2014-2015 Transfer Sezonu

Augustus devri kapandi
arkadaslar. Ben sahsen begenmiyorum onu, gelmesi sacma olur zaten. Winner tarzi isimlerden formda olan Katie Douglas var. Ben cok isterim gelmesini.. Candice Wiggins de olabilir keskin sutlari vardir. Aklima gelebilecek diger isimler Joe Leedham, Eldebrink, Snell.

Augustus devri kapandı diyorsunuz ama Katie Douglas'dan bahsediyorsunuz !!

Saydığınız isimlerden hiç biri Augustus'tan iyi değil bence.

Sizin düşüncenize de saygım var tabiki ama kesinlikle katılmıyorum.

Taurasi,Della Done veya Maya deseydiniz neyse de diğerleri Augustus'tan daha iyi değil kesinlikle...

Yazdıklarınız çok doğru; Normalde atmaları gereken transfer adımlarını zamanında atmayan bu iş bilmez ve kulübümüzü sadece futboldan ibaret sanan bu yönetimin Maya Moore gibi üst düzey bir oyuncuyu Çin,den alıp getirmelerini beklemek ( Sözleşme durumunu bilmiyoruz tabii ) maalesef hepimiz için sadece rüyadan öteye geçmez gibime geliyor !!!

Futbolda da aynısı. Akşam pazarını bekliyorlar.

Suclu olmasından faydalanmak acızlığın gostergesıdır.

Suçlu olmasına ragmen hiçbir şekilde cezasını cekmiyorsa haklı olan taraf aciz duruma düşmüştür. Bu adam hileyle hurdayla işlerine devam ediyor. TFF hak mahrumiyeti vermesine ragmen stada'a giriyor. Erkek voleybol ve özellikle kadın basketbolda oynadığımız maçlarda göz göre göre hakemleri tehtit ediyor. Sahadan çekilirim diye Federasyonları tehtit ediyor.

Sizce bu adamdan kurtulmak acizlik mi ? Hemde suçlu olduğu kesinken.

Bu sene yine nal topladılar ama yine transfer de iyi işler yaptılar !

Bizde onca emeğe onca başarıya rağmen yine sıkıntılar mevcut !

Başkan çok seviyor zaten kendi ayağına sıkmayı ! Daha öncede de yaptıklarını biliyoruz !!

Artık şu şubede iyi işler görelim ya !

Vizyonu geniş bir şube istiyorum da galiba çok şey istiyorum !

Murat Özyer bizim neyimize yetmiyor ki !!!

Vizyonu geniş Şube,den önce Vizyonu geniş Y.Ö.N.E.T.İ.M gerek yani komple bir temizlik şart ama bunuda yapacak olanlar Üyeler ve Camianın önde gelenlerin adım atmaları lazım ama bakıyoruz sanki onlarda kabüllenmişler gibi hareket ediyorlar veya biz öyle sanıyoruz, kızdığımız ve hayıflandığımızla kalıyoruz maalesef ...

Mesele; suçlu olmasından faydalanmak değil ne alakası var ? Eğer suçluysaki suçludur hak ettiği cesasını almadığı için azdıkça azıyor ve her geçen gün koskoca Memlekette suçlu ama KAHRAMAN olmaya doğru gidiyor bunun adına ALGI ve HEDEF saptırması derler ama siz buna ( Suclu olmasından faydalanmak acızlığın gostergesıdır ) diyorsunuz ya maksadınız ne sizin ?

Şikeciler ndour'u almış 3 yıllığına...

Bizim murat Özyer efendi otursun sıcacık koltuğunda izlesin. Nasıl olsa maaşı tıkır tıkır alıyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler ndour'u almış 3 yıllığına...

Bizim murat Özyer efendi otursun sıcacık koltuğunda izlesin. Nasıl olsa maaşı tıkır tıkır alıyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ALLAH aşkına Murat Özyer demeyin bana triplerim azıyor adını gördükçe 8-/ Gerçi tencere kapağını bulmuş; Yönetim eşittir Murat Özyer, ne zaman biter bu eziyet acaba ?

