2014-2015 Transfer Sezonu

Pp6L0hg.jpg

Bu cevabı bu şubeyle ilgili olmayan biri okusa derki vay be ne fedakar adammış da hocanın tercih yapmasını bekliyorlarmış der. Ama halbuki durum böyle değil. Taraftarı kandırıp algı operasyonu yapıyorlar. Ekrem hoca Ekim ayından bu yana kıta dışı oyuncu istiyor. Mart ayı geldi. Euroleague F8 zamanı geldi ama transfer yapmadık ve halen üstüne Ekrem hocanın belirleyeceği bir oyuncu diyor. Taraftarları aptal yerine koymaktan ne zaman vazgeçecek bu şube koordinatörü ? KALBİMİZ KIRILIYOR ARTIK.

Kısa rotasyonu ve kısaların katkısı ligde bizden iyi olan takımlar: Fenerbahçe, İstanbul Uni (Shenise yeni gitti ama hala onlar daha iyi olabilir), Agü, Aski, Mersin ve hatta Lacy'den sonra Hatay denk sayılır, son olarak Harding ve Coleman'lı Edirne'de genel olarak rotasyon dar olsa da bu ikiliden biri bile bizde olsa fark yaratır, şu duruma sebep olanlar puan tablosundan ve takımın mücadelesinden utanıyo mudur acaba?

Transfer sezonu gibi birsey var mi kafin basketbolda transfer yapabilir miyiz? Benim hic umudum yok ama tek bir kisa takviyesi ile sampiyon olabiliriz. Bu arada cok sevdigimiz zellousu fenev formasiyla izlemek cok üzdü. Yöneticilerin ve özyerin, takima önem vermeyen herkesin allah belasini versin, baska da bir sey demiyorum.

Sami abinin yazdıklarını yanlış hatırlamıyorsam lig için 20 Mart'a kadar transfer hakkımız var.Bir anlam ifade edeceğini sanmıyorum fakat buraya not düşmek istiyorum.

Ekrem hoca geçen haftaydı sanırım, transferi biz istemedik çünkü alınabilecek kaydadeğer bir isim yok diye bi açıklama yaptı. Yönetime tepkiyi hafifletmek içinmiydi bu yoksa cidden istemedi mi hoca ve teknik heyet merak ediyorum.

Biz hala kısa transferi bekleyelim, gelecek sezonun transferleri bitiyor neredeyse. Bizde durum nedir acaba? Mesela Işıl'la anlaştık mı gelecek sezon için?

Söylenene göre yönetimden izin çıkmış, oyuncu aranıyormuş.. Muş yani..

Yeni oyuncu alınsa bile kim tribüne çıkacak ?
Bone mi Duba mı ?
Gelen isim bu kadar kısa sürede ne kadar takıma alışacak ve ne kadar katkı verecek ?
Gelecek isim Duba ya da Bone'yi yedek bırakacak kalitede olacak mi ?
Buna benzer daha çok soru var aklımda.
Maya Moore'den başka transfer gereksiz olur...

Biz Ipekci'de kimseye mac vermeyiz, dolayisiyla sampiyon oluruz bu sezon. Bundan suphe duyan yoktur sanirim, tabii bunlari yazarken Ekrem Memnun gercegini goz onunde bulunduruyorum. Bu guven onun eseri, onun emegi, standart bir kocumuz olsa suan playoffa 4. mu 5. mi siradan girecegimizi konusuyor olurduk.

Bende transfere bu saatten sonra karsiyim, gelecek sezona sarkitalim daha iyi birini mutlaka buluruz diye dusunuyorum.

Önümüzde ki sezon transferden çok elimizde ki takımı korumak en büyük başarı olur. Mayıs ayında seçim olsa bile farkeden bir şey olmayacak yeni yönetim ve başkan gelse ne olacak geleni de gideni de 3 5 kişi belirliyor

Seneye kadroyu korumayı nasıl başaracaksın ki.. Sancho'nun son senesi, Nevriye ve Şebnem zaten 1 sene için daha ikna edilmişti ikisi de bırakacak, Deniz gönderilir ki zaten kusura bakmasın ama çok işe yaradığı söylenemez, Casas'ı gönderir hoca, Işıl geri gelirse ya Martinez ya da Ayşegül gider.. Şu durumda eldeki yabancılardan kesin kalsın dediğim Dubljevic var, Kelsey de kalabilir ama Nevriye ve Sancho ayrılacağı için mutlaka uzun transferi şart.. Neyse, o değil de Canik, sene sonuna kadar bizim Fowles ile anlaşmış :eek:o

Fb'li bayan basketbolcuların çok mutlu olmadıklarını okumuştum bir forumda.
Bu yüzden Birsel, Tuğba ve Tuğçe ile ilgilenebiliriz aslında.

Işıl gelecek seneye muhtemelen.
Yanına mümkünse Birsel de gelirse çok iyi olur.
Böylece yabancı kontenjaninda rahatlamış oluruz.
Ayrıca Begüm Dalgalar da bence Deniz'den çok daha iyi katkı verecektir. Onun transferi ile yerli kısa rotasyonumuz çok iyi olacaktır.

Bone'yi gelecek sene yerli statüsünde oynatma olasılığımız yüksek.
Sancho muhtemelen olmayacak seneye :(
Duba ise muhakkak takımda kalmalı.
Sancho'nun yerine de Ogwimike çok iyi hamle olur.

Gelecek sene şöyle bir kadro bekliyorum;

Işıl-Birsel-Ayşe
Begüm-Tuğba Palazoğlu
Abd'li skorer-Avrupa'lı skorer
Duba-Bahar-Tuğçe
Bone-Ogwimike

Çok abartılı oldu sanki :)

Tuğçe neyse de Tuğba basketbolu bırakma noktasında, gerek olmadığını düşünüyorum ben, Birsel konusunda ise sanırım istemem onu da.. Ogwumike ise takımıyla tekrar anlaştı diye okumuştum, sanırım burada okudum

Seneye para eden yabancı yerli herkesi gönderelim. Bahar misal gitsin başka yerde oynasın parasını kazansın ona da bize de yazık. Hoca en relax analrda bile düşünmedi onu o kadar para verip yedeğin yedeği olarak tutmamak lazım. Işıl'ın da aynı sebeplerden dolayı takımda istemiyorum. Olabildiğince ufalalım. Ayşegül ve Nuria kalsın ikisi de pahalı oyuncular değil. Seneye hedef şampiyonluktan ziyade alttan gelenlerin de tecrübelilerle harmanlandığı bir takım olmalı. Yoksa sezon ortası aynı söylemler aralar ödenmedi X de gitti geldi gitti geldi muhabbetlerini dinlemek istemiyorum

Öte yandan bütçemiz 30milyon da olsa Tuğba Birsel gibi oyuncuları GS'da görmek istemiyorum artık. Ayşe Cora > Birsel+Tuğa benim gözümde.