2014-2015 Transfer Sezonu

Bazı arkadaşlar karamsar bir tablo çizmeye başlamış,Geçen senenin başındada aynı şeyler konuşuluyordu.Baktığımız zaman fb bizden daha pahalı bir kadro,bilmem kaçtane yabancı,2 tane devşirme,sözde bir sürü yıldız!

Size şunu hatırlatırım; Yıldızlar maç kazandırır,takım olmak ise kupa kazandırır.

1-Yıldız alamk kupayı kazandırsaydı Moskovanın her yıl şampiyon olması gerekirdi.Son şampiyonluğu ne zamandı?

2-Oly bütün yıldızları topladığı sezon ne yaptı , Tek spanulis ile neler yaptı.

Nedir bu kadar karamsarlık hemde bukadar başarılı bir senenin ardından.(Muhtemelen hiçbir takımı bir daha bunu başaramayacak. 3kupa.)

Şuan için birtek Alba gitti, iyi bir oyuncuydu kabul ama kupa maçında Albasız da fb yendik.

Ekrem MEMNUN başımızdayken bu kadar umutsuz omayalım!

Abicim biz de inanıyoruz takıma fakat bu sene de Işıl her maç 40 dk oynasın, Sancho her maç 35-40 dk oynayıp heba olsun istemiyoruz. Ayrıca yönetimin, şubenin tavrı sinir bozucu ve herkes sinirlendiği nokta şu: şube diyor ki bütçe küçültcez ama o sezon küçülen bütçeyle Ekrem Memnun şov yapıyor. Bütün kupaları alıyoruz ama şube yine ''hah tamam bunlar zaten paraya gerek kalmadan kupa alıyor aman boşverelim'' havasında. Biz de süperyıldızlarla donatalım demiyoruz. Eksik bölgeleri güçlendirmek, oyuncuları biraz olsun dinlendirmek için 1-2 önemli isimle anlaşalım yeter. Kaldı ki bunu konuştuğumuz takım bu sezon bütün kupaları sildi süpürdü. Şunları konuşmamız bile ne kadar yazık.

Murat Özyer ne yapsın? Senin bütçen belli değil voleybolda yapmışsın transfer sözleşme imzalayamamissin.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Murat Özyer nemi yapsın ? Şube koordinatörü olarak oyuncuların alacaklarının ödeme zamanları geldiğinde Yönetimi uyarmalıdır ben bu görevini ihmal ettiğini düşünüyorum çok pasif ve ağırlığıda yok. Ha eğer Yönetim böyle pasif heriflerle çalışmayı tercih ediyorsa durum dahada vahim. ALLAH biz GALATASARAY taraftarına sabır ve metanet versin !!!

Bazı arkadaşlar karamsar bir tablo çizmeye başlamış,Geçen senenin başındada aynı şeyler konuşuluyordu.Baktığımız zaman fb bizden daha pahalı bir kadro,bilmem kaçtane yabancı,2 tane devşirme,sözde bir sürü yıldız!

Size şunu hatırlatırım; Yıldızlar maç kazandırır,takım olmak ise kupa kazandırır.

1-Yıldız alamk kupayı kazandırsaydı Moskovanın her yıl şampiyon olması gerekirdi.Son şampiyonluğu ne zamandı?

2-Oly bütün yıldızları topladığı sezon ne yaptı , Tek spanulis ile neler yaptı.

Nedir bu kadar karamsarlık hemde bukadar başarılı bir senenin ardından.(Muhtemelen hiçbir takımı bir daha bunu başaramayacak. 3kupa.)

Şuan için birtek Alba gitti, iyi bir oyuncuydu kabul ama kupa maçında Albasız da fb yendik.

Ekrem MEMNUN başımızdayken bu kadar umutsuz omayalım!

