2014-2015 Transfer Sezonu

Fenerbahçe, aldığı tarihi hezimetin ardından 4 koldan saldırıya geçti. Başarılı transferler yapabilirler ancak biraz şuursuz görünüyorlar. Bizdeki belirsizlik ise herkesin canını sıkıyor, bu da umutsuzluk doğuruyor doğal olarak. Işıl takımda kalırsa en büyük transfer o olur zira bizim için dünyada Işıl gibi bir alternatif yok. Bunun dışında Torrens'in yerine iyi bir skorer forvet ve Shavonte ve Bone'un durumuna göre Avrupalı iyi bir uzunla yine favori biziz. KARAMSAR olmayalım...

Gerek Griner gerek Ndour bizi zorlayabilecek isimler degiller. Acikcasi Tina Charles gelseydi daha da korkutucu olurdu. Ama simdi FB'nin Kita Disi oyuncu hakkini Angel ve Griner'dan kullanmasi isimize geldi. İkisinin de sutu yok alip da ceza sutlarini atabilecek isimler degiller. Bizse hala bekleyelim. Sozlesmesi ne durumda bilmiyorum ama alinabilecek isimler; Eldebrink, Ashley Key, Belinda Snell, Kamile Nacickaite gibi isimler olabilir ancak.

Griner'ın ceza şutuyla ne ilgisi var yahu ayrıca nasıl sorun çıkarmıyacakmış merak ettim Griner da sorun çıkarmıyorsa sorun çıkarabilenler kimler ? Griner her maç 4 blok garanti vurur, en kötü maçında 12 sayı atıp 10 ribaund çeker banko. Tamam Ekrem hoca süper bi başarı yakaladı ama bu başarı kolay gelmedi. Bu sene takviyeleri yapmalıyız ki bizim ilk beş yaklaşık 40 dk oynarken rakipler 10 oyuncuyla rotasyon yapıyorlar.

Arkadaşlar, biz zaten mevcut kadronun korunup da yanlarına gerekli takviye yapılacağını farz ederek rahat konuşuyoruz..

Kamile Nacickaite daha önce bizde oynadı, açıkçası küçük takımların büyük oyuncusu olarak görüyorum, şahsen istemem

SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Brittney Griner'dan, koç Jacek Winnicki'den iletilen rapor doğrultusunda vazgeçildi.

Arkadaşlar, biz zaten mevcut kadronun korunup da yanlarına gerekli takviye yapılacağını farz ederek rahat konuşuyoruz..

Kamile Nacickaite daha önce bizde oynadı, açıkçası küçük takımların büyük oyuncusu olarak görüyorum, şahsen istemem

Kendisi İstanbul Üniversitesi ile anlaşmaya vardı zaten.

Seimone Augustus'un kontrat durumu nedir acaba ? Eğer boştaysa Alba yerine almamız gerektiğini düşünüyorum. Shavonte - Seimone 2'lisi çok can yakar. Bone'dan üzülerek vazgeçmemiz gerekiyor. Bone yerine pota altına hangi isim gelebilir ? Yakından takip edenlerden öneriler gelebilirse güzel olur ona göre hangi isimler gelebilir değerlendirme yapabiliriz.

Gerek Griner gerek Ndour bizi zorlayabilecek isimler degiller. Acikcasi Tina Charles gelseydi daha da korkutucu olurdu. Ama simdi FB'nin Kita Disi oyuncu hakkini Angel ve Griner'dan kullanmasi isimize geldi. İkisinin de sutu yok alip da ceza sutlarini atabilecek isimler degiller. Bizse hala bekleyelim. Sozlesmesi ne durumda bilmiyorum ama alinabilecek isimler; Eldebrink, Ashley Key, Belinda Snell, Kamile Nacickaite gibi isimler olabilir ancak.
Kıta dışı hakkımızı Belinda Snell'den yana kullanmak saçmalık ötesi olur. Hemde Shavonte Zellous'tan vazgeçersek. Ashley Key aradığımız oyundu değil. Frida Eldebrink işimize yarayabilir.

Çoğu kişi gibi bende kıta dışı hakkımızı kısa forvetten kullanıp, uzun oyuncuyu Avrupalı almak lazım. Elimizi çabuk tutmazsak piyasada iyi oyuncu kalmayacak.

Kendisi İstanbul Üniversitesi ile anlaşmaya vardı zaten.

Seimone Augustus'un kontrat durumu nedir acaba ? Eğer boştaysa Alba yerine almamız gerektiğini düşünüyorum. Shavonte - Seimone 2'lisi çok can yakar. Bone'dan üzülerek vazgeçmemiz gerekiyor. Bone yerine pota altına hangi isim gelebilir ? Yakından takip edenlerden öneriler gelebilirse güzel olur ona göre hangi isimler gelebilir değerlendirme yapabiliriz.

Sert basketbol oynayan Galatasaray'da Seimone pamuk gibi kalır. Devri geçti onun.

Şu takım şu şartlarda 3 kupa aldıysa Ekrem hoca leb demeden leblebiyi transfer etmeliler. 1 Taurasi alınca bütçe çökmez, yönetim ve şube üstüne düşüne yapmalıdır.

Donne'den haber bekliyor fener olmazsa Ogwumike ile imzalayacak. Grinera göre çok yönlü bir oyuncu. Bu hafta yabancı transferleri açıklayacağı konuşuluyor fenerin. (Whalen olmamış.)

Bizim şube sinek avladığı için milletin transferlerini konuşmak durumunda kalıyoruz.

İçerden ilginç haberler gelmeye devam ediyor.

Alba Torrens Ekrem Memnun'un kalmasını istemesine rağmen gitmiş. Alba UMMC ile Final 8 zamanı söz kesmiş Ekaterinburg'da, bizden aldığının yaklaşık 2 katı bir ücrete. Sezon bitiminde kalmasını istemişiz ama iş işten çoktan geçmiş tabi. Zamanında ilgilenmezsen UMMC'nin yaptığı teklifin yanına bile yaklaşamazsın ve oyuncuyu kaçırırsın doğal olarak.

Işıl Alben konusunda enteresan gelişmeler var. Işıl Alben ile her konuda anlaşan Ünal Aysal'ın tüm çabalarına rağmen Kursk sorun çıkarıyormuş. yaklaşık bir aydır bu konu tıkanmış durumda.

Nevriye Yılmaz belirsiz, bırakıp bırakmama kararını henüz verebilmiş değil. Aynı şekilde Şebnem Kimyacıoğlu da öyle.

Bütün bunların yanında Yasemen Saylar ve Bahar Çağlar çok süre alamadıkları için takımdan ayrılmak istiyormuş.

Kısacası maçlar biteli bir ay oldu ama olumlu tek gelişme yok ne yazık ki. İlgisizlik, alakasızlık yüzünden oyuncuları kaçırıyoruz.

Saygılar.

Hersey aslında uzun süreli sponsorluk anlaşması yapmak ve sadece şubeye parayi aktarmak ona göre bütçe, harcama yapmak ile halledilecek hususlar

whalen bence wnba nin en iyi guardi gelmemesi iyi olur bizim acimizdan.Nnenka cok tehlikeli bir isim acikcasi onlara cok yarari dokunur ozellikle tina charles a gore bence o takim icin daha uyumlu.Su grudayi falan alamazmiyiz butce cok mu bozulur veya amerikali kim gitcek kim gelcek cok soru isareti var bu sezon icin