Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Angel'in gitmesiyle zaten sıradan bir takım görüntüsünde olan karşı takım çok kan kaybetti. Zellous sadece bir sanita bant değerinde. Bone'i göndermek, basketbol literatüründe cinayetle eşdeğer.
2 tane boş kıta dışı kontejanımız var. Hala bi transfer dedikodusu falan da mı yok? Yoksa Bone un gitmesine rağmen mevcut kadroyu koruyalım yeter diye mi düşünülüyor?
Angel olursa çok iyi olur. Shavonte'den iyidir bence. Uzun oyuncu hakkımızda ise; İnşallah iyi bir seçim yaparız o bölgeye. Bone bizim için çok değerliydi.
Ya tam transferden umudu kesiyoruz, çıkıp Ekrem hoca ile transfer görüşeceğiz diyerek yine umutlandırıyorlar.. Ha tabi ki istiyoruz transferi, Kelsey'nin geri dönmesini ama böyle söyleyip sonra da bir şey yapmıyorlar, bari umutlandırmayın -_-
Ayrıca şu kızların alacaklarını da verin artık.. Yarından itibaren takımın dağılacağı söyleniyor eğer ödemeler yapılmazsa -_-
2 kate kıta dışı oyuncu hakkımız var. Angel-Fowles iyi olur. Işı gitti Bone gitti Shavonte gitti Alba gitti Yasemen gitti. Bu gidenlerin yerine 2 isim gelse çok iyi olur.
BİLGİ: Angel Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetmiş olsa da Galatasaray'a bu sezon transfer olamıyormuş. TBF'nin hiçbirşeyi açıklayamayan yönergelerinde bu konuya ilişkin tereddüte yer vermeyecek bir hüküm yer almıyor. TBF'nin yönergeleri tek kelimeyle: REZALET!
Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla Angel sözleşmesini feshetse de gelecek sezona kadar bonservis hakkı Fenerbahçe'de oluyor. Bu sezon için geçerli olan bonservisin alınabilmesi de transferi geçici transfer statüsüne sokuyor. Ve TKBL'de geçici transfer dönemi sona erdi. Bu değerlendirmeleri yönergedeki hükümlerden yola çıkarak yapmadım, uygulamaya ilişkin farklı kaynaklardan verilen bu bilgileri yönergedeki hükümlere uydurdum. %100 diyemem bu kanaatim için ama %80 bu şekilde.
EK BİLGİ: Bugün başka bir kaynaktan daha teyit ettim; Angel'ı transfer edemiyoruz. TKBL'den herhangi bir ismi transfer etmemiz mümkün değil, düşüncelerinizi bu çerçevede dile getirin.
Takımın 1 numaralı eksikliği şutu olan bir kısa. Uzun rotasyonunu Sancho- Nevriye- Jelena ve Bahar ile (maalesef gerçek 5 numarasız) götürebiliriz belki ama dış şut silahımız olmayınca rakibin önlem alması da kolay oluyor. Dün kaç pozisyonda Casas boş durumda potaya bakmadı. Olası Senaryolar şu şekilde:
a. 2 oyuncu alınır
1. Bone geri döner ve bir kıta dışı kısa transferi yapılır
2. Bone geri dönmez yerine bir uzun ve bir kıta dışı kısa transferi yapılır
b. 1 oyuncu alınır
1. Bone geri döner ve kısa transferi yapılmaz
2. Angel/Penny'den biri alınır uzunlar böyle kalır
3. Bone yerine ucuz bir uzun/kısa alınır.
4. Şu fakirin geçen seneden beri dilendiği Elena Delle Donne 5 maç için ikna edilip bir hayır duası alınır
c. Oyuncu alınmaz eldeki kadro korunur.
d. Bir GS rutini olarak başaran takıma çomak sokularak Sancho ve Jelena''dan en az biri gönderilir
ZELLOUS: Shavonte Zellous'un konusu biraz farklı, biz sezon başında sözleşmesini feshettiğimiz için hiç lisans çıkarmadık o yüzden Zellous geçici transfer statüsünde değil. Ama sezon başında ESPN'de yer alan haberde Galatasaray'ın bonservis hakkı olduğu yazıyordu. Zellous konuya ilişkin olarak FIBA nezdinde tahkime başvurmuştu oradan bir sonuç almış olabilir. Konuya ilişkin bizim kulüpten sağlıklı bir açıklama yapılmadığı için varsayımlar üzerine konuşuyorum.
Alacakları ödenir ve Bone gelir umarım. Fakat bir skorer transferi Bone'dan daha acil durumda şu an. Kritik anlarda sorumluluk alacak, eli titremeden kaldırıp üçlüğü sokacak oyuncumuz yok. Jelena elinden geleni yapıyor sağolsun.