Şu transfer dışı konuşmalar için keşke farklı bir konu açsanız olmuyor cidden .
Size kulübü batırıp amatör sporların içine eden Özhan Canaydın yada Siyasiler karşısında taraftarını satıp el pençe divan duran Adnan Polat gibi Başkanlar yakışır, Kulüp tarafından tutulan oturdukları lojmanların kiralarını oyunculara ödeten bir yönetimden nerelere geldik bunları görmek lazım, hatalar yapılmıyor mu tabi ki yapılıyor ama 3 sene öncesiyle kıyas götürmez, her branşta gözle görülür bir iyileşme var, Birde bu branşları fb ile kıyaslamayın onların sistemi taşıma su ile değirmen döndürmek, iş adamları para verirse transfer yaparlar vermezse yapamazlar, öyle bir yapıyı isteyenlerin kendi görüşüdür ama ben taraftar değilim, kızsak ta Ekonomik durumumuza göre hareket etmek zorundayız..
Ekrem MEMNUN; Hepimizin bildiği gibi takıma hem koçluk yapıyor hemde maddi sorunlar karşısında oyuncuları bir şekilde moralli tutmaya çalışıyor bu anlamdada bu MASON çetesinden oluşan sözde Yönetimin DEFO,larını ört bas etmiş oluyor, iyide bu durum ne zamana kadar devam eder ? bu adamda bir İNSAN ve tahammül sınırı var işin kolayını bulmuşlar hem bedava yöneticilik yapsın hem koçluk yapsın oh ne ala. Ekrem MEMNUN varken endişeye gerek yok diyen arkadaşlar farkında olmadan gerçek sorumluları ve iş bilmezleri gözden kaçırıyorsunuz hatırlatırım ...
Amatör branşlarında yönetimini beğenmediğimiz bir gerçek ama bu size Galatasaray Başkanı ve yöneticileri için "çete" sıfatı kullanma hakkını vermez.
Tuğba Palazoğlu neden hem biz hem FB tarafından tercih edilmiyor? Hem de yerli piyasası bu kadar kısıtlıyken?.. Bu kızın bizim bilmediğimiz bazı negatif yönleri mi var?
Delle Donne Fb'ye kesin olarak gelmiyor.
Fb'nin yeni kıta dışı oyuncusu %99 Tina Charles ile Fowles'dan biri olacak. Oyun kurucu olarak da Avrupalı biri geliyor. Bojovic - Dubljevic - Prince'den biri.
Ruhsan hanım: Bizlere POLAT gibileride AYSAL gibileride yakışmaz, ama Özhan Canaydın,ın ismini neden karıştırdınız onu anlamadım elma ile armutu karıştırmayın, POLAT AYSAL,a göre şüphesiz daha GALATASARAY,lıydı ama iş bilmezliği, ADNAN SEZGİN ve YİĞİT ŞARDAN gibi günümüz BÜLENT TULUN,dan farksız kişisel menfaatçileri çevresinde tutup onların iyi niyetli olmadıklarını anlayamaması hem kendisine hemde GALATASARAY,ımıza pahalıya mal oldu ve o nedenle seçimlerde açık ara AYSAL seçildi. Seçildi ama bu koca Camiayı yönetecek ne bilgi nede GALATASARAY aşkı kendisinde yoktur bunu bilesiniz. Bu forumun bu başlığı altında evet yazmamam gereken ağır şeyler yazdım, ADMIN arkadaşlar ve FORUMDAKİ siz arkadaşlardan özür dilerim bununla birlikte hususi uygun başlık olsaydı sizlerin rahatsız olduğu şeyleri yine yazardım çünkü hiç kimse yazmazsa hepimiz kabüllenelim onumu istiyorsunuz sizi bilmem ama ben kabüllenemem uygun yerlerde eleştiririm ...
Delle Donne Fb'ye kesin olarak gelmiyor.
Fb'nin yeni kıta dışı oyuncusu %99 Tina Charles ile Fowles'dan biri olacak. Oyun kurucu olarak da Avrupalı biri geliyor. Bojovic - Dubljevic - Prince'den biri.
Ruhsan Bey olacak ama önemli değil..
Konumuza gelirsek Ünal Aysal'ın bazı icraatlarından bende çok rahatsızım ama eldekilerin en iyisi şu anda Ünal Aysal, birde şans deyin ne derseniz deyin ama Erkek takımı 21 yıl, Kız takımı 14 yıl sonra bu başkanın zamanında lig şampiyonu oldu, üstüne ELW'yi aldık, Bayan Voleybol'da da 3. setin sonlarında pasörümüz Gamze sakatlanıp oyundan çıkmasa VB'yi eleyip finale çıkıyorduk ve olası bir şampiyonluk daha yaşayabilirdik..
Özhan Canaydını söylememin sebebi o zamanki amatör şubelerin halinden dolayı, (kişiliği ile ilgili bir şey söylemek zaten haddime değil tamamen kulüp yönetimini baz alıyorum), Kız Basket takımının ligden düşmesini ve kızların gözyaşlarını unutamam, keza çoğu kişi hatırlamaz ama Bayan Voleybol takımının kapatılmasını ve sonra 2. ligden mücadeleye tekrar başlaması hep hafızamdadır..
Fowles olacağını pek düşünmüyorum lige erken başlamamak için kız çine gitti, gelse bile Şubat'tan önce gelmem diye tutturur, Tina ise daha yeni Rus vatandaşı oldu bana Rusya'dan ayrılmaz gibi geliyor..