2014-2015 Transfer Sezonu

Birsel ismini Galatasaray'ın yanına koyan arkadaşlar tekrar düşünün.

Nevriye bizde oynuyor da Birsel niye oynayamıyor anlamadım

Rezil bir sezon ve ezeli rakibine en büyük kupa dahil kaptırılan 3 kupaya rağmen yılın oyuncusu seçilebilmek için twitter dan oy dilenen bir insandan bahsediyoruz. Ayrıca Nevriye ile Birsel basketbolculuğu aynımı? Biri yıllanmış şarap gibi diğeri kafasında basketbolu bitirmiş. Mümkünse Nevriye ile Birseli de aynı cümlede kullanmayın.

Birsel eğer FB'yi bırakıp GS'a geliyorsa emin olun FB küçülmeye gitmiştir parayı az veriyordur ondan gelecektir. Yoksa Birsel bir ayıp etti falan demiyorum. O seçim için oy istemesi de gayet insani bir durum. Bİr yer aday olursan istersin oy bunda ayıp bir durum yok. Maçlarda yaptığı extra çok durum olsa da hepsi profesyonellik diyeceğimiz kazanma hırsı ile açıklanacak şeyler. Yani Bİrsel için bir kin husumet duymuyorum. Ama GS'da Işıl bile kednine baksın önce Bahar oynayacağı takıma gitisn diyip küçülmeyi savunurken Birsel hanıma para bayılalım demem kendimi inkar olur. Şampiyonluklardan daha önemli şeyler var. Bİrsel de paradan daha önemli şeyler var desin FB'de kalsın. Basketbolu bırakınca Aziz babası ona iş ayarlar Didem Akın ile beraber FB koştururlar hem

Nevriye ile Birsel'in kıyaslanması ise her açıdan ayıp detayına çok girdim gene girmeme gerek yok

Not: Maya Moore'u da istemiyorum. EL gitmiş. Turgay Demirel'İn lig kupasını alsak ne almasak ne! O parayı bloke edelim ampiyon olurlarsa kızlara prim verelim. Ya da seneye transferde kullanalım. Gerçekten istemiyorum.

Sadece bir istekti o isimler.
Tuğba olmasa da olur ama bence Birsel ve Tuğçe iyi katkı verirler Ekrem Hoca ile birlikte.
Hem yabancı kontenjanindan dolayi da sıkıntı cekmemiş oluruz.

Rezil bir sezon ve ezeli rakibine en büyük kupa dahil kaptırılan 3 kupaya rağmen yılın oyuncusu seçilebilmek için twitter dan oy dilenen bir insandan bahsediyoruz. Ayrıca Nevriye ile Birsel basketbolculuğu aynımı? Biri yıllanmış şarap gibi diğeri kafasında basketbolu bitirmiş. Mümkünse Nevriye ile Birseli de aynı cümlede kullanmayın.

Bu ayrım kalitelerinden değil, karakterlerinden yapılıyor.Eğer biraz kadın basketbolu takip ettiysen Nevriye'nin Galatasaray tribünlerinden, Birsel'in işittiğinin 100 katı fazla küfür işittiğini bilirsin.Ne oldu, bize gelince Nevriye karakterli mi oldu?

Şu an Birsel'i karakterinden dolayı istemeyip Nevriye'ye laf ettirmemek iki yüzlülüğün daniskasıdır.Daha dün gibi hatrımda Cilveli Naciye müziği eşliğinde tribünlerin hep bir ağızdan Nevriye Nevriye o...u Nevriye tazhüratları

Teknik açıdan da birsel-ışıl guard rotasyonunu götürür, yabancı kontenjanı da diğer