Bojoviç nasıl bir oyuncu katkı verir mi Fenerbahçe'ye sizce ??
ona karşı nasıl bir hamle yapmak lazım
ona karşı nasıl bir hamle yapmak lazım
SON DAKİKA: Galatasaray Yönetimi 3 kupalı Avrupa şampiyonu antrenörü Ekrem Memnun ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. - https://twitter.com/GsHaber24/status/474284874913026050
İyi güzelde oyunculara ne zaman sıra gelecek Millet transferlerini bitirme noktasına geldi
Rakiplerin transferlerinin bittiği yerde bizim şampiyonluklarımız başlar
Gıdenler tabı onemlı oyuncular ama oturup ağlayıp sızlanmanın gereğı yok. 1 lira'lık butcemız varsa bunu değerlendırıp ona gore transfer yapılmalı. Hıcbır kulup ve yonetıcı oyuncusunu kaybetmek ıstemez dısarıdan o gıtsın bu gelsın demesıde kolay. Benım dısarıdan gorduğum kadarıyla burada yonetıcıler gerceklerı adam gıbı ızah edememeleri sorunların daha buyumesıne yol acıyor cıkın adam gıbı benım bunlara verecek bu kadar param yok yoluma bu sekılde devam edeceğim soyleyın BEN KABUL EDERIM. Her zaman soylerım Para varsa herseyı basıt halledersın yoksa işte uğrasıp durursun.
Yazılanları gördükçe başa sardığımızı düşünüyorum.
Kursk'a verilecek tazminat başkanının cebinden çıkacaksa amenna fakat şubenin bütçesinden karşılanacaksa gerek yok. Zaten şubenin bütçesi ne kadar ki birde üstüne 750 bin - 1 milyon dolar arası tazminat vereceksek geriye ne kalacak ?
Şu şube gerçekten ilginç. Birileri Işıl'ın Kursk'la yaptığı görüşmelerden haberimiz yok. Birileri haberimiz vardı fakat sözleşme imzalayacağını düşünmüyorduk diyor. Ha burada ben 2 tarafıda suçlayacağım; ELW finalleri zamanında kulubün oyuncularımızın başka takımlarla yaptığı görüşmelerden habersiz olacağını düşünmüyorum. Bildiği halde hiçbir şey yapmıyorsa suç'un büyüğü kuluptedir. ELW finalleri sırasında takım içinde farklı bir hava vardı. Gitmek isteyen oyuncuya da gidemezsin sözleşme imzalayamazsın diyemezsin. Işıl 2 senedir her sezon başı yurtdışına gitmek istiyor. Bir şekilde ikna ediliyor. Zaten yurtdışında gitmek istediğini TRT'de yaptığı röportajda söylemişti. (Kuluptede olumsuz olarak yaşadıkları var) Bu minvalde sözleşme imzalamasını yadırgamıyorum.
Ha şimdi asıl olaya gelelim; bu durumda kulüp zarar görüyorsa babam olsa tanımam.