Sözleşmesi olanı sen istesen de gönderemezsin. Misal alt yapı antremanında bacağı kırılıp sonrasında ilgilenilmeyen oyuncumuz var. Kulübün yapısı bu. Galatasaray Spor Kulübünün Galatasaray Lisesi'nin önüne çoktan geçtiğinin farkında olmayan bir güruh var kongrede. Uğur Uçar'a yapılan muamele ortada.Delle Done'nin ABD dışına çıkması çok zor sebebini videoyu seyrederek anlayabilirsiniz Elena and Lizzie Delle Donne - YouTube,
Kardeşinin bakımını ise kimsenin üstlenmesine gerek yok buda kendi şirketleri Delle Donne & Associates, Inc. | dda1.com
Galatasaray oyuncuların üstünü çiziyor diyen arkadaşlar ise, Erkek ve Kadın Basketbol ve Voleybol takımlarına bakabilirler, geçtiğimiz sezonlar kimler sakatlık ve hastalık sonucu sezonu kapatmış yada uzun süreli oynamamış ve buna rağmen takımlarda kalmışlar..
ABD'den Türkiye'ye gelmek için mutlaka belli garantiler vermişlerdir. Özel uçak vs. bunlar olmadan da gelmez.
Ağabeyim Samandıra tesisleri inşaa edilirken oranın bilişim altyapısını kuran şirketin elemanıydı. Kendi anlatıyor ki hasta Trabzonsporludur. Aziz Yıldırım geldi orada bulunan herkesle tokalaştı hediyeler dağıttı. Adam çevre yapmayı insanların gönlünü kazanmayı biliyor. Stad inşaatında iki işçi vefat etti peki ne yapıldı bu işçilerin ailelerine? Ben Aslantepe.biz sitesinden hep takip ettim bir iki kez gittim şantiyeye. Yöneticiler gelirdi mühendislerle konuşur kaçarlardı.