2014-2015 Transfer Sezonu

Işıl maalesef gittiğine göre yokluğu durumunda belirlediğimiz hamleler bir transfer politikamız vardır diye düşünüyorum.(İnşallah)

Kelsey Bone ile imzalamamız giden oyuncularımızla birlikte bizim için kötü oldu kıta dışı hakkımızı oyun kurucudan yana kullanmak lazımdı.

Yerli olarak Nevriye ve Şebnem de yoksa yerli piyasasına yüklenmemiz şart Kaski'nin gençlerine sulansak fena olmaz (Ayşegül Günay-Esra Ural-Pınar Demirok falan )

Yerli kalitemiz olmadan üstelik Sancho da Ocak'ta gelicekse bu yıl işimiz gerçekten zor gibi duruyor.Piyasayı takip etmedim ama kadın basketbol'da transfere başlamak için bayağı bir geç kaldığımızın herkes farkındadır diye düşünüyorum.

Martinez sadece Euroleague'de oynayacak bence. Bone-Zellous kıta dışı hakkımızı dolduracak. Sancho takımda kalır bence. Guard'a Marta Xargay'ı çok isterim. Daha çok genç ve gelişime inanılmaz açık. Oyun görüşü muazzam. Keşke alabilsek. Xargay-Özge-Esra-Zellous-Şebnem-Sancho-Bahar-Nevriye-Bone rotasyonu iyidir. Bahar'ı artık 3 numaraya kaydırmamız gerektiğini düşünüyorum. O fizikle -bence ayakları çabuk- 3 numarada fark yaratabilir.

Alba, Işıl, Yasemen gitti.

Nevriye ile Şebnem'in devam basketbola edip etmeyeceği belli değil.

Sacnho'nun durumu belli değil.

Kelsey ile yeniden anlaşıldı, Shavonte'nin sözleşmesi devam ediyor.

Avrupa şampiyonu takım ancak bu kadar rezil rüsva edilirdi. Ama pardon zaten eksi yazıyor dimi bu takım. Çok iyi çalışıyor be yönetim! Ha bir de lafa gelince yalan dolan taraftarı salak yerine koyuyorlar.

Biz seneye yine salonda olacağız her zamanki gibi de bu takımı bu hale getirenler hangi yüzle salona gelecek acaba.
Yönetim nerdeyse hic bir amatör bransa gitmiyor ki abi.:)

Martinez dışında oyun kurucumuzda yok, Yasemen bu yıl şans bulacakken neden gitti? Hala anlamış değilim, Sancho, Bone, Nevriye ve Bahar'la pota altında sorun yaşamayız, ( tabi Sancho ve Nevriye ocaktan sonra takıma katılacak olması büyük sıkıntı), Martinez, Shavonte, Ayşe, Barbara ve Şebnem'li kısa rotasyonu baya sıkıntılı, takıma bir oyun kurucu birde 3 numara şart hatta birde pota altına transfer şart...
Tabi bu kaldığını düşündüğüm oyuncular kaldıysa, belkide Sayın Ünal AYSAL şubeyi kapatır, Euroleague Şampiyonu olmanın bir cezası olmalı sonuçta...

Bence bu sene gelecek senenin kadrosunu kuralım. Genç takviyeler yapmamız gelecek seneler adına daha önemli olur. Bu seneyi bitirdim ben kadın şubemız adına.

Ah yönetim ah !!!

Bu sene takımdan bir şey beklemeyin. Türkiye 2. liginden oyucu bakıyoruz ucuz diye. Başkan'ın söyledikleri tamamen yalanmış anlaşıldı.

Git Işıl git; sakın dönme!

Yukarıdaki tabloda 2014 yılı ara transfer döneminde transfer ettiğimiz oyuncular için ödediğimiz bonservis/kiralama bedeli ve yarım sezon için ödediğimiz ücretler yer alıyor.

Alex Telles’i beklenen katkıyı verdiği varsayımıyla çıkartalım.

Hadi Veysel Sarı’yı da kadroda tutacağımız için çıkartalım.

Geriye kalan isimleri için ödenen bonservis/kiralama bedeli yaklaşık 40.000.000 TL.

Bu isimler için yarım sezonda ödenen ücret ise yaklaşık 5.000.000 TL.

Sahi bu oyuncuları yolda görse tanıyacak olan var mı?

Alındığında bu oyunculara ümit bağlayanınız?

Biz bu oyuncuları göndermek için ne kadar ücret ödeyeceğimizi tahmin edeniniz?

UEFA’nın bu gidişle transfer yasağı getireceğini bileniniz?

Sezon sonu yemeğinde önünde poz verdiğiniz üç kupayı kim aldı Sn. Aysal?

Mali Genel Kurul’da canlı olarak gururla izlediğiniz tabloyu size kim yaşattı?

Bu muydu elde edilen üç kupanın karşılığı?

Bu muydu Galatasaray Başkanının ‘Şampiyon takım korunacak’ sözünün karşılığı?

Yok muydu Işıl Alben’in Oğuzhan KAYAR’ın yarısı kadar değeri?

Ne suç işledi bu takım size karşı Sn. Aysal?

Tek beklenti kadronun korunması ve 2 ek transferdi...

Git Işıl git, sakın dönme ve Galatasaray’a karşı oynayacağım diye de sakın üzülme: ne işin var Oğuzhan Kayar’ın yarısı kadar değer verilmediğin bu kulüpte!

Futbolcuya verilen para ile karşılaştırılmasına karşıyım lakin ben de yapıyorum. Çünkü moral bozucu bir haksızlık var. Tamam bu işten yılda 5 milyon dolar kazanılmıyor ama bu kız Burdisso denen kazmadan fazlasını hak ediyor.

Futbol basketbol aynı demenin sırası değil galatasaray külübün 220 milyon dolar borcu var son 10 senede futboldaki bonservis ve yıllık zararları 200 milyon euro bulmuştur. biz burda futbolun parası baskebol ayrılsın demiyoruz paraya doğru oyuncuları harcanmalı. insanların düşüncesi para futbolda cöpe gitsin basketbol yatırılırsa iyi olmazmıydı.

herkes erkek basketbolu kuruyor erkeklerde kadro kurmak kolay kadın baskebolunda öyle bir durum yok 12 kişilik rotasyonu bulmak sıkıntılı.
bu takım sezon başında 2 kupa oynacak yönetim haberi yok heralde 1- süper kupa müzide eksik olan tek kupa 2-cumhurbaşkanlığı kupası şuanki kadro yapsıyla 2 kupayı almaya çok uzağız.
kadromuz durumu: ayşe bahar öztürk bahar çağlar zeoulus bone 7 tane transfer ihtiyaçımız var yasemen esra gidişide anlamsız şuanki kadro yapısıyla 15 dk süre bulurdu

takımda kalacak mı belli olmayan şebnem nevriye sancho ikiside takımda kalsalar bile ocakta katılacak dedikodular var diğer bir soru işareti martinez alındı mı diye haberleri var ama resmi açıklama yok.
sezona 5yada 6 yabancıyla başlamamız gerekiyor. sancho gelene kadar wauters transferi olabilir alba yerine kriste toliver yada hackmon transferi yapabiliriz türk oyuncu piyasada yok gibi.
istanbul , kayseri kaski, fb çok güçlendi

NOT: SANCHO LYTTLE GİDERSE GS İÇiN ŞAMPİYONLUKLAR HAYAl OLUR.

herkes erkek basketbolu kuruyor erkeklerde kadro kurmak kolay kadın baskebolunda öyle bir durum yok 12 kişilik rotasyonu bulmak sıkıntılı.
bu takım sezon başında 2 kupa oynacak yönetim haberi yok heralde 1- süper kupa müzide eksik olan tek kupa 2-cumhurbaşkanlığı kupası şuanki kadro yapsıyla 2 kupayı almaya çok uzağız.
kadromuz durumu: ayşe bahar öztürk bahar çağlar zeoulus bone 7 tane transfer ihtiyaçımız var yasemen esra gidişide anlamsız şuanki kadro yapısıyla 15 dk süre bulurdu

takımda kalacak mı belli olmayan şebnem nevriye sancho ikiside takımda kalsalar bile ocakta katılacak dedikodular var diğer bir soru işareti martinez alındı mı diye haberleri var ama resmi açıklama yok.
sezona 5yada 6 yabancıyla başlamamız gerekiyor. sancho gelene kadar wauters transferi olabilir alba yerine kriste toliver yada hackmon transferi yapabiliriz türk oyuncu piyasada yok gibi.
istanbul , kayseri kaski, fb çok güçlendi

NOT: SANCHO LYTTLE GİDERSE GS İÇiN ŞAMPİYONLUKLAR HAYAl OLUR.

süper kupayla cumhurbaşkanlığı kupası aynı değilmi