Adam şike yaptı,ırkçılığa yönetimi aracılığıyla arka çıktı,yıllar boyunca TBF ile ensest bağlar kurarak şu branşta 2 şampiyonluğumuzu alenen çaldı.Şu ortamda oldu olacak özür dileyelim kendisinden Cumhur abi,ne dersiniz?
Galatasaray yönetimlerinin Galatasaray'ın vizyonunu kaldıramaması üstteki suçların hoş görülmesine olanak tanımaz.Elmayla armutu karıştırmayalım lütfen.

Dışrıdan birine "Euroleague, TKBL ve Türkiye Kupasıyla 3'leme yapan takım hala yapması gereken transferleri yapmadı. Bırakın transferi şubenin geleceği belli değil" desen dalga geçer ama burası galatasaray...

İlerki günlerde daha büyük kabuslar göreceğiz inanılır gibi değil gerçekten inanılır gibi değil rakip Ocakda Dellayı getiriyot Whalen ve Tinayı alıyor şaka gibi bizim yönetimin neler yaptığını ne saçmaladığını herkes görecek bir aya herkes !

Murat Özyer ne yapsın? Senin bütçen belli değil voleybolda yapmışsın transfer sözleşme imzalayamamissin.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

anlamadığım fb nasıl hem Angel'ı tutup, birde üstüne Whalen ve Tina'yı alacak , ocaktada Della'yı getirecek , kıta dışı sayısı artıda benmi bilmiyom :) fb 4 kıta dışı oyuncuyu nasıl alacak bu nasıl mantık :) Bizde ne olduğu zaten muamma, Allah'tan Ekrem hoca var kadro ne olursa olsun Ekrem hoca ve oyuncuları bana güven veriyor, yönetime söyleyecek sözüm yok zaten!!! Galatasaray bir Spor kulübüdür ve buna göre hareket etmelidir ama yönetim bunun bilincinde değil herhalde!!!

Fenerbahçeli olarak ilk transfer haberini vereyim. Astou N'dour ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Yakında açıklanır. Çok çok iyi oyuncu, fiziki gelişimini de tamamlayınca büyük yıldız olacak.
Ayrıca Angel ve Biba takımda kaldı, kalan tüm yabancılar gitti, diğer kıta dışı için çalışmalar var, büyük ihtimalle guard alınacaktır. Yine Avrupalı bir pota altı alarak transferi bitiririz diye düşünüyorum.

Fenerbahçeli olarak ilk transfer haberini vereyim. Astou N'dour ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Yakında açıklanır. Çok çok iyi oyuncu, fiziki gelişimini de tamamlayınca büyük yıldız olacak.
Ayrıca Angel ve Biba takımda kaldı, kalan tüm yabancılar gitti, diğer kıta dışı için çalışmalar var, büyük ihtimalle guard alınacaktır. Yine Avrupalı bir pota altı alarak transferi bitiririz diye düşünüyorum.

Oooo hayırlı olsun, geçen seneden hatırlıyoruz, Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu yapacak bu isimli transferleri :)

Onur Adamların sıke ve ırkçılık yapması benı zerre kadar ılgılendırmez. Ben bızım yonetımın ne yaptığına bakarım. Onlar yok bunu yapmış yok soyle yapmış BUNLAR MAZERETTIR VE URETMEYE DEVAM EDERSIN. Ben taraftar olarak sadece kadroyu tutsalardı benım ıcın yeterlıdır dıyecektım. Onu bıle beceremeyen yonetımden bahsedıyorum hadı onuda gectım. Sen sampıyon bır takımsın daha bütçen bıle bellı değil. ADAMLAR SUCLU FAKAT HERYIL IYI TAKIMLAR KURUYOR. SEN SUCSUZSUN BIRSEY YAPMIYORSUN PARAN VARSA HER ZAMAN GUCLUSUNDUR.
Adam şike yaptı,ırkçılığa yönetimi aracılığıyla arka çıktı,yıllar boyunca TBF ile ensest bağlar kurarak şu branşta 2 şampiyonluğumuzu alenen çaldı.Şu ortamda oldu olacak özür dileyelim kendisinden Cumhur abi,ne dersiniz?
Galatasaray yönetimlerinin Galatasaray'ın vizyonunu kaldıramaması üstteki suçların hoş görülmesine olanak tanımaz.Elmayla armutu karıştırmayalım lütfen.