Ekrem MEMNUN; Hepimizin bildiği gibi takıma hem koçluk yapıyor hemde maddi sorunlar karşısında oyuncuları bir şekilde moralli tutmaya çalışıyor bu anlamdada bu MASON çetesinden oluşan sözde Yönetimin DEFO,larını ört bas etmiş oluyor, iyide bu durum ne zamana kadar devam eder ? bu adamda bir İNSAN ve tahammül sınırı var işin kolayını bulmuşlar hem bedava yöneticilik yapsın hem koçluk yapsın oh ne ala. Ekrem MEMNUN varken endişeye gerek yok diyen arkadaşlar farkında olmadan gerçek sorumluları ve iş bilmezleri gözden kaçırıyorsunuz hatırlatırım ...

Murat Özyer nemi yapsın ? Şube koordinatörü olarak oyuncuların alacaklarının ödeme zamanları geldiğinde Yönetimi uyarmalıdır ben bu görevini ihmal ettiğini düşünüyorum çok pasif ve ağırlığıda yok. Ha eğer Yönetim böyle pasif heriflerle çalışmayı tercih ediyorsa durum dahada vahim. ALLAH biz GALATASARAY taraftarına sabır ve metanet versin !!!

Murat Özyer'in ödeme takvimini yönetime iletmediğini sanmıyorum. Futbolda da aynı problem var ödemeler ya geç yapılıyor ya da bazı oyuncular dışında hiç yapılmıyor. O'nun da mı sorumlusu Murat Özyer? Tamam çok eksiği var lakin bu konuda hata arayacağım son kişi. Adam gelecek sene için verilecek bütçeyi bilmiyor.

Murat Özyer'in ödeme takvimini yönetime iletmediğini sanmıyorum. Futbolda da aynı problem var ödemeler ya geç yapılıyor ya da bazı oyuncular dışında hiç yapılmıyor. O'nun da mı sorumlusu Murat Özyer? Tamam çok eksiği var lakin bu konuda hata arayacağım son kişi. Adam gelecek sene için verilecek bütçeyi bilmiyor.

Yazdıklarınız doğru oabilir ama o koltukta süs kedisi gibi oturacağı anlamınada gelmez, durum Ödemeler konusunda fenaysa eğer basar istifayı almaz eleştirilme risklerini üzerinden atar, daha öncede yazdım ekranlarda görünmeyi ve ön planda olmayı pek ala seviyor. taraftarın adeta gazını alırcasına açıklamalar yapması kendisini Camia nezdinde dahada itici hale getiriyor, kendiside bunun farkındadır ama hala bunlara devam ediyorsa bu durumda kendisini koltuk sevdalısı olarak göstermesine yeter ...

Yazdıklarınız doğru oabilir ama o koltukta süs kedisi gibi oturacağı anlamınada gelmez, durum Ödemeler konusunda fenaysa eğer basar istifayı almaz eleştirilme risklerini üzerinden atar, daha öncede yazdım ekranlarda görünmeyi ve ön planda olmayı pek ala seviyor. taraftarın adeta gazını alırcasına açıklamalar yapması kendisini Camia nezdinde dahada itici hale getiriyor, kendiside bunun farkındadır ama hala bunlara devam ediyorsa bu durumda kendisini koltuk sevdalısı olarak göstermesine yeter ...

Abi adam aylık 40 bin avro alıyor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Ekrem MEMNUN; Hepimizin bildiği gibi takıma hem koçluk yapıyor hemde maddi sorunlar karşısında oyuncuları bir şekilde moralli tutmaya çalışıyor bu anlamdada bu MASON çetesinden oluşan sözde Yönetimin DEFO,larını ört bas etmiş oluyor, iyide bu durum ne zamana kadar devam eder ? bu adamda bir İNSAN ve tahammül sınırı var işin kolayını bulmuşlar hem bedava yöneticilik yapsın hem koçluk yapsın oh ne ala. Ekrem MEMNUN varken endişeye gerek yok diyen arkadaşlar farkında olmadan gerçek sorumluları ve iş bilmezleri gözden kaçırıyorsunuz hatırlatırım ...

Yönetim hakkında bizim bilmediğimiz birşeyler biliyorsanız bir şey diyemem,Ünal AYSAL talep karşısında başkan oldu.Başka başkan adayı varsada gider diye düşünüyorum.
Sizce bu başarıda yönetimin hiçmi katkısı yok?

