2014-2015 Transfer Sezonu

İçerden ilginç haberler gelmeye devam ediyor.

Alba Torrens Ekrem Memnun'un kalmasını istemesine rağmen gitmiş. Alba UMMC ile Final 8 zamanı söz kesmiş Ekaterinburg'da, bizden aldığının yaklaşık 2 katı bir ücrete. Sezon bitiminde kalmasını istemişiz ama iş işten çoktan geçmiş tabi. Zamanında ilgilenmezsen UMMC'nin yaptığı teklifin yanına bile yaklaşamazsın ve oyuncuyu kaçırırsın doğal olarak.

Işıl Alben konusunda enteresan gelişmeler var. Işıl Alben ile her konuda anlaşan Ünal Aysal'ın tüm çabalarına rağmen Kursk sorun çıkarıyormuş. yaklaşık bir aydır bu konu tıkanmış durumda.

Nevriye Yılmaz belirsiz, bırakıp bırakmama kararını henüz verebilmiş değil. Aynı şekilde Şebnem Kimyacıoğlu da öyle.

Bütün bunların yanında Yasemen Saylar ve Bahar Çağlar çok süre alamadıkları için takımdan ayrılmak istiyormuş.

Kısacası maçlar biteli bir ay oldu ama olumlu tek gelişme yok ne yazık ki. İlgisizlik, alakasızlık yüzünden oyuncuları kaçırıyoruz.

Saygılar.

Şunları okuyunca kahroldum.

Eminim ki buna en çok üzülen Ekrem Hoca'dır.

Bu yapılanlar ona açık bir ihanettir !!

Spor Kulübü olma özelliğini yavaş yavaş kaybediyoruz.

Bilmem tehlikenin farkında mısınız ?

Allah sonumuzu hayretsin !

Ama içimde büyük bir karamsarlık ve kahrolma var.

Bu Ekrem Hoca'ya yapılmamaliydi !!!

Işıl kalır diğerleride problem çıkarmaz ve bütünlük bozulmaz ise bu kötü senaryoları yazanlar buraya ne yazacak çok merak ediyorum.

Bu kadar sert elestiriler, hepimizi daha da geriyor maalesef.
Uc kupa ile sezonu bitiren kadro, yeni sezona girerken nasil bir revizeye gidecek hepimiz merak ediyoruz. Ancak tablo netlesmeden boylesine orantisiz elestiriler, bizleri sahip oldugumuz avrupa sampiyonlugu gururunu yasamaktan dahi alikoyuyor.
Sporda gecmis ile yasanmaz, dogrudur; lakin gelecege bu kadar guvensiz bakarak negatif sinerjinin bir parcasi olmamizi da yanlis buluyorum, biraz sabir..

Işıl kalır diğerleride problem çıkarmaz ve bütünlük bozulmaz ise bu kötü senaryoları yazanlar buraya ne yazacak çok merak ediyorum.

Zaten yazdıklarınız doğrultusunda en hasarsız şekilde bu süreci atlatır kadroyu korursak kimse kötü senaryo falan yazmaz merak etmeyin, buraya aldığımız haberleri yazıyoruz Ama Pilav gününde bile takımımızın yanında maçlarda yönetimden tek kişi olan Necati Demirkol,u es geçip hatıırını kırıp, Şubenin küçültülmesi için gayret eden Mehmet Cibara,yı ön plana çıkaran zihniyetten; Taraftar olarak istediklerimizi yapmalarını beklemekte o kadar aşırı saflık olur bunuda unutmayın ...

Yönetime kızacağım basketbola sahip çıkmıyor diye ama burada yönetime kızanların hiç sahip çıkmadığını bildiğimden neden kızayım diyorum:) Misal Kadın basketbol takımımız EL şampiyonluğu Lig şampiyonluğu için ayrı ayrı t-shirtler bastırdı. Kimse bana yanıt vermesin kendi kendine bu sorunun yanıtını versin kaçınız o T-shirtlerden aldınız şubeye destek oldunuz? En fanatiğiniz sezon başlarken bir GS forması alıp arkasına Lavezzi yazdırırsınız (ki parası futbola gidiyor onun).

Yani şubeye sahip çıkılacaksa iş taraftardan başlar. GS Erkek takımı bu duruma nasıl geldi biliyor musunuz? Nalga olayından sonra taraftar takıma sahip çıktı her maç minumum 4-5- hata 6bin seyirci gelmeye başladı en ufak maçlarda bile öyleydi. O sene ligde kaldık. Ama yönetim, taraftarın bu ilgisine kayıtsız kalamadı o rüzgarı aldık arkamıza ve Mahmuti ile beraber de yürümeye başladık hızlı adımlarla. Ama ateşi yakan taraftardı.

Şimdi aynı taraftar Langford gelsin Krstic veya Davis gelsin 3 numaraya Weems nasıl olur alsınlar abicim! diyor adın takımına Sancho'nun yanına Gruda gelsin diyor Dee ile Whalen istiyor. Ama Final serisinde FB ile oynayacağımız maçta bilet 15TL diye yönetime isyan edebiliyor:) FB'nin ise en ucuz bileti 17TL o da tepeler. Altlarda 400'e bilet satıyor adam. E tabii o adamın bütçesi daha iyi olacak. Sen Hem börek durcek Hem karnım doycek diyorsun.

Uzun lafın kısası. GS basketbol/voleybol şubeleri ayaklanacaksa bir yerlere gelecekse ancak taraftarla bir yere gelir. Öyle oturduğumuz yerden Allah belanı versin diye birilerine bela okuyarak olmaz o. Herkes soksun artık elini taşın altına. İstanbulda olmayan T-shirt alsın. Misal Final serisi 7 maç 3 maç İpekçi'de olacak. Her maça geliyormuş gibi yapsın anadoludaki GS'lı ( 15 bilet+10+10 yol parası=35TL) diye düşünsün. GS'ın FB ile oynadığı her maç için maça geliyormuş gibi hareket edip bir T-shirt alsın. Biraz saçma gelebilir belki ama bu işler böyle. Ne kaa ekmek o kaaa köfte

Yönetime kızacağım basketbola sahip çıkmıyor diye ama burada yönetime kızanların hiç sahip çıkmadığını bildiğimden neden kızayım diyorum:) Misal Kadın basketbol takımımız EL şampiyonluğu Lig şampiyonluğu için ayrı ayrı t-shirtler bastırdı. Kimse bana yanıt vermesin kendi kendine bu sorunun yanıtını versin kaçınız o T-shirtlerden aldınız şubeye destek oldunuz? En fanatiğiniz sezon başlarken bir GS forması alıp arkasına Lavezzi yazdırırsınız (ki parası futbola gidiyor onun).

Yani şubeye sahip çıkılacaksa iş taraftardan başlar. GS Erkek takımı bu duruma nasıl geldi biliyor musunuz? Nalga olayından sonra taraftar takıma sahip çıktı her maç minumum 4-5- hata 6bin seyirci gelmeye başladı en ufak maçlarda bile öyleydi. O sene ligde kaldık. Ama yönetim, taraftarın bu ilgisine kayıtsız kalamadı o rüzgarı aldık arkamıza ve Mahmuti ile beraber de yürümeye başladık hızlı adımlarla. Ama ateşi yakan taraftardı.

Şimdi aynı taraftar Langford gelsin Krstic veya Davis gelsin 3 numaraya Weems nasıl olur alsınlar abicim! diyor adın takımına Sancho'nun yanına Gruda gelsin diyor Dee ile Whalen istiyor. Ama Final serisinde FB ile oynayacağımız maçta bilet 15TL diye yönetime isyan edebiliyor:) FB'nin ise en ucuz bileti 17TL o da tepeler. Altlarda 400'e bilet satıyor adam. E tabii o adamın bütçesi daha iyi olacak. Sen Hem börek durcek Hem karnım doycek diyorsun.

Uzun lafın kısası. GS basketbol/voleybol şubeleri ayaklanacaksa bir yerlere gelecekse ancak taraftarla bir yere gelir. Öyle oturduğumuz yerden Allah belanı versin diye birilerine bela okuyarak olmaz o. Herkes soksun artık elini taşın altına. İstanbulda olmayan T-shirt alsın. Misal Final serisi 7 maç 3 maç İpekçi'de olacak. Her maça geliyormuş gibi yapsın anadoludaki GS'lı ( 15 bilet+10+10 yol parası=35TL) diye düşünsün. GS'ın FB ile oynadığı her maç için maça geliyormuş gibi hareket edip bir T-shirt alsın. Biraz saçma gelebilir belki ama bu işler böyle. Ne kaa ekmek o kaaa köfte

Her zaman ilk olarak taraftar ateşleyecek diye bir şey yok. O atıp tuttuğun senin gibi benim gibi taraftar, ben ANADOLU,daki bir taraftarım benim gibi çok isteyip de maçlara hem uzak olduğundan hem de maddi sorunlarından dolayı gidemeyen çok insan var bunları düşünmeden ahkam kesmenizi tavsiye etmem.

Her zaman ilk olarak taraftar ateşleyecek diye bir şey yok. O atıp tuttuğun senin gibi benim gibi taraftar, ben ANADOLU,daki bir taraftarım benim gibi çok isteyip de maçlara hem uzak olduğundan hem de maddi sorunlarından dolayı gidemeyen çok insan var bunları düşünmeden ahkam kesmenizi tavsiye etmem.

Maddi sorunlar falan bla bla konuşup popülist ezberci laflar etmesini biliyorsun. Ama yönetime sabah akşam bela anıyorsun maddi sorunları düşünmeyip. Şimdi maddi sorunları düşünmeyen ben miyim yoksa sabah akşam GS yönetimine, başkanına bela anan senin gibiler mi?

Haa senin maddi sorun yaşama hakkın var GS'ın yok tabii. Sen ordan "Al Işıl'ı Al Alba'yı, Nevriye'ye ver ordan 500" diyebilirsin "Gruda'yı al Dee nerede kaldı" dersin ama Yönetim sana kardeşim t-shirt çıakrdık alsana" derse hooooppp sen taraftarın maddi gücünü biliyor musun!! dersin ha öyle mi?

TKBL ekiplerinden Adana BOTAŞ, 1988 doğumlu ve 1.93 boyundaki uzun forvet Jacinta Monroe ile anlaşmaya vardı. Kulüp 3 kupa hatırası olarak oyunculara yüzük yaptıracakmış.

Boş boş tartışmaya değmez. Bildiğiniz varsa kadın takımımızdan haber verin.

Danielle Adams, Chiney Ogwumike, Nicky Anosike gibi isimleri neden TKBL'deki takimlar dusunmez anlamam. İlla Marina Kress olacak illa Petronyte olacak biraz renk gelsin artik bu ligde Doneeka-Roneeka kardesleri gormek, McBride, Michelle Campbell gormek istemiyorum.

FB yönetici yazmış.Sanırım Maya Moore'u alıyorlar. "@IsfendiyarZ WNBA..Superstar...MVP"

İsfendiyar Zülfükari Voleybol topu ile Basketbol topunu bile ayırt edemez, 10 gün öncede Delle Donne yazıyordu, yanında var birkaç tane Basketbol özürlü onlar kulağına ne fısıldarsa onu yazıyor, Sırada gidiyorlar işte geçen sezondan beri, C.Parker, E.D.Donne, L.Whalen, S.Fowles, M.Moore diye !!

Dediğim gibi oldu.Berbat bir kadro yapılanması berbat bir coaching.Hem kadromuz zayıfladı hemde takım kimyası yanlış kuruldu.Takıma 1 tane 1-2 oynayabilen Avrupalı skorer alınacak ama o isim kritik ama bu yönetim gidip yine alakasız birini alırsa şaşırmayacağım

Yeter artık !.. Galatasaray kadın basketbol forumuna girip fenerbahce transfer haberlerini okutan yonetime selam olsun ... 3 kupali muhtesem sezon ancak bu kadar baltanabilirdi . Isıl ve zeollousu'da kaybedin sonra üstüne mum dikin . Kapatın şubeyi.

Arkadaşlar Işıl ve Zellous konusu nedir ? Zellousun 1 senelik daha sözleşmesi vardı diye biliyordum.Işıl içinde Kursk'la anlaşılmış Ünal Aysal cebinden ödeyecek deniyordu