Şu belirsizliğe artık bir çözüm bulunmalı.
Başkan Hedef F4 dedi.Hedef yükseltmedi dimi ? Kimseyi linç etmedim.Sorunum saygısızlıkladır.Burda herkes fikrini söyleyebilir iyi yada kötü ama saygıyı aşmayacak. İstihbaratım var mı demişim ? Kimden aldıysam söledim. Bu delikanlılığınızı Özyer'e karşıda beklerim sorunu olan gelir özelden konuşur. Ama sorunu uzatmak kavgaya çevirmek istersen yaz burdan devam edelim.Halil Can , Yalçın Dümer , Kadir Çetinçalı hadi Küfüre başlayın.Onlarda Spa ismini söylemişlerdi.
Bana ne basındaki yalancı isimlerden? Onların yalan haber yapması senin yaptığını yok mu ediyor? Benim forumda muhattabım sensin.Ben nerden tanırım Kadir Çetinçalı'yı? Ne twitterda takip ederim ne gazetesini alırım.Ayrıca bana gelen bilgi diye post atıyorsan insanlar bi şey biliyorsun da yazıyorsun zanneder.Twitterda duyumcu tweeti okuyup bana gelen bilgiye öre diye yazmak da çok akıllıca olmasa gerek
Kimmiş bu büyük isimler? Eyüp Yıldız yok dedi. İsmail Şenol yok dediGorumda'da Bir tek Mithat bey dedi'ki sende genelde kaynak olarak onu gösteriyorsun.Diğer büyük isimler Spa derken gık yok.Başkan F4 dedi ama ses gelmedi.
Bana ne basındaki yalancı isimlerden? Onların yalan haber yapması senin yaptığını yok mu ediyor? Benim forumda muhattabım sensin.Ben nerden tanırım Kadir Çetinçalı'yı? Ne twitterda takip ederim ne gazetesini alırım.Ayrıca bana gelen bilgi diye post atıyorsan insanlar bi şey biliyorsun da yazıyorsun zanneder.Twitterda duyumcu tweeti okuyup bana gelen bilgiye öre diye yazmak da çok akıllıca olmasa gerek
Kimmiş bu büyük isimler? Eyüp Yıldız yok dedi. İsmail Şenol yok dediGorumda'da Bir tek Mithat bey dedi'ki sende genelde kaynak olarak onu gösteriyorsun.
Bazı gereksiz şeyler gördüm bi açıklama yapmak istedim...
Öncelikle bunlar benim düşüncem kimseye laf atma gibi bi durum söz konusu değil..
1. jamont sağlamsa şansı hakediyor. Formasını koy sahaya oynar tartışılması garip.
2. Lucas görev adamıdır hangı hoca ile çalışırsa o hocanın sistemine uyar oynar.
3.Micov marko dan 2 3 gömlek üstündür daha kalitelidir.
4.Marko Lucas ve jamont sahaya karakter koyan oyunculardır.
5.
Bence Pleiss'i da beklememek lazım.