Yönetim hakkında bizim bilmediğimiz birşeyler biliyorsanız bir şey diyemem,Ünal AYSAL talep karşısında başkan oldu.Başka başkan adayı varsada gider diye düşünüyorum.
Sizce bu başarıda yönetimin hiçmi katkısı yok?

Ünal AYSAL,ın başkan olması; kendisinden önceki Adnan POLAT,ın ve yönetiminin beceriksizliğinin ortaya çıkardığı boşluktan yararlanarak seçilmesinin sonucudur, hani ne derler; gelen gideni aratır, POLAT,ı beğenmezken ondan daha beter sadece şahsi egolarıyla hareket eden ve koskoca kulübü şirket yönetmekle karıştıran zihniyete sahip kişiler yönetiyor. Başarıya gelince; kesinlikle katkıları yok diyemeyiz elbet ama çok ama çok az; Yöneticilik sadece transfer edip o şubeyi yapayalnız bırakmak değildir marifet, Oyuncu alacak ödemelerinden başlayıp gerekirse maçlara bile giderek moral vermeleri gerekir bunların hangisini yapıyorlar ? Avrupa Ligi Final serisinde bile takımı yalnız bıraktılar O derece. Ekran şarlatanlığına gelince adeta sıraya giriyorlar, dahası GALATASARAY SPOR kulübünü Futboldan ibaret sanarak yönetmeye hakları yok zira bu kulüp komple bir SPOR kulübüdür bunu bir türlü anlayamadılar. AYSAL kendi çevresinde akıl danışacağı kendisine Danışmanlık yapacak doğru bir İnsan bile bulamadı yada bulmak istemedi. Zaten yönetimindeki İnsanlara bakarsanız çoğu; GALATASARAY ve SPOR,la alakası olmayan kişileri seçmiş, bir Necati Demirkol,u ayırt edebiliriz belki ama onuda çok tanımıyoruz tabii. Son olarak, AYSAL,ı tanımak için öyle kulüp içinde olmak ve onları takip etmek gerekmiyor inanın yaptığı akıllara zarar işleri görmek bazı şeyleri anlamaya yetiyor kardeş ...

Ünal AYSAL,ın başkan olması; kendisinden önceki Adnan POLAT,ın ve yönetiminin beceriksizliğinin ortaya çıkardığı boşluktan yararlanarak seçilmesinin sonucudur, hani ne derler; gelen gideni aratır, POLAT,ı beğenmezken ondan daha beter sadece şahsi egolarıyla hareket eden ve koskoca kulübü şirket yönetmekle karıştıran zihniyete sahip kişiler yönetiyor. Başarıya gelince; kesinlikle katkıları yok diyemeyiz elbet ama çok ama çok az; Yöneticilik sadece transfer edip o şubeyi yapayalnız bırakmak değildir marifet, Oyuncu alacak ödemelerinden başlayıp gerekirse maçlara bile giderek moral vermeleri gerekir bunların hangisini yapıyorlar ? Avrupa Ligi Final serisinde bile takımı yalnız bıraktılar O derece. Ekran şarlatanlığına gelince adeta sıraya giriyorlar, dahası GALATASARAY SPOR kulübünü Futboldan ibaret sanarak yönetmeye hakları yok zira bu kulüp komple bir SPOR kulübüdür bunu bir türlü anlayamadılar. AYSAL kendi çevresinde akıl danışacağı kendisine Danışmanlık yapacak doğru bir İnsan bile bulamadı yada bulmak istemedi. Zaten yönetimindeki İnsanlara bakarsanız çoğu; GALATASARAY ve SPOR,la alakası olmayan kişileri seçmiş, bir Necati Demirkol,u ayırt edebiliriz belki ama onuda çok tanımıyoruz tabii. Son olarak, AYSAL,ı tanımak için öyle kulüp içinde olmak ve onları takip etmek gerekmiyor inanın yaptığı akıllara zarar işleri görmek bazı şeyleri anlamaya yetiyor kardeş ...

Ben sizin görüşlerinize katılmıyorum.Özellikle futbolda bakın dünyanın en büyük külüplerine hepsi şirket gibi yönetilir.Duygusallığa yer yoktur.Bu yapı bize uyarmı o tartışılır.Bence Ünal Aysal doğru adam ama yönlendirenlerde problem olduğunu düşünüyorum.

Uyku tutmadı bende transfer haberlerine bakmak için girdim ama karşılaştığim şeyleri görünce şaşırdım.

Çete ! Mason ! Figüran ! Yalaka !

Yanlış başlığa mi girdim !!

Başlık haricindeki yazıların kaldırılmasını talep ediyorum !!!

Işılın durumu ne oldu bilmiyorum ama şimdilik geçen seneki kadroya iki yabancı bir yerli takviyesi yeterli olacaktır..Bence çok karalar bağlanacak durum yok..Zaten piyasadaki yerliler az çok belli..Kaski den Martinez ismi geçiyordu Işılla iyi olur..Bir de Albanın yerine bir yabancı alıp Tuğba gelirse bence kadromuz çok sıkıntı olmaz..

Ünal AYSAL size göre doğru adam olabilir düşüncenizdir olabilir ama düşünceniz gerçekleri değiştirmez, hatırlayın; Ali DÜRÜST ve ALBAYRAK,ı kulüpten adeta afaroz ederken hangi kılıf adı altında yapmıştı güya KURUMSALLAŞMAK ve PROFESYONEL,lerle çalışacağız demişti, size soruyorum AYSAL ve çetesi yönetime gelmeden önce GALATASARAY kulübü zaten başlı başına bir kurum değilmiydi ? Şu an bile Yönetim içinden onca yapılan yanlışlara eleştiri getirebilecek yürekli bir adam yok doğru dürüst sadece yalakalık yapıyorlar, haklı olarak Eleştirenlerde camianın önde gelenlerinden onlarıda ciddiye alan yok bakın; ister inanın ister inanmayın bu çetenin asıl başı perde arkasında İnan KIRAÇ,tır görünen yüzüde AYSAL,dır gerisi asla eleştirecek cesareti olmayacak kişilerden seçilen sözde figüran yöneticilerdir. Son olarak; AYSAL,ın Başkan olmak istemesinin en önemli sebeplerinden biriside Şirketlerinin AVRUPA ve DÜNYA genelinde pazarını genişletmek ve reklamını yapmak içindir. DROGBA ve SNEIJDER Transferleri işin sadece süsüdür şirin görünmek ve göstermek, Vİzyon sahibi Başkan ve Yönetici olmak AYSAL ve benzerlerine büyük beden gelir ve taraftarı ancak kandırırlar. Daha düne kadar dün söylediğini bugün unutan tipler Taraftarı ve Camiasını aptal yerine koyan tiplerdir toparlayalım, AYSAL ve çetesi aynı zamanda bir MASON çetesidir zamanla herkes tabii isteyen bunları öğrenir ...

Size kulübü batırıp amatör sporların içine eden Özhan Canaydın yada Siyasiler karşısında taraftarını satıp el pençe divan duran Adnan Polat gibi Başkanlar yakışır, Kulüp tarafından tutulan oturdukları lojmanların kiralarını oyunculara ödeten bir yönetimden nerelere geldik bunları görmek lazım, hatalar yapılmıyor mu tabi ki yapılıyor ama 3 sene öncesiyle kıyas götürmez, her branşta gözle görülür bir iyileşme var, Birde bu branşları fb ile kıyaslamayın onların sistemi taşıma su ile değirmen döndürmek, iş adamları para verirse transfer yaparlar vermezse yapamazlar, öyle bir yapıyı isteyenlerin kendi görüşüdür ama ben taraftar değilim, kızsak ta Ekonomik durumumuza göre hareket etmek zorundayız..

Fenerbahçeli olarak ilk transfer haberini vereyim. Astou N'dour ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Yakında açıklanır. Çok çok iyi oyuncu, fiziki gelişimini de tamamlayınca büyük yıldız olacak.
Ayrıca Angel ve Biba takımda kaldı, kalan tüm yabancılar gitti, diğer kıta dışı için çalışmalar var, büyük ihtimalle guard alınacaktır. Yine Avrupalı bir pota altı alarak transferi bitiririz diye düşünüyorum.

Siz hala bu seneki gibi tarihte eşi benzeri görülmemiş bir hezimetten sonra şubeyi kapatmadınız mı :)

Galatasaray taraftarının istediği çok şey değil.

İçten davranan, takımına ve taraftarına sahip çıkan bir yönetim.

Bu yönetim tarzı değişmedikçe hiçbir başarının içinde yönetimin adı geçmez.

Taraftarda mide krampları geçirmeye devam eder.

Eğer olur da mucize gerçekleşir ve Işıl&Nev&Şebnem üçlüsü takımda kalırsa Fener DD ile MM'yi de alsa işi zor.

Ellerinde yerli diyebileceğimiz sadece Birsel ve Q var.

Bu şartlarda pota altında inanılmaz bir üstünlük sağlarız biz. Sancho N'dour'u Kelsey Q'yu sahadan silecek kapasitede oyuncular.

Kısalarda durumun ne olacağını ise transferler sonrası daha net konuşabiliriz.

Velhasıl kelam; bizde ciddi bir belirsizlik olduğu bir gerçek ama suyun öte yakasının da işler yolunda diyemeyiz.

jwsbasketball.org/kristi-toliver-artik-slovak/

Kristi Toliver slovak pasaportu almış ve avrupa elemelerinde slovakya formasını giyecekmiş. Fırsat karşımıza çıktı. Acaba yönetimi haberi var mıdır ? Bu sene olmazsa seneye kaçırmamak lazım.

Türk insanının her daraldığında favori limanı olan ''mason,çete'' gibi ifadelerin bilgi/belge olmadan GSBasket bünyesinde kullanılması bir seçenek değildir,hatırlatmış olalım.

Onur guzel yazmısın sike konusunda unutmayız ama işte bızım unutturmamız bırsey ıfade etmıyor(Sıyası olacak gırmıyorum) benım demek ıstedığım bu tur işlere takıp kalırsak her kotu sezonda bırseyler ararız. Sen kulup olarak doğruları yap basarı bırgun gelır.
Abi Galatasaray Yönetimi noktasında benimle de forumun geneliyle de ortaklaşıyorsunuz zaten.Arzu ettiğimiz Galatasaray Ekrem Memnun'a çektirilen Galatasaray değil kesinlikle.
Paranın pek çok sorunu çözdüğü doğru.Koç Holding bünyesinde anlaşılan P&R şirketini kullanarak,ligleri bir taraftan oynatarak ortalama insanların algısında şike yaptığınızı ve yok hükmünde olduğunuzu unutturabilirsiniz söz gelimi.Fakat para her şeyi güllük gülistanlık yapmıyor,artık hayatın güzel yanı mı deriz Ekrem Memnun gibi insanları Galatasaray'a bağlayan kulüp kültürü mü deriz bilemem.Diğer tarafta hep bir yarımlık hali varken Galatasaray hiçbir zaman idare edemiyor.Ya 2-3 doğru adımla arşa çıkıyor ya da dip yapıyor.Söz gelimi bu sezon futbolda alınan 2. sıranın nispeten kabullenilmesi beni bu açıdan endişelendiriyor.Bu kısım şahsi anlamlandırma meselesi,neyse.
Abi ben taraftarım,siz taraftarsınız.Bu forum da insanlar söz gelimi Whalen olayını ''lezbiyen ve oportünist''miş diye kafaya yazarak bitiremesin diye var.Biz eleştririz,hatırlatırız,kafamızda Galatasaray için ideal vardır vb.İleride bir gün Galatasaray Yönetimi'ne girersem ve kulüp yüzünüzü kara çıkarırsa bana ağzınıza geleni haklı olarak söyleyin.Fakat Arena'da ısrarla kulağımızın üstüne yatmamız sonucu şike sürecini unutturmalarına dolaylı yoldan katkı vermişken,söylediğiniz üzere paranın bizden istediğini yapmışken rica ediyorum rakibin somut olaylar üzerinden betimlemesini yapan insanlara ''sen onları boşver'' demeyin.Galatasaray Yönetimi'ne söyleyin ama bize söylemeyin.Her şeyi olduğu gibi,bize sunulduğu gibi kabul etmek olur bu tutum.