2014-2015 Transfer Sezonu

Dün benim de duyduğum dün veya bugün ödemelerin yapılacağı yönündeydi zaten buraya ayzdım ardından mevzu patladı. Sorunların hallolacağını düşünüyorum. Kelsey zaten bu hafta da forma giyemeyecek sakatlığından dolayı ama esas mevzu bu haberlern olması ve hep yumurta kapıya dayanınca işlerin çözülmek için çalışılması

Murat Özyer'in bu anlamda hatası buraya gelinene kadar olan süreçten kaynaklanıyor. Misal sezon başı küçültme kararı alınmış. Bahar Öztürk Jelena Casas alındıysa bellki Sancho kadroda düşünülmüyordu. Nispeten daha ucuz bir kadro kurma planı vardı ona göre hazırlık yapıldı. O zaman taraftarın yaptığı garip baskılara takılmayıp ona göre çalışmaları lazımdı. E tabii ben de her zaman Angel Penny Alba Dee Işıl Nevriye vs takımda olsun isterim ama ilk önce takımım için ter dökenlerin emeklerinin karşılığının verilmesini istiyorum. İrem Naz Seda İnci oynasın gerekirse ama emeklerin karşılığı ödensin. Zaten kadın basketbol takipçilerinin çoğunun ilk amacı Arma sevdası ve takıma destektir. Şampiyon olmadan yıllarca oynasak dert etmem. O branşın ülke sporuna verdiği katkıyı herkes anlayamaz. Evde oturduğu yerden keçiboynuzunu yiyip o branş kapansın bu branl bir süre açık kalsın diyen embesil hiç anlamaz. SOrsan GS'lıyım diyen zerzevattandır ama GS'lılığı sadece eleştirmek için vardır.

Abicim bu deve bizim devemiz bu deveyi güdeceksek beraber güdeceğiz. Tamam Murat ÖZyer'e kızıyorum çok defa da kızdım ama adamın bu olaylardaki kabahatleri işte sezon sonuna dair. OdeaBank'ın Kadın basketboluna aktaracağı paranın kaçı kadın basketboluna aktarıldı? Bunda M.Özyer'İn ne suçu var? Işıl'ı getireceklermiş ama Olmamışmış. Abicim Işıl bedava mı oynayacak GS'a gelirse? Işıl'ın ne büyük bir oyuncu ne büyük bir GS'lı olduğunu biliyoruz ama ne Işıl'ı sömürmeye hakkımız var ne Işıl'a para verip şubeyi sıkıntıya sokmaya hakkımız var. PAra yok densin ona göre takım hazırlansın. Nevriye Şebnem vs teşekkür edilir gönderilir malzemeye göre yemek yaparız biz debiliriz ona göre davranırız. Hatta İpekçi için saha kirası vs pahalıysa Ahme tCömerte vs gidelim ona da hazırım ben. Önce şubeyi düşünüyorum. Verilen emeklerin akrşılığı ödensin. Ki Müge Özge Zerrin Fatoş Derya Ekrem bir çok kişi daha var ses etmiyor olmaları onların da zrluk yaşamadığı anlamına gelmez. Şimdi Ekrem hoca maaş alamıyorum bilmem kaç aydır bıraktım dese GS'lılık dersi verirsiniz burda!

Ben hiç bir işadamından vs destek istemiyorum. Onlar çok istiyorlarsa sponsr olsunlar. İaşe vermek isteyen onu başına çalsın! GS'ın sadakaya ihtiyacı yok. Sancho Bone Jelena hatta nuria gider biz gene devam ederiz. Ama sadakalarla ayakta durulmasına karşıyım. Cesareti olan sponsor olsun. Ama odebank'ın kız takımına aktardığı isim hakkı bedelini başka branşlarda kullananların da ağzındna burnundan gelsin o para!

Sonuç olarak Bone da Sancho da kalır sezonu tamamlarız ama seneye gerekirse Ayşegül bile gitsin alt yapıdan destekli takım kuralım ligde tutunalım kabulüm. Zaten en tepeyi gördük. Yeni yapılanma ile yeni hedeflere yelken açabiliriz. Canik Hatay Ceyhan belediyeleri kadar bile para bulamıyorsak zaten o zaman cidden kapatalım şubeyi. Basketbol federasyonu düşünsün kadın basketbolu için yollarına nasıl devam edebilirler daha

Bilgi:

1. Takım bütçesi kesinlikle aşılmadı, hatta bütçenin tamamı da kullanılmadı hala bir skorer alabilecek bütçemiz var. Sn. Yarsuvat'ın 'pahalı takım' beyanı tamamen taraftarı yanıltmak amaçlı yapılmış bir açıklamadır.

2. Geçtiğimiz sezona göre sayı olarak daha fazla yabancı transfer edilmiş olması yanılgıya sebep olmasın, mevcut kadro son 6-7 yılın en az maliyetli takımı.

3. Odeabank'tan gelen isim hakkı ücreti geçmiş yönetim tarafından havuza aktarılarak diğer branşlarda dahil olmak üzere kullanıldı.

Yorumlarım:

1. Ben kesinlikle bundan daha düşük bütçeli bir takım görmek istemiyor ve bunu kabul etmiyorum. 3.sınıf karaktersiz, para saçan futbolcular lüks dairelerde alem yapacak diye onların neredeyse ev kirası kadar maliyeti olan değerli sporcuları diğer branşlarda izlemekten vazgeçmem ben.

2. Eğer burası bir spor kulübüyse -ki öyle olduklarını iddia ediyorlar- tüm branşlarda 'Her dalda nice kupalar. Son hedef şampiyonluklar. Her kolda yarışmamız var. Zaferlere kavuşmamız var.' diyerek sadece var olmak adına değil şampiyonluk mücadelesi vermek adına var olmak gerekir. Yoksa 'spor kulübü' sadece ünvanımızda yer almaktan öteye geçmez.

3. Elbette takımda Seda'yı, İnci'yi, İrem'i, Hande'yi, Cansu'yu ve daha nicelerini görmek istiyorum ama bu Jelena'dan Nuria'dan, Işıl'dan vazgeçtiğim anlamına gelmez.

4. Spor kulübü başkanlığına talip olanlar ya o koltuğun hakkını versinler ya da o koltuğa talip olmasınlar. 'Pahalı takım', 'Para yok', 'Elimizden geleni yapıyoruz', 'Amatör branşlar kulübün üzerinde yük' açıklamaları yapıp 'Bankada sorun oldu' gibi alaycı açıklamalar yaparak yöneticilik yapılacaksa onu yapabilmek için bir takım niteliklere sahip olmak gerekmez. Eğer nitelikli bir kişi olduğunuzu iddia ediyorsanız buyrun size fırsat; ispatlayın. Yok değilseniz lütfen bekleme yapmayın.

Not: Herkese tavsiyem yapılan açıklamaları değerlendirirken 'Bankada bir sorun oldu, yarın sabah paralar hesaplara yatırılacak' açıklamasını ve ertesi gün yaşanan rezaleti düşünün ve inandırıcılığı buna göre değerlendirin.

Eşek olmayan,adam olan,Galatasaray'a bütüncül bakabilip sporu seven her kulüp ögesi Abdi İpekçi'deki mucizevi Fenerbahçe galibiyetiyle gelen liderlik sonrası ''ne yapacağız da bu takımın parasını ödeyeceğiz?'' diye kendini harap ederdi.Yaşadıkları en büyük gelişim kaçan oyuncunun ardından cinsel tercihiyle alakalı açıklama yapmayıp en azından geri döndürmeye çalışmak.Buna gelişim diyemiyor,yontulmak diyebiliyorum.
Kulüpte para yok edebiyatından da bıktım.Kulüp başkanı yaşından başından utanmadan ülke siyasetinin kadrolu dedikoducusu,kanıtlanabilirlik açısından hukuki bağlamda konuşacaksak da tetikçisi oldu.Spor ekonomisinin kaynağı bu denli karanlıkken bunca omurgasızlığa rağmen halen para bulunamıyorsa bu yalakalık neye hizmet ediyor?Elalem şike yaptıktan sonra milyar dolarlık kar yapıyor küme düşmeyerek,siz futbol takımı için kredi çekmekten başka bir adım niye atamıyorsunuz?Eski yönetimin ayağını kaydıran ekonomik engeller mantıken sizin önünüzde olmamalı,zira işaretle geldiniz.Bu sıkışıklık niye o zaman?

Bir tane maça gelmezsiniz. (saygı duyarım) Takımın hakkı yendiğinde susarsınız. 2-3 tane futbol bileti kombinesi alınca kendinizi kulübün sahibi sanarsınız. Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlığı göze alıyorsan Judo şubesine bile yatırım yapacaksın.

Biz her maçta elimizden geldiğince olmaya çalışıyoruz. Biz bile kapatın biz de rahat edelim demiyorken, klavyeden yazacağını 3-5 satırla ne anlatmaya çalışıyorsunuz ki? Sizin bu sporla ilgilenmiyor olmanız. Bu branşın küçüleceği-kapanacağı anlamına gelmiyor. Yanına pas atamayan adamların, küme düşen takımdan gelen oyuncuların yıllık maaşına kurulan takım. Önce o yanına pas atamayan adamları bu kulüpten def edin. Ondan sonra sırayı Kadın Basketboluna getirin.

Okudugunu anlamak istemiyorsan ya da keyfine göre anlamak istiyorsan o senin bileecegin is kardesim.

Selçuk İnan gibi bir karaktersize, Burak gibi bir kazmaya yılda toplam 7 milyon euro ödüyoruz.

Böyle hain ve kalas futbolculara para akıtacağınıza amatör şubeleri de düşünün allahın beceriksiz yöneticileri.

O Selçuk denen herifin de aldığı her kuruş haram zıkkım olsun bu arada.

Bu yönetimdeki andavalları toplayıp anlatacaksın. Galatasaray ismini, büyüklüğünü, tarihini, kuruluş felsefesini, başarılarını.. İşporta tezgahı yönetemeyecek adamlar kulüp yönetmeye kalkıyor. Defolun gidin lan beceremiyorsanız. Emanetçi geldiğiniz güne de size de lanet olsun. O başkan olacak tarihi eser de gitsin şikecilerin savunuculuğunu yapsın hukukçu bozuntusu dinazor!

Gidip Angel'i almak vardı şimdi de mal yönetim önce eldekileri tutsun. Şikeciler de Zellous'un kariyerinden bahsederken "Galatasaray ile EL Şampiyonu oldu" yazamamışlar bir taraflarının acısından. Geberin lan kıskançlığınızdan, siz sonsuza dek Galatasaray korkusuyla yaşamaya mahkûmsunuz. Bu arada ezikler Zellous'tan bizdeki performansı bekliyorlarsa avuçlarını yalarlar geçen seneki 3 finalde olduğu gibi :) We have Ekrem Memnun, they don't!

Zellus'un nesi psiklojik hamle lan denyolar! Onu gün yüzüne çıkaran, adam eden EKREM MEMNUN'dur. Türkiye'de kim tanıyordu onu cik cikler:) Ekrem Hoca tek bacağı da kalsa takımı yine şampiyon yapacak!

Kadro korunup angel hamlesi olursa rekabet biter . Evet, zellous hırslı , skorer cok iyi bir oyuncu ama kesinlikle Angel ile kıyas kabul etmez . Angel , 1-2-3-4 pozisyonlarinda oynayabilen all-around muhteşem bir oyuncu . Ekrem memnun'un elinde cok özel bir oyuncuya dönüsebilir . Bu yonetimle mümkün olmasada insan bekliyor işte .

Ekrem Memnun'u bunca idari problemin üstüne bir de Angel'ın kişiliğiyle muhattap bırakmak kendisine hakaret gibi olur.Oyun zekası olarak da 2-3 ayda sistemine adapte ettiği oyunculardan çok daha fazla uğraştırır.Oyuncuların ödemeleri yapılırsa yerinde bir kısa takviyesiyle önümüze bakarız.Tabi bu dakikadan sonra mevcut yönetimle ilintili beklenti kurmuyorum.

Özet geçecek olan var mı? Artık takip ettikçe deliriyorum, bütün gün uzak durmaya çalıştım. Bone ve Sancho kalacak mı, bilen var mı? Forumda içeriden bilgi alabilen yazar arkadaşlar var.

Angel, Penny falan gelmesin.
Eldeki oyuncularimiza hak ettiği paraları ödensin ve takımda kalsinlar yeter.
Transfer ondan sonra düşünülsün.

Forumda futbolculara ve diğer yorum yazanlara hakaret etmek serbest olmuş galiba, Kartersizler, Hainler, Denyolar havada uçuşuyor, Futbol takımının kaptanına karaktersiz demek nasıl bir zihniyet, O futbolcular o paraları zorla almıyor Hesap sorulacak birileri varsa onlar başta şube sorumlusu Murat Özyer olmak üzere takımlarımızı bu hale getiren yöneticilerdir, Bu kadar bağırıp çağırılıyor ama adam hala o koltukta..

Takıma gelecek olursak böyle kifayetsiz bir yönetim varken transfer beklemek saçmalık olur ama Angel hamlesi olursa takım seviye atlar..

Evlat acısı gibi oturdu içime Kelsey Bone'un gidişi.
Angel gelecek diye ümitlenmek, bunun bahsini etmek bu olaylar üstüne çok komik oluyor.

Bone kesin gitti sanırım biraz önce bir sürü bavulla hava alanında resmini gördüm.Hani tedaviye gidiyordu dönünce parasını ödeyecektik bu da sanırım alışmış olduğumuz yalanlardan bir tanesi,bizim de demek ki taraftar olarak en ufak bir etkimiz olamıyor bu kadar olaya rağmen bildiklerini okumaktan geri kalmadıklarına göre yönetici kılıklı insanların..