2014-2015 Transfer Sezonu

Tina maç başına 11-12 top kullanır. Angeldan başka dominant kısa olmadığına göre o da 10 civarı top kullanır. Daha Ndour var. Takım oyunundan çok bireysellik ön planda olacak fenerde. Tina hucumda iyi ama savunmada yeterli değil. Ayrıca hucumda Ndour'u da olumsuz etkiler.

Yıllarca başarısız sezonlar geçiren kadın basketbol takımına hatırlayın geçmiş yılların bu zamanlarında FB'nin yaptığı transferler sonrasında ; adamlar onu aldı , bunu aldı , biz de şunu almışız aradaki fark'a bak , bu nasıl yönetim , bu nasıl koç , bu nasıl takım , yeter artık FB karşısında ezilmek istemiyoruz ,kapatın şubeyi vs. falan diye bahaneler yazılır çizilirdi.Bakıyorum da bu seneki büyük başarıdan sonramı yoksa takıma sahip çıkma duygusu mu bilemedim. Sadece rakibimizin gündemdeki , ilgilendikleri ve transferlerini yorumlayıp konuşuyoruz gelmesin iyi oyuncu , iş yapar mı , bence çöp falan ilk defa bu kadar fazla kişinin konuşmasını görüyorum gelişmeler var galiba :D

Elimizde ki en iyi avrupalı oyuncuyu kaybettik yeri dolmamış yerine oyuncu bakılmıyor belkide , Işıl'ın ne olacağı belli değil , transferlerden ses yok kimse bir açıklama falan yapmıyor şubede , sonumuz ne olacak kimse bir şey bilmiyor. Tek güvencemiz Ekrem Hoca ona çok güveniyoruz , tek tutunacak sağlam dalımız gerekeni yapacağına eminiz.

Bu sessizliğin sonu nereye varacak merak içindeyiz. Allah sonumuzu hayır eylesin...

Bu sezon ki transfer politikası işi sürüncemede bırak, konuyu uzatabildiğin kadar uzat transfer yapamadan sezona gir olmasında, Voleybol şubesi öyle yada böyle bir sistem içinde beğenilir yada beğenilmez transferi büyük ölçüde tamamladı aynısını Basketbol şubeside yapmalı ama Murat Özyer ile çok zor, Şubenin başında oyuncularla iletişimi iyi bir yönetici olsa idi ne Alba gider nede yaşadığımız Işıl problemi olurdu keza geçen sezon ki L.Whalen olayı aynı şekilde..

Hani iş hallolmuştu? Gerekirse Kursk'a rest çeker, Işıl'a sözleşme imzalatırsın. En kötü ihtimalle mahkemelik olur, yüklü bir tazminat öderiz. Işıl'ı kaptırmak demek başarıyı kaptırmak demektir. Işıl olmazsa muhtemelen Nevriye de bırakır. İddialı kadro olmazsa niye devam etsin? Bu isimlerin yeri nasıl dolacak?

Işıl Transferi perde arkası:

Işıl'ı geri almak için yönetim tazminat ödemeyi kabul etti. Dinamo takımı kendi arasında görüşüp Işıl için karar verecekti.Fakat resmi açıklamayı yaptıklarına göre demek ki tazminat istemediler Işıl'ı göndermek istemediler.Galatasaray yönetimi son bir hamle yapıp yüksek bir fiyat verirse belki...

Şimdi Rusların niyeti önemli hale geldi.

Paraya ihtiyaçları yok zaten. Işılı vermemek için Bojovic'i biz alalım size verelim diyorlar. Işıl gitmem diye diretirse bu sefer FİBA'ya gidecekler Işıl bize yar olmazsa size de yar olmaz diyecekler. 1 yıl Işıl boşta kalabilir. Ya 1 milyon dolar tazminatı vereceğiz yada insafa gelmelerini bekleyeceğiz ki bu da zor ihtimal.

Kendi hesabınızın reklamını yapmak için buraya doğru olmayan ve insanları gereksiz yere umutlandırıp sorumluları aklayan yalan yanlış haberleri taşımayın.

Kısa net!

Ligde şansınızın azaldığı aşikar ama EL için hala şansınız yüksek.Zellous gidecek diyorsunuz.Zellousla Işıl gittiğine göre oraya Whalen-Xargay alırsanız pek değişen birşey olmaz.Bu sene Işıl-Zellous seneye Nuria-Whalen-Xargay

Ligde şansınızın azaldığı aşikar ama EL için hala şansınız yüksek.Zellous gidecek diyorsunuz.Zellousla Işıl gittiğine göre oraya Whalen-Xargay alırsanız pek değişen birşey olmaz.Bu sene Işıl-Zellous seneye Nuria-Whalen-Xargay

Çok güzel yazmışsınız ama şöyle küçük bir pürüz var Whalen geçen sezonki o rezilliğin ardından bir daha Galatasaray forması giyer mi? Aklı varsa bence giymez

Bir hesabım yok ki reklam yapayım. Duyduğumu yazıyorum. 3 puan.com sitesi yeni haber girmiş Top Işıl'da diye. Külliyen yalan. İş paraya bakıyor. Lig biteli 1.5-2 ay olmuş Kız 2 aydır ben takımda kalmak istiyorum diyor. Bu durumda nasıl Top Işılda oluyor ? Kızın fikri belli zaten. Çare; Para para para...

Bu konuda yönetimin suçu büyük. Ama sadece suç onlarda değil bence. Işılın takımda kalıp kalmaması domino etkisi yaratabilir. Işıl kalmazsa Nevriyede gider Şebnemde.