Şu Whalen'ı bi unutun artık, yarı yolda bırakıp giden biri ne işi var bu takımda...
Bizi para için satıp giden başka bir oyuncu daha liste giderek kabarıyor; hiç karakterli bir oyuncu seçemiyoruz ya >=)
Şu Whalen'ı bi unutun artık, yarı yolda bırakıp giden biri ne işi var bu takımda...
Bizi para için satıp giden başka bir oyuncu daha liste giderek kabarıyor; hiç karakterli bir oyuncu seçemiyoruz ya >=)
Xargay-Özge-Esra-Zellous-Şebnem-Sancho-Bahar-Nevriye-Bone rotasyonu iyidir.
Yönetim nerdeyse hic bir amatör bransa gitmiyor ki abi.Alba, Işıl, Yasemen gitti.
Nevriye ile Şebnem'in devam basketbola edip etmeyeceği belli değil.
Sacnho'nun durumu belli değil.
Kelsey ile yeniden anlaşıldı, Shavonte'nin sözleşmesi devam ediyor.
Avrupa şampiyonu takım ancak bu kadar rezil rüsva edilirdi. Ama pardon zaten eksi yazıyor dimi bu takım. Çok iyi çalışıyor be yönetim! Ha bir de lafa gelince yalan dolan taraftarı salak yerine koyuyorlar.
Biz seneye yine salonda olacağız her zamanki gibi de bu takımı bu hale getirenler hangi yüzle salona gelecek acaba.
Özge yok. İstanbul Üniversitesi ile anlaştı.
herkes erkek basketbolu kuruyor erkeklerde kadro kurmak kolay kadın baskebolunda öyle bir durum yok 12 kişilik rotasyonu bulmak sıkıntılı.
bu takım sezon başında 2 kupa oynacak yönetim haberi yok heralde 1- süper kupa müzide eksik olan tek kupa 2-cumhurbaşkanlığı kupası şuanki kadro yapsıyla 2 kupayı almaya çok uzağız.
kadromuz durumu: ayşe bahar öztürk bahar çağlar zeoulus bone 7 tane transfer ihtiyaçımız var yasemen esra gidişide anlamsız şuanki kadro yapısıyla 15 dk süre bulurdu
takımda kalacak mı belli olmayan şebnem nevriye sancho ikiside takımda kalsalar bile ocakta katılacak dedikodular var diğer bir soru işareti martinez alındı mı diye haberleri var ama resmi açıklama yok.
sezona 5yada 6 yabancıyla başlamamız gerekiyor. sancho gelene kadar wauters transferi olabilir alba yerine kriste toliver yada hackmon transferi yapabiliriz türk oyuncu piyasada yok gibi.
istanbul , kayseri kaski, fb çok güçlendi
NOT: SANCHO LYTTLE GİDERSE GS İÇiN ŞAMPİYONLUKLAR HAYAl OLUR.
Sancho ile 1+1 imzalanmis.
Martinez, Zellous, Turner, Sancho, Bone.
Yasemen, Sebnem, Bahar, Nevriye.
Boyle miyiz suanda arkadaslar?
Sancho ile 1+1 imzalanmis.
Martinez, Zellous, Turner, Sancho, Bone.
Yasemen, Sebnem, Bahar, Nevriye.
Boyle miyiz suanda arkadaslar?