Bazı arkadaşlar karamsar bir tablo çizmeye başlamış,Geçen senenin başındada aynı şeyler konuşuluyordu.Baktığımız zaman fb bizden daha pahalı bir kadro,bilmem kaçtane yabancı,2 tane devşirme,sözde bir sürü yıldız!

Size şunu hatırlatırım; Yıldızlar maç kazandırır,takım olmak ise kupa kazandırır.

1-Yıldız alamk kupayı kazandırsaydı Moskovanın her yıl şampiyon olması gerekirdi.Son şampiyonluğu ne zamandı?

2-Oly bütün yıldızları topladığı sezon ne yaptı , Tek spanulis ile neler yaptı.

Nedir bu kadar karamsarlık hemde bukadar başarılı bir senenin ardından.(Muhtemelen hiçbir takımı bir daha bunu başaramayacak. 3kupa.)

Şuan için birtek Alba gitti, iyi bir oyuncuydu kabul ama kupa maçında Albasız da fb yendik.

Ekrem MEMNUN başımızdayken bu kadar umutsuz olmayalım!

Onur Adamların sıke ve ırkçılık yapması benı zerre kadar ılgılendırmez. Ben bızım yonetımın ne yaptığına bakarım. Onlar yok bunu yapmış yok soyle yapmış BUNLAR MAZERETTIR VE URETMEYE DEVAM EDERSIN. Ben taraftar olarak sadece kadroyu tutsalardı benım ıcın yeterlıdır dıyecektım. Onu bıle beceremeyen yonetımden bahsedıyorum hadı onuda gectım. Sen sampıyon bır takımsın daha bütçen bıle bellı değil. ADAMLAR SUCLU FAKAT HERYIL IYI TAKIMLAR KURUYOR. SEN SUCSUZSUN BIRSEY YAPMIYORSUN PARAN VARSA HER ZAMAN GUCLUSUNDUR.
Abi Galatasaray Yönetimi noktasında benimle de forumun geneliyle de ortaklaşıyorsunuz zaten.Arzu ettiğimiz Galatasaray Ekrem Memnun'a çektirilen Galatasaray değil kesinlikle.
Paranın pek çok sorunu çözdüğü doğru.Koç Holding bünyesinde anlaşılan P&R şirketini kullanarak,ligleri bir taraftan oynatarak ortalama insanların algısında şike yaptığınızı ve yok hükmünde olduğunuzu unutturabilirsiniz söz gelimi.Fakat para her şeyi güllük gülistanlık yapmıyor,artık hayatın güzel yanı mı deriz Ekrem Memnun gibi insanları Galatasaray'a bağlayan kulüp kültürü mü deriz bilemem.Diğer tarafta hep bir yarımlık hali varken Galatasaray hiçbir zaman idare edemiyor.Ya 2-3 doğru adımla arşa çıkıyor ya da dip yapıyor.Söz gelimi bu sezon futbolda alınan 2. sıranın nispeten kabullenilmesi beni bu açıdan endişelendiriyor.Bu kısım şahsi anlamlandırma meselesi,neyse.
Abi ben taraftarım,siz taraftarsınız.Bu forum da insanlar söz gelimi Whalen olayını ''lezbiyen ve oportünist''miş diye kafaya yazarak bitiremesin diye var.Biz eleştririz,hatırlatırız,kafamızda Galatasaray için ideal vardır vb.İleride bir gün Galatasaray Yönetimi'ne girersem ve kulüp yüzünüzü kara çıkarırsa bana ağzınıza geleni haklı olarak söyleyin.Fakat Arena'da ısrarla kulağımızın üstüne yatmamız sonucu şike sürecini unutturmalarına dolaylı yoldan katkı vermişken,söylediğiniz üzere paranın bizden istediğini yapmışken rica ediyorum rakibin somut olaylar üzerinden betimlemesini yapan insanlara ''sen onları boşver'' demeyin.Galatasaray Yönetimi'ne söyleyin ama bize söylemeyin.Her şeyi olduğu gibi,bize sunulduğu gibi kabul etmek olur bu tutum.