• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorsey Houston Rockets ile anlasmis. Dorseyi listeden cikarabiliriz.

Eski sayfaları açmak gibi olmasın ama jamont gordon sağlıklı olsa? ne jamon ne nolan smith nede farklı biri için kafa yorulur.

Bugün ask.fm'de cevap verdiği iki soru dikkatimi çekti.Fit olup olmadığı ve el seviyesi için sağlık durumun nasıl sorusuna 'İzle ve gör' bu sene için ne kadar ne kadar miktar istediği sorusuna ise 'Yeterli miktarda' cevabını vermiş.

Bende Jamont konusunda risk alma taraftarıyım.

Joey Dorsey’ in NBA’ a gittigi bir donemde Kevin Seraphin’i veya herhangibir uzunu Nba'den getirmek mucize olur gibi gorunuyor. Bence Batista ile anlasmaliyiz bir an once, hem bizim takima gayet uygun hem de onu da kacirirsak piyasada ondan daha iyi bir oyuncu da yok.

Foruma sürekli girebilen biri değilim ancak şunu geçte olsa söyleyebilirim ki , Micov ve özellikle Aradori transferleri inanılmaz güzel oldu camiamız için.

Kolej'den atletik bir uzun. Bitter sevenler için ideal.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tanju abi dün bu isim için. EL oyuncusu, çember savunucusu ve iyi ikili oyun oynayan, 600-700 bine gelecek bi oyuncu dedi. Buna göre taraftarı heyecanlandıracak isim gerçekten yok ya baya merak ediyrum ben.

Şu ismi söyleyecekseniz söyleyin artık ? 2 saattir kafa patlatıyoruz. Buna bari saygınız olsun ?

Vazquez Malaga'da kaldı.

Dorsey,Nba'ye gitti...

Tanju abi dün bu isim için. EL oyuncusu, çember savunucusu ve iyi ikili oyun oynayan, 600-700 bine gelecek bi oyuncu dedi. Buna göre taraftarı heyecanlandıracak isim gerçekten yok ya baya merak ediyrum ben.

600-700 bin dolarsa eğer elde kalan tek isimler Lawal veya Samuels gibi duruyor. Benim aklıma başka bir isim gelmedi. Yada Shawn James olabilir ama sakatlığı büyük risk

Abi ben Nolan Smith'i alacağıma Gordon'u tutarım adam inanılmaz disiplinsiz savunmasıda iyi değil şutları girmiyor.Bir potaya gidişi iyi nasıl olurda ligimizdeki Dixon' kaçırırız.Keşke Karşıyaka ile imzalamadan sulansaydık tam bize göre oyuncuydu.

Lawal ı alalım bitsin bu iş

Bi siralama yapacak olsam; James, Samuels, Lawal yapardim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

jamont da ısrarcı olunmalı bu takıma finalfour'un yolunu açar net.

Ben en basindan beri Jamont un kalmasindan yanayim ama staff hic dusunmuyor sanirim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Barça Dorsey´ i gönderdiğine göre Lampe´yi bırakmazlar bize değil mi?

Samuels olsun bence :)

O kadar gürültüden sonra o isim Lawal çıkarsa.....

Lorbek ismini yazan oldu mu hiç ? Şuan boşta diye biliyorum

Pivot transferi Tanju'nun bahsettiğinden daha çok heyecan yaratacak bence. Bende yaratmıyor ama burada yaratır. :)

Nolan Smith hakkında bugün bir şeyler okudum da Jamont'tan daha oyun kurucu ama birazcık daha yumuşak olanı gibi geldi bana. Geri kalan çoğu şey aynı. Dengesizlikleri bile :)

Abi Nolan Smith hakkında güzel bir yazı varsa alırım bir dal :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri