ifade edememis mithat abi bazı yerleri oturtamadım kafamda.

Yahu Oly aptal mı da Spa'yı bıraksın? Yeter gerçekten duygularla oynamayın.

Yahu Oly aptal mı da Spa'yı bıraksın? Yeter gerçekten duygularla oynamayın.
Yok artık daha bir şey demem brnim ağzımdan oly bırakacak mı çıktı kardeşim veya oly spa yı satıyormu dedik başkan almak istiyor dedik

İngles direk Marko'nun yerine alınacaksa kötü tercih olur. Şut'u güvenilir degil. 3.5 numara transferi içinse harika tercih olur. Bu sezon EL'de Maccabinin en çok asist yapan ismiydi. Ribaund çeker. Hareketli bir oyuncu. İçeriyi zorlar savunmasıda idare eder. 700-800 bin dolara gelir. Marko'nun yerine olmaz ama. (SF'ye Pociusu kaydıracaksak olur. ) Arroyo-XXX-Pocius-Micov-İngles-Erceg-Lampe

Halen Spanoulis yazmanı çogu kimse anlayamıyor bence nereye kadar yazacaksın? Oly bırakırsa gelecek diyorsun e bırakmayacak zaten. spanoulis demekte ısrar etmek takıma zarar.

Micov her halükarda alınmalı. Tam bir fırsat transferi. CSKA'nın artıgı dediginiz oyuncu Reguler ve TOP 16'de CSKA'nın en iyi oyuncusuydu. (Weems formsuzdu) TOP 8'de de gayet iyiydi. Ne yapıp edip alınmalı. Bu arada yine Spanoulis gelmez diye başlamışlar. İnanmıyorsan hayali bile olmaz. Ne uzatıyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri