• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu belirsizliğe artık bir çözüm bulunmalı.

Aroyyo-Ender
Jomant-Sinan-Pocius
Micov-Cenk
Kerem-Erceg-Macvan kimse ile anlasmadıysa
Furkan-Pivot

Taş gibi takım olur.

Başkan Hedef F4 dedi.Hedef yükseltmedi dimi ? Kimseyi linç etmedim.Sorunum saygısızlıkladır.Burda herkes fikrini söyleyebilir iyi yada kötü ama saygıyı aşmayacak. İstihbaratım var mı demişim ? Kimden aldıysam söledim. Bu delikanlılığınızı Özyer'e karşıda beklerim sorunu olan gelir özelden konuşur. Ama sorunu uzatmak kavgaya çevirmek istersen yaz burdan devam edelim.Halil Can , Yalçın Dümer , Kadir Çetinçalı hadi Küfüre başlayın.Onlarda Spa ismini söylemişlerdi.

Bana ne basındaki yalancı isimlerden? Onların yalan haber yapması senin yaptığını yok mu ediyor? Benim forumda muhattabım sensin.Ben nerden tanırım Kadir Çetinçalı'yı? Ne twitterda takip ederim ne gazetesini alırım.Ayrıca bana gelen bilgi diye post atıyorsan insanlar bi şey biliyorsun da yazıyorsun zanneder.Twitterda duyumcu tweeti okuyup bana gelen bilgiye öre diye yazmak da çok akıllıca olmasa gerek

Bana ne basındaki yalancı isimlerden? Onların yalan haber yapması senin yaptığını yok mu ediyor? Benim forumda muhattabım sensin.Ben nerden tanırım Kadir Çetinçalı'yı? Ne twitterda takip ederim ne gazetesini alırım.Ayrıca bana gelen bilgi diye post atıyorsan insanlar bi şey biliyorsun da yazıyorsun zanneder.Twitterda duyumcu tweeti okuyup bana gelen bilgiye öre diye yazmak da çok akıllıca olmasa gerek

Ne ala memleket Eurohoops ve Sportando atsın atsın menajer diyorki böyle birşey yok ama yarın yine haber yapsın burada yine konuşulacak.Ben ne duyduysam söledim.Kendi bilgim olmadığınıda söledim.Senin amaç ne anlamadım ?
İster gazetesini al adamın ister okuma.Bu Adamın Gs muhabiri olduğunu değiştirmez.Evren Göz deseki Spanoulis Gs'de bura yangın yerine döner ama 2 sene önce Assaidi İstanbul dediler adam Almanya'dan çıktı.Size göre tek isim tutmayınca kolpacı oluyor kişiler.Ne diyim Allah kolaylık versin burdan daha yazmıcam.Burda sorunu çözmeye kalkarsak millet transfer diye tartışma izleyecek.

Diğer büyük isimler Spa derken gık yok.Başkan F4 dedi ama ses gelmedi.
Kimmiş bu büyük isimler? Eyüp Yıldız yok dedi. İsmail Şenol yok dediGorumda'da Bir tek Mithat bey dedi'ki sende genelde kaynak olarak onu gösteriyorsun.

İşin ilginç tarafı röportajı kendisi yapıyor. Burada'da ne demiş bende merak ediyorum diyor ☺

Kimmiş bu büyük isimler? Eyüp Yıldız yok dedi. İsmail Şenol yok dediGorumda'da Bir tek Mithat bey dedi'ki sende genelde kaynak olarak onu gösteriyorsun.

Bir soru soruyorum ama asla cevap verilmiyor.
Halil Can pelister Spanoulis ismini açıklamadımı.
Yalçın Dümer açıklamadımı.
Kadir Çetincalı açıklamadımı.
Miliyet-AMK-Fotomaç-Fanatik yazdı.
Sanki ben bunların haber müdürüyüm.
Bunlara da sallayın twitter'dan hadi.
Bunlar ne zaman yazdı da derseniz.Linklerini önceki mesajlarımda paylastım.Bakan görür.

Bize gösterilen bu tepkiyi bir gün salonda Özyer'e istifa diye bağırma cesaretini gösterseydiniz emin olun herşey daha iyi olacaktı.O kişiler kendini biliyor.

Sponsor konusuna gelince yayini kestiler..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yayın Canlı değildi ki aniden kesmeleri için bir neden yok özellikle birşeyleri kesmek isteseler ona göre montaj yaparlardı programın sonunu görürdük bu kadar dikkat çekmezdi. Bir sonraki program haberler başlayacağı için aniden kestiler sadece amatör bir yayıncılık örneği bana kalırsa .

Bazı gereksiz şeyler gördüm bi açıklama yapmak istedim...

Öncelikle bunlar benim düşüncem kimseye laf atma gibi bi durum söz konusu değil..
1. jamont sağlamsa şansı hakediyor. Formasını koy sahaya oynar tartışılması garip.

2. Lucas görev adamıdır hangı hoca ile çalışırsa o hocanın sistemine uyar oynar.

3.Micov marko dan 2 3 gömlek üstündür daha kalitelidir.

4.Marko Lucas ve jamont sahaya karakter koyan oyunculardır.

5.

Büyük başkan açıklama yapmış artık dagilabiliriz. Ne gibi bir vasfın var da burada yazılanları gereksiz görüyorsun. Bir şey yazacaksan yaz adam gibi adamın asabini bozma.

Bence Pleiss'i da beklememek lazım.

Takıma adam akıllı bir sponsor bulamıyorsan yönetim olarak neden oturursunuz o koltukta..Basket camiasının en renkli kulubüyüz..Anlamak zor cidden..!

Hocanın açıklamaları bizlere bu forumla ilgili de bazı gerçekleri gösterdi sanırsam. Kim realist, kim hayal satan, kim hayal satın alan gördük. İyi de oldu, yaşanmışlık tecrübedir. Bundan sonra böyle dönemlerde kimi ciddiye alacağız, hangi konularda birbirimizi kırmayacağız anlamış olduk. Şimdi tek şey kaldı hocanın açıklamalarından sonra bize : Destek destek destek!

Sezai kardeşim maalesef ülkemizin özellikle son senelerdeki genel yapısını baz alırsak sporun sadece spor olmadığını görmekteyiz. Bu nedenle ne kadar atılım içinde ol, ne kadar başarılı olursan ol önüne taş koyanlar çok oluyor biat etmezsen. Kulüp dik dursun, biz destekleyelim başarı yine gelir, el pençe divan durmasak bile..

Transfer gerçekleşmez eyvallah ama spa yok dedi Ergin Ataman Mithat beyden kendisine inanan insanlara bir açıklama borçlu olduğunu düşünüyorum.

2-3 gün evvel 3.5 numara mevkisi için aklıma Luke Harangody ismi gelmişti dün Valencia ile anlaşmış senelik ne kadar alacak bilgisi olan var mı ?

Konuyu tekrar açmak istemiyorum ama bir şeyler söylemek isterim. Bütçede bu tür sıkıntıların olacağı 2-3 ay önce Lütfi Arıboğan'ın "Erkek takımında da bütçeyi ekonomik kullanma yoluna gideceğiz" dediği gün apaçık ortadaydı aslında.

Benim bir kaynak veya yönetime bir yakınlık gibi bir şeyim yok. Kendi fikirlerimi mantık içinde açıklamaya çalışıyorum. Geçen sene görüşmeler ciddileşmedi dedim. Eğer ciddileştiyse ben kendi adıma özür dileyebilirim. Yabancı forumlarda Spanoulis'in imza atacağını 1-2 hafta önceden yazmaya başlamışlardı. Orayı kaynak gösterdim kendimce. Neyse.

Bu seneye gelirsek Spanoulis'in isminin telaffuz bile edilmediği net olarak bir gerçek. Yineleyeyim. Benim bir kaynağım yok. Sadece yaşanan şu süreç var. Orayı baz alıyorum. Zaten buraya çok fazla duyum atan birisi de değilim.

Diğer bir konu da saygı. İnsanların yorumlarını beğenmiyor olabilirsiniz ama saçma vs. denmemeli. Herkesin kendince bir fikri var.

---

Burayı çok uzatmadan oyun sistemi hakkında kendimce bir şeyler söylemek istiyorum. Eğer 2 ve 3 numaraya Pocius ve Micov alınacaksa combo'nun şut konusu tolere edilebilir. Jamon Gordon'un oyun tarzını beğenirim ama istememe nedenim de oyun tarzından daha başka konular. Eğer Jamont olmayacaksa Erick Green ihtiyacımızı karşılayabilir. Summerleague pazarına dalmakta da fayda var.

Summerleague'de özellikle takip ettiğim bir oyuncu var. Patric Young. NOP ile Yaz Ligi maçlarına çıkıyor. Draft edilmedi. Avrupa'da istediğimiz bir pivot bulamazsak göz atmakta fayda var. Birinci uzun olabilir mi orası tartışmaya açık ama iyi bir savunmacı

Bu arada bence Micov gelirse en az yıllık 1 milyon euroya gelir. Hele ki Oly ile falan çekişiyorsak.

Bi an önce Salı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri