Kusura bakma ama sana katılamayacağım Hakan.. Pondexter bizim takımda görmek istemediğim ender sporculardan.. Gönül ister ki her sene kupaları süpürelim ama böyle çirkef sporcularla değil.. Casas ile devam edilsin daha iyi
Aybike, bir zamanlar Nevriye de aynı şekildeydi ama şimdi herşey güllük gülistanlık. Fenerin bu sene kötü olmasının enbüyük etkeni Pondexter'ın gidişidir. Evet çirkef bir oyuncudur özelliklede bize karşı bunu çok yapmıştır, ama son lig şampiyonluğu maçımızda maç sonu tüm oyuncularımızı teker teker tebrik etmişti. Belki yaptıklarından özür dileyerek kendini affedebilir. Çok potansiyelli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Nevriye'nin GS taraftarını kışkırtmak dışında yaptığı bir şey yoktu. Yıllardır soruyorum. Şehir asparagası oldu bu konu. Cappie ile kıyaslanması ise ayıp. Zaten biraz onurlu olun yahu! Cappie'ye teklif etsek gelmez o bile o duruşu gösterir, bizim taraftar Cappie diyor.Ne yapsın teker teker parmak mı atsın hepimize daha?
Bence Işıl değil, 2 numara lazım bize. Ha Işıl gelse, Nuria'yı böylece (İSpanya Milli takımında değerlendirildiği gibi) 2 numarada değerlendiririz. Ama onun yerine direk ABD'li 2 numara almak daha mantıklı ve iyidir. Tabii uzunlarımız bu kadar iyiyken Sue Bird alınsa o da iyi iş yapardı
Sezon başında da demiştim.Aziz ile Angel arasında sıkıntı var. Zaten FB'nin resmi yayın organı Hürriyet'te Angel hakkında çıkan Bu -nişanlandı lezbiyen ilişki vs vs- tarzı haberleri Aziz'İn yaptırdığını Angel da biliyor. Aziz de bildiğini biliyor. Onu yıldırıp göndermek, yerine de anlaştıkları Maya'yı getirmek istiyorlar. İşte Angel da gitmek değil gönderilmek istiyor sanırım.
Eğer Angel gönderilirse, sözleşmesi fesh olduğundan GS alabilir. Öyle bir durumda ben direk isterim Angel'i. Ekrem hoca onun egolarını dizginlerse takıma çok yararı olur uzunları da besler, fiziğinin avantajı sayesinde mevkisinde tutulmaz bir oyuncu olur.
Sanırım FB'de de "Angel'i gönderirsek ABD'li oyuncu eksiği olan GS'a gider!" diye bir korku olduğundan sözleşmesini feshetmeyip gitmesini bekliyorlar. O zaman GS alamaz alırsa buy-out öder vs
FB Maya'yı da alsa o pota altında Tİna olduğu sürece tutunamayacak. Ama Kaza ile Angel'İ alırsak bu sene EL'i GS'a direk yazın derim. Ligi saymıyorum zaten )
Son cümle çok iddialı olmamış mi Sühan Bey
Peki o isim Angel değil de Maya olursa da aynı şey gerçekleşir mi ?
Şu futbol ile diğer branşları karşılaştırma sevdasından ne zaman vazgeçeceğiz bilmiyorum.
Tamamen hayal olsada Elena Delle Donne'yi takımda görmeyi çok isterim.
Bir de çok merak ettim ''Fb playofflara giremez'' derken ne denmeye çalışılmış?