Ben şunu merak ediyorum. Bu kadar zorluğa rağmen olağan üstü bir başarı gösteren takımımızı görünce yüzleri düşüp, utanmıyorlar mı ? Sen ki bu takıma bir şutör alamıyorsan o zaman bu şubeden defolup gitmelisin. Eğer ki play-offlarda Fenerbahçe maçlarında İpekçi'de bir mağlubiyet alırsak, tüm suçlusu bu yönetimdir. Utançtan nasıl çıkarlar dışarı bilemiyorum. Her zaman uzun oyuncularımız son gücüyle oynayacak diye birşey yok. Onun için transfer gerekli. Ki şampiyonluk gelirse. (İnşallah), bu vurdumduymaz ve fırsatçı grubu böyle diyecekler sezon sonu sosyal medyada, gazetelerde demeç demeç; bu takım zaten iyi gidiyordu sinerjiyi bozmak Galatasaray taraftarına haksızlık olurdu, biz büyük bir akıl oyunu yaparak takımı bozmadık. Şampiyon olurdular bakın işte, sonuçta şubeyi biz yönettik bakın şampiyon yaptık sizi diyecekler. Bu kadar utanmaz, arlanmazlar.
Koskaca Galatasaray, her yerde mağazası, her yerde taraftarı, milyar dolarlar kazanan şirketlerin başında bulunan yönetici taraftarları,o kadar branş branş ayrılmış yönetimi olan ve milyon dolarlar geliri olan bir kulübun bu şubesi eğer bir şutör transferine ''fakir ayaklarına yatıp'' olumsuz sonuçlandırıp; kendi keyifleri ve kendilerini yormamak için burun kıvırıyorsa ben daha ne diyeyim. Yazılar dile gelecek konuşacak.