2014-2015 Transfer Sezonu

Delle Donne'yi alamayacaklarını anlayınca vazgeçtik diyorlar. Angel de var zaten onlarda. Kıtadışı olarak Tina Charles ya da Fowles diyorlar.

Ayrıca kıtadışı hakkını bir uzun oyuncudan yana kullanacakmış fener. Avrupalı bir Pg ile de anlaşmışlar. Uzun oyuncu Tina Charles olabilir.

Ben de şimdi gördüm, Whalen ve Elena Della Done işi olmamış.. Valla ben sevindim, güçlenecekleri için değil ama.. Whalen çok sevdiğim bir oyuncu, Fener forması altında görmek istemem, Della Done için ise yazmaya bile gerek yok, böyle komple bir oyuncuyu tabi ki kendi takımımda görmeyi isterim :)

Fowles ismi de geçiyor ama Fowles'ın geleceğini sanmam

Tuğba Palazoğlu Kaski ile anlaşmaya çok yakınmış. 2 numaraya alabilirdik. İyi yedek olurdu. Matovic'te Rusya yolcusuymuş. O değilde Toliver EU pasaportu almışken değerlendirmeliydik.

Size kulübü batırıp amatör sporların içine eden Özhan Canaydın yada Siyasiler karşısında taraftarını satıp el pençe divan duran Adnan Polat gibi Başkanlar yakışır, Kulüp tarafından tutulan oturdukları lojmanların kiralarını oyunculara ödeten bir yönetimden nerelere geldik bunları görmek lazım, hatalar yapılmıyor mu tabi ki yapılıyor ama 3 sene öncesiyle kıyas götürmez, her branşta gözle görülür bir iyileşme var, Birde bu branşları fb ile kıyaslamayın onların sistemi taşıma su ile değirmen döndürmek, iş adamları para verirse transfer yaparlar vermezse yapamazlar, öyle bir yapıyı isteyenlerin kendi görüşüdür ama ben taraftar değilim, kızsak ta Ekonomik durumumuza göre hareket etmek zorundayız..

Ruhsan hanım: Bizlere POLAT gibileride AYSAL gibileride yakışmaz, ama Özhan Canaydın,ın ismini neden karıştırdınız onu anlamadım elma ile armutu karıştırmayın, POLAT AYSAL,a göre şüphesiz daha GALATASARAY,lıydı ama iş bilmezliği, ADNAN SEZGİN ve YİĞİT ŞARDAN gibi günümüz BÜLENT TULUN,dan farksız kişisel menfaatçileri çevresinde tutup onların iyi niyetli olmadıklarını anlayamaması hem kendisine hemde GALATASARAY,ımıza pahalıya mal oldu ve o nedenle seçimlerde açık ara AYSAL seçildi. Seçildi ama bu koca Camiayı yönetecek ne bilgi nede GALATASARAY aşkı kendisinde yoktur bunu bilesiniz. Bu forumun bu başlığı altında evet yazmamam gereken ağır şeyler yazdım, ADMIN arkadaşlar ve FORUMDAKİ siz arkadaşlardan özür dilerim bununla birlikte hususi uygun başlık olsaydı sizlerin rahatsız olduğu şeyleri yine yazardım çünkü hiç kimse yazmazsa hepimiz kabüllenelim onumu istiyorsunuz sizi bilmem ama ben kabüllenemem uygun yerlerde eleştiririm ...

Ekrem MEMNUN; Hepimizin bildiği gibi takıma hem koçluk yapıyor hemde maddi sorunlar karşısında oyuncuları bir şekilde moralli tutmaya çalışıyor bu anlamdada bu MASON çetesinden oluşan sözde Yönetimin DEFO,larını ört bas etmiş oluyor, iyide bu durum ne zamana kadar devam eder ? bu adamda bir İNSAN ve tahammül sınırı var işin kolayını bulmuşlar hem bedava yöneticilik yapsın hem koçluk yapsın oh ne ala. Ekrem MEMNUN varken endişeye gerek yok diyen arkadaşlar farkında olmadan gerçek sorumluları ve iş bilmezleri gözden kaçırıyorsunuz hatırlatırım ...

Amatör branşlarında yönetimini beğenmediğimiz bir gerçek ama bu size Galatasaray Başkanı ve yöneticileri için "çete" sıfatı kullanma hakkını vermez.

Amatör branşlarında yönetimini beğenmediğimiz bir gerçek ama bu size Galatasaray Başkanı ve yöneticileri için "çete" sıfatı kullanma hakkını vermez.

Size göre vermezmi tekrar yazıyorum; Kendi kişisel çıkarlarını GALATASARAY kulübü ve CAMİASI,nın menfaatlerinden daha ön planda tutan ( MENFAAT ÇETESİ ) diyorum varmı diyeceğiniz ? Çok bir şey istemiyoruz, GALATASARAY Camiasıda takımlarıda HİS takımlarıdır bunu hiçe saymasınlar değerlerine önem versinler yanlışmı yazıyorum ?

Tuğba Palazoğlu neden hem biz hem FB tarafından tercih edilmiyor? Hem de yerli piyasası bu kadar kısıtlıyken?.. Bu kızın bizim bilmediğimiz bazı negatif yönleri mi var?

Delle Donne Fb'ye kesin olarak gelmiyor.

Fb'nin yeni kıta dışı oyuncusu %99 Tina Charles ile Fowles'dan biri olacak. Oyun kurucu olarak da Avrupalı biri geliyor. Bojovic - Dubljevic - Prince'den biri.

Tuğba Palazoğlu neden hem biz hem FB tarafından tercih edilmiyor? Hem de yerli piyasası bu kadar kısıtlıyken?.. Bu kızın bizim bilmediğimiz bazı negatif yönleri mi var?

Bu sene çok felaket bir performans gösterdi. Takımlar biraz çekinceli yaklaşıyorlar. Hem transfer sezonu devam ediyor, sezonun başlamısan daha çok uzun bir süre var. Ben Ekrem hoca ile daha verimli bir Tuğba izleyeceğimizi düşünüyorum.

Fb'nin yeni kıta dışı oyuncusu %99 Tina Charles ile Fowles'dan biri olacak. Oyun kurucu olarak da Avrupalı biri geliyor. Bojovic - Dubljevic - Prince'den biri.

Prince gelirse Ligde oynayamaz. (Ndour var)

Ruhsan hanım: Bizlere POLAT gibileride AYSAL gibileride yakışmaz, ama Özhan Canaydın,ın ismini neden karıştırdınız onu anlamadım elma ile armutu karıştırmayın, POLAT AYSAL,a göre şüphesiz daha GALATASARAY,lıydı ama iş bilmezliği, ADNAN SEZGİN ve YİĞİT ŞARDAN gibi günümüz BÜLENT TULUN,dan farksız kişisel menfaatçileri çevresinde tutup onların iyi niyetli olmadıklarını anlayamaması hem kendisine hemde GALATASARAY,ımıza pahalıya mal oldu ve o nedenle seçimlerde açık ara AYSAL seçildi. Seçildi ama bu koca Camiayı yönetecek ne bilgi nede GALATASARAY aşkı kendisinde yoktur bunu bilesiniz. Bu forumun bu başlığı altında evet yazmamam gereken ağır şeyler yazdım, ADMIN arkadaşlar ve FORUMDAKİ siz arkadaşlardan özür dilerim bununla birlikte hususi uygun başlık olsaydı sizlerin rahatsız olduğu şeyleri yine yazardım çünkü hiç kimse yazmazsa hepimiz kabüllenelim onumu istiyorsunuz sizi bilmem ama ben kabüllenemem uygun yerlerde eleştiririm ...

Ruhsan Bey olacak ama önemli değil..

Konumuza gelirsek Ünal Aysal'ın bazı icraatlarından bende çok rahatsızım ama eldekilerin en iyisi şu anda Ünal Aysal, birde şans deyin ne derseniz deyin ama Erkek takımı 21 yıl, Kız takımı 14 yıl sonra bu başkanın zamanında lig şampiyonu oldu, üstüne ELW'yi aldık, Bayan Voleybol'da da 3. setin sonlarında pasörümüz Gamze sakatlanıp oyundan çıkmasa VB'yi eleyip finale çıkıyorduk ve olası bir şampiyonluk daha yaşayabilirdik..

Özhan Canaydını söylememin sebebi o zamanki amatör şubelerin halinden dolayı, (kişiliği ile ilgili bir şey söylemek zaten haddime değil tamamen kulüp yönetimini baz alıyorum), Kız Basket takımının ligden düşmesini ve kızların gözyaşlarını unutamam, keza çoğu kişi hatırlamaz ama Bayan Voleybol takımının kapatılmasını ve sonra 2. ligden mücadeleye tekrar başlaması hep hafızamdadır..

Fowles olacağını pek düşünmüyorum lige erken başlamamak için kız çine gitti, gelse bile Şubat'tan önce gelmem diye tutturur, Tina ise daha yeni Rus vatandaşı oldu bana Rusya'dan ayrılmaz gibi geliyor..

Ruhsan Bey olacak ama önemli değil..

Konumuza gelirsek Ünal Aysal'ın bazı icraatlarından bende çok rahatsızım ama eldekilerin en iyisi şu anda Ünal Aysal, birde şans deyin ne derseniz deyin ama Erkek takımı 21 yıl, Kız takımı 14 yıl sonra bu başkanın zamanında lig şampiyonu oldu, üstüne ELW'yi aldık, Bayan Voleybol'da da 3. setin sonlarında pasörümüz Gamze sakatlanıp oyundan çıkmasa VB'yi eleyip finale çıkıyorduk ve olası bir şampiyonluk daha yaşayabilirdik..

Özhan Canaydını söylememin sebebi o zamanki amatör şubelerin halinden dolayı, (kişiliği ile ilgili bir şey söylemek zaten haddime değil tamamen kulüp yönetimini baz alıyorum), Kız Basket takımının ligden düşmesini ve kızların gözyaşlarını unutamam, keza çoğu kişi hatırlamaz ama Bayan Voleybol takımının kapatılmasını ve sonra 2. ligden mücadeleye tekrar başlaması hep hafızamdadır..

İsminizi bilmeyerek yanlış yazmamı anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim *nerd* Takımlarımızın ŞAMPİYON,luk yaşaması AYSAL,ın başarısı değildir ŞANS hiç değildir ( Şansa inanmam ve biz Türklere göre değildir tamamen ithaldir ) Gelen başarılar tamamen karakterli hoca ve oyuncuların özveri ve inançlarından kaynaklanmıştır. Bu durum Yönetcilerin kişilikleriyle takımlarımızın karakterlerine zıt bir durum oluşturuyorki buda GALATASARAY Camiasının bir kaderi olsa gerek *nerd*

Fowles olacağını pek düşünmüyorum lige erken başlamamak için kız çine gitti, gelse bile Şubat'tan önce gelmem diye tutturur, Tina ise daha yeni Rus vatandaşı oldu bana Rusya'dan ayrılmaz gibi geliyor..

Zaten alınsa bile yine sıkıntılı kadro. Bilhassa 2 numara ciddi sıkıntı, 3 numarada da Biba muhtemelen sadece Euroleague'de oynar. Alınacak Avrupalı guard'ın 1-2 pozisyonunda oynayan çok iyi şut yüzdesine sahip biri olması gerekir ki Avrupa'da bu tarz bir oyuncu fazla yok.

Feneri konuşuyoruz ama diğer Türk takımlarına da bakmak lazım. Kaski çok hareketli. 4 yabancı transfer yaptılar. Bence başarılı olabilecek transferler;

Aleksandra Khomenchuk; Geride bıraktığımız sezonu Belarus’un Horizont Minsk takımında geçiren 1989 doğulu ve 2.02 boyundaki pivot ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.Aleksandra Khomenchuk, bu sezon EuroCup’ta 8 karşılaşmada 30 dakika ortalama ile süre almış ve 15.4 sayı, 9.1 ribaund, 1.4 asist, 2.6 blok ortalamalarıyla oynamıştı.Rusya liginde ise 22 karşılaşmada 25 dakika ortalama ile sahada kalan oyuncu, 13.0 sayı, 10.0 ribaund, 1.2 asist, 1.2 top çalma rakamları ile oynadı.

Styliani Kaltsidou: TKBL ekiplerinden Kayseri KASKİ, önümüzdeki sezon için Yunan forvet Styliani Kaltsidou ile 1 yıllık anlaşma imzaladı
Yunan Milli Takımı’nda da forma giyen 1.88 boyunda ve 31 yaşındaki Styliani Kaltsidou, kariyerinde daha önce ülkesinin Ikaros ve son olarak da Fransa’nın Tango Bourges takımının formasını giydi.Kaltsidou, Tango Bourges ile 17 EuroLeague maçında 11.2 sayı, 5.4 ribaund, 2.4 asist, 1.1 top çalma, Fransa liginde ise 7 maçta 7.1 sayı, 2.6 ribaund, 2.7 asist rakamları ile oynadı

Laura Nicholls: 2013-2014 sezonunda İspanya liginin en değerli oyuncusu seçilen ve Rivas Ecopolis ile İspanya Ligi şampiyonluğu yaşayan İspanyol Laura Gonzales Nichollsu ile ikinci yıl opsiyonu kulüpte olmak kaydıyla 1+1 yıl sözleşme imzalanmıştır. İspanya Milli Takımı ile 2013 Avrupa Şampiyonası'nda da şampiyonluk yaşayan 1989 doğumlu Nicholls 1.89 santimetre boyunda ve 5 numara pozisyonunda oynamaktadır.

Ivana Jalcova: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Kayseri KASKİ, 1983 doğumlu ve 1.83 boyundaki Slovak guard Ivana Jalcova’yı kadrosuna kattı.Geçtiğimiz sezon Çek Cumhuriyeti temsilcisi IMOS Brno forması giyen Slovak oyuncu, ligde 31 karşılaşmada 7.8 sayı, 3.4 ribaund, 2.9 asist, 1.7 top çalma, EuroLeague’de ise 7.8 sayı, 2.8 ribaund, 2.8 asist ve 1.4 top çalma rakamları ile mücadele etti.Ivana Jalcova, kariyerinde daha önce Rucon, CCC Polkowice, Famila Schio, Rivera Gdynia ve Good Angels Kosice takımlarının formasını giydi.

----------------

İstanbul Belediyede Yunan forvet Artemis Spanou ile anlaşmaya çok yakınmış. 1993 doğumlu ve 1.84 boyundaki oyuncu, NCAA’de Robert Morris Koleji‘nde forma giyiyor.2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev yapabilen genç oyuncu, aynı zamanda Yunanistan Milli Takımı’nın formasını da giyiyor.
Spanou, Yunanistan basketbolunun gelecek vaadeden oyuncularının başında geliyor.

Ayrıca yıllardır ligimizde oynayan Courtney Paris ile anlaşmışlar. Courtney Paris, 2013-2014 sezonunda, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 14.6 sayı, 12.1 ribaund. 1,3 asist, EuroCup’ta ise 14.7 sayı, 12.9 ribaund, 0.6 asist ortalamaları ile oynadı.