• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradori,Micov,Pocius gibi oyuncular içeri penetre edildikten sonra doğru pozisyon alıp , çok yüzdeli atan oyuncular. Şu an elimizdeki en iyi delici Sinan,Ataman mutlaka combo transferi yapacaktır,takımdaki en iyi delici Sinan olmamalı. Ben Amerikalı atlet ,delici biri alınacağı kanaatindeyim ve bu diğer kısaların performansına da olumlu yansır. Ve baktığımızda mesela Olympiakosla oynarken Spanoulis'i kiminle kitleyeceğiz ? Atlet , iyi savunma yapan , iyi penetreci = şart İsimden çok nitelik önemli,şu özelliklerde biri olmalı, haklısın .

Aynen bunlara bence de eyvallah. Zaten adminlerin bahsettiği combo böyleymiş sanırım. Bakalım kimdir, nedir, nasıldır :)

Aradori çok iyi olur abi . Arroyo-Pocius-Aradori-Micov-Erceg-Pivot-Combo müthiş bir takım kimyası olacak gibi .
Pivot: Pleiss Combo: Jamont ( bence şans vermek lazım )

Nolan Smith? Twitters dun sirpin biri yazmis Nolan smith gidiyor kizilyildizdan diye.

1-2 sayfa önce yazdım ben de. Eurocup'ta bu sene dikkat çeken Nolan Smith, Erick Mccollum ve Joe Ragland vardı. Bu üçünden biri gibi geliyor bana.

A. Jackson Pocıus Micov Aradori den sonra gelebilecek en iyi oyunculardan biri bence savunması iyi penetresi iyi şutuda var denilebilir.
Bence bu transferlerden sonraki en iyi combo A. Jackson olur. Çok fazlada para talep edeceğinide zannetmiyorum.
Ha daha iyi birisi olur ona bişey diyemem.
Ergin ataman Gs ilk geldiği sene Lucas Gordon u tutmak istedi ama o gitti sonra onun yerine J. Gordon geldi bu 2 oyuncuda Arroyo nun defansif açısını kapatabilecek oyunculardı o yüzünden şimdiki combo oyuncumuz savunması iyi olaacaktır kesinlikle.

ERGİN ATAMAN TAKIM KURMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR VE ELİNDEKİNİN DEĞERİNİDE BİLİYOR SENİ SEVİYORUZ ERGİN HOCA

Kağıt üstünde kadro çok iyi oluyor aldığımız adamlar Pocius-Micov-Aradori üçüde All around adamlar enteresan ve heyecan verici bir takım kuruyoruz kısalar özellikle ribaundlara çok yardımcı olabilir bu sene

Atletizm eksikliğimiz var bizim pivotu buna göre seçsek bence daha bir tehlikeli takım oluruz diye düşünüyorum.

Bu takıma Jamon cuk oturur, maceraya gerek yok bence. Efesten ne kadar alıyor bilmiyorum ama tahminimce 700bin dolar civarına sözleşme imzalayabilir. Bununla birlikte Pivotumuz kesinlikle şuttan çok ikili oyunları ile ön plana çıkan, sert biri olmalı diğer türlü koridoru savunamıyoruz ve hem hücum hem savunmada çok yumuşak kalıyoruz.

Geçen sene Macvan - henry ve Heriston dan hiç verim alamadık, ona rağmen bence başarılı bir sezon geçirdik.Bunların yerine kim gelse artıdayız.Boyle düşünelim.

Tanju abi peki pivot olayı nedir ? Pivot için gündemde kim var ? Muhtemel pivotumuz kimdir ? Dorsey, Lampe, Pleiss gibi isimler var.

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz
GS Esteban Batista ile ilgileniyormuş. Parada anlaşma olursa GS forması giyebilir diye duydum. Keşke Lampe gelse der susarım.

Eyüp Yıldız, Batista yazdı. Yok artık :(

Pivota para harcarız bence Batista gelmez

Ben combo guard gelecekse Pocius'dan vazgeçmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Aradori,Pocius'dan daha net katkı verir bize.

Arroyo-Combo-Aradori-Micov-Erceg ve Pivot 6lı yabancı ile çok kaliteli yabancı rotasyonumuz olur.

Gerekirse Top 16'dan sonra eksik bir yer kalırsa takıma dahil edilebilir.

Ender(Kerem)-Sinan-Cenk-KK-KG-Furkan yerli rotasyonu da yerli olarak bizi herkesin önüne geçirir.

Ergin Hocanın kadro mühendisliğine hayranım. Bu sezon sakatlık belası bize bulaşmasın yeter.

Arroyo
Pocius
Micov
Aradori gibi heyecan verici isimlerin yanına Batistayı Pivot diye getirirsek gerçekte yazık olur

Eyüp Bey Batista demiş,bildiğimiz oyuncu asında. Bence olabilir. Ne dersiniz?

Pocius - Cenk- Aradori - Micov- Arroyo gibi dehşet bi vurucu tim yaptık rotasyonda. Bunlara ek olarak atletik delici combo ve çok yönlü bir pivot alırsak tadından yenmez.

Batista kötü oyuncu değil ama bizim aradığımız oyuncu değil. Şu kadroya da hoş olmayacak. Daha iyi pivot alternatifleri bekliyorduk. Eğer kadro mühendisliğimiz buysa, en pahalı tuğlanın deniz kumundan harcı olur Batista.

Şu kısa rotasyonuna Dorsey koy mis gibi. Hem pr oynar hem ribaund çeker, blok yapar dağıtır içeriyi. Al sana Howardlı Orlando.

Combo Sutor olmaz artık. Delici ve savunması iyi biri gelir. Sutor değil ama skorer olabilecek biri. :)

Abi Bo geliyor aklıma ama o kadar yüksek fiyatlara çıkabilir miyiz ? Bo olursa çok sevinebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri