2014-2015 Transfer Sezonu

Delle Done'nin ABD dışına çıkması çok zor sebebini videoyu seyrederek anlayabilirsiniz Elena and Lizzie Delle Donne - YouTube,
Kardeşinin bakımını ise kimsenin üstlenmesine gerek yok buda kendi şirketleri Delle Donne & Associates, Inc. | dda1.com

Galatasaray oyuncuların üstünü çiziyor diyen arkadaşlar ise, Erkek ve Kadın Basketbol ve Voleybol takımlarına bakabilirler, geçtiğimiz sezonlar kimler sakatlık ve hastalık sonucu sezonu kapatmış yada uzun süreli oynamamış ve buna rağmen takımlarda kalmışlar..
Sözleşmesi olanı sen istesen de gönderemezsin. Misal alt yapı antremanında bacağı kırılıp sonrasında ilgilenilmeyen oyuncumuz var. Kulübün yapısı bu. Galatasaray Spor Kulübünün Galatasaray Lisesi'nin önüne çoktan geçtiğinin farkında olmayan bir güruh var kongrede. Uğur Uçar'a yapılan muamele ortada.

ABD'den Türkiye'ye gelmek için mutlaka belli garantiler vermişlerdir. Özel uçak vs. bunlar olmadan da gelmez.

Ağabeyim Samandıra tesisleri inşaa edilirken oranın bilişim altyapısını kuran şirketin elemanıydı. Kendi anlatıyor ki hasta Trabzonsporludur. Aziz Yıldırım geldi orada bulunan herkesle tokalaştı hediyeler dağıttı. Adam çevre yapmayı insanların gönlünü kazanmayı biliyor. Stad inşaatında iki işçi vefat etti peki ne yapıldı bu işçilerin ailelerine? Ben Aslantepe.biz sitesinden hep takip ettim bir iki kez gittim şantiyeye. Yöneticiler gelirdi mühendislerle konuşur kaçarlardı.

Delle Done'nin ABD dışına çıkması çok zor sebebini videoyu seyrederek anlayabilirsiniz Elena and Lizzie Delle Donne - YouTube,
Kardeşinin bakımını ise kimsenin üstlenmesine gerek yok buda kendi şirketleri Delle Donne & Associates, Inc. | dda1.com

Galatasaray oyuncuların üstünü çiziyor diyen arkadaşlar ise, Erkek ve Kadın Basketbol ve Voleybol takımlarına bakabilirler, geçtiğimiz sezonlar kimler sakatlık ve hastalık sonucu sezonu kapatmış yada uzun süreli oynamamış ve buna rağmen takımlarda kalmışlar..

Herşey para değildir. Sonuçta bu basketbolcu avrupa basketbolunu merak edip oynamak isteyebilir. Wnba'den sonra en önemli lig bizimki. Farklı bir kültür, yaşam tarzları ilgi çekicidir.

Hakkı kardeş; Herşey para değildir ama Para çok şeydir bunu biraz açalım; özellikle bu devirde bile yerine göre baba oğluna oğul babasına bedava para vermiyor //=D kaldıki bir kulüp getirip sözleşme yaptığı oyuncusunun sözleşmesine sadık davranmıyorsa ki maalesef bizim kulüp yönetimini oluşturan MASON çeteside tam bunu yapıyor işte kim ne derse desin bir oyuncu bundan şikayetçi oluyorsa veya çekip gidiyorsa burada sorumlu veya aranacaksa suçlu yönetimdir işin dahada garabeti bu sorunlar kulübümüzde dahada sıkça yaşanmaya başladı . İyide bunun yazdıklarımla ne alakası var diyebilirsiniz doğal olarak; Laf paradan açılmışken hazır yazayım dedim siz alınmayın. lafım yönetime <3<3

Dursun abi Delle Donne özelinde söyledim. Ailesi multi milyoner. Sonuç'ta para önceliği değildir bu ablamızın. Genel olarak bakarsak para çok şeydir.

Taurasi UMMC'de kalıyor.

Aziz kongre'de kötü şöhretli kişiler başkanlık yapamaz maddesini kaldırmış. Hapis'e girse bile FB başkanlığı yapacak. İşimiz yine UEFA'ya kalıyor. Ömür boyu men cezası versinler.

Delle Donne'u alacaklarsa şansmız çok düşük gelecek sezon. Euroleague şampiyonu olan biziz transferi onlar yapıyor. Elena cidden gelecekse bizi Maya Moore keser ancak. Ama bizim yöntim uyuyo ve bu sezon amatör branşları komple pas geçeecekler sanırım. Haziran oluyor ne basket ne voleyboldan bir tek transfer haberi yok.

Ekrem Hoca şubeye iyi sabır gösteriyor. Ben olsam şampiyon olduktan sonra istifa ederdim. Bu nedir Allah aşkına? Hem Euroleague hem lig şampiyonu oluyoruz, çok daha iyi oyuncular alınması gerkirken olan kadromuzda dağıtılıyor. Peygamber sabrı falan var galiba.

Benım anlamadığım Azız Yıldırım'dan hep bız nıye kurtulmaya çalışıyoruz.? Adam her koşulda subelerı ıcın savaş verıyor . Ya senın başkan ve yonetıcılerın ne yapıyor.? Bırakın transfer yapmayı elımızdekı kadroyu bıle koruyamıyoruz.
Dursun abi Delle Donne özelinde söyledim. Ailesi multi milyoner. Sonuç'ta para önceliği değildir bu ablamızın. Genel olarak bakarsak para çok şeydir.

Taurasi UMMC'de kalıyor.

Aziz kongre'de kötü şöhretli kişiler başkanlık yapamaz maddesini kaldırmış. Hapis'e girse bile FB başkanlığı yapacak. İşimiz yine UEFA'ya kalıyor. Ömür boyu men cezası versinler.

Delle Donne'u alacaklarsa şansmız çok düşük gelecek sezon. Euroleague şampiyonu olan biziz transferi onlar yapıyor. Elena cidden gelecekse bizi Maya Moore keser ancak. Ama bizim yöntim uyuyo ve bu sezon amatör branşları komple pas geçeecekler sanırım. Haziran oluyor ne basket ne voleyboldan bir tek transfer haberi yok.

Yazdıklarınız çok doğru; Normalde atmaları gereken transfer adımlarını zamanında atmayan bu iş bilmez ve kulübümüzü sadece futboldan ibaret sanan bu yönetimin Maya Moore gibi üst düzey bir oyuncuyu Çin,den alıp getirmelerini beklemek ( Sözleşme durumunu bilmiyoruz tabii ) maalesef hepimiz için sadece rüyadan öteye geçmez gibime geliyor !!!

Maya'nın 2016'ya kadar kontratı var, zaten Avrupa'da oynamak istemediği için Çin ligine gitti, almaya çalışsanız bile Şubattan önce gelmem der, aldığı ücret 600.000 Dolar ama tazminatını ödeyemezsiniz..

Benım anlamadığım Azız Yıldırım'dan hep bız nıye kurtulmaya çalışıyoruz.? Adam her koşulda subelerı ıcın savaş verıyor . Ya senın başkan ve yonetıcılerın ne yapıyor.? Bırakın transfer yapmayı elımızdekı kadroyu bıle koruyamıyoruz.

Biz mi ? İyi bak istersen etrafına Fenerliler dışında herkes bu rezil adamın Spor'dan el çektirilmesini istiyor. Ayrıca Aziz'in saf dışı kalması Fenerde olumsuz bir hava yaratır. İşimize gelebilir.

Gidişata göre Ocak'ta (sanırım playoff zamanıda liste dğişebiliyor) Bone yerine kıtadışı bir oyuncu alabiliriz.

Geçen sene bu zamanlar da FB transferde bizden hareketliydi. Burda yazılanları hatırlıyorum. Onlar güle oynaya şampiyon olacaktı, biz de şube kapatacaktık. Neticesini gördük. :)

Bizde Ekrem Hoca olduktan sonra bir adım öndeyiz demektir. Işıl ve Sancho da takımda kalıyorsa gerisini Ekrem Hoca bir şekilde halleder.

Nıye acaba cektırmek ıstıyorlar.? Rekabet etmemek ıcın olabılır mı.?
Biz mi ? İyi bak istersen etrafına Fenerliler dışında herkes bu rezil adamın Spor'dan el çektirilmesini istiyor. Ayrıca Aziz'in saf dışı kalması Fenerde olumsuz bir hava yaratır. İşimize gelebilir.

Gidişata göre Ocak'ta (sanırım playoff zamanıda liste dğişebiliyor) Bone yerine kıtadışı bir oyuncu alabiliriz.

Biz de demiyoruz Dream Team kurulsun ama tek bir Taurasi veya sadece Delle Done alınarak nokta atışla seneye de sağlam girebilirdik. Hafif 1-2 dokunuşla ana dokuyu bozmadan seneye de 3 kupada iddalı oluruz. Umarım uyumayız bu yaz.

Augustus devri kapandi arkadaslar. Ben sahsen begenmiyorum onu, gelmesi sacma olur zaten. Winner tarzi isimlerden formda olan Katie Douglas var. Ben cok isterim gelmesini.. Candice Wiggins de olabilir keskin sutlari vardir. Aklima gelebilecek diger isimler Joe Leedham, Eldebrink, Snell.

Bu sene yine nal topladılar ama yine transfer de iyi işler yaptılar !

Bizde onca emeğe onca başarıya rağmen yine sıkıntılar mevcut !

Başkan çok seviyor zaten kendi ayağına sıkmayı ! Daha öncede de yaptıklarını biliyoruz !!

Artık şu şubede iyi işler görelim ya !

Vizyonu geniş bir şube istiyorum da galiba çok şey istiyorum !

Murat Özyer bizim neyimize yetmiyor ki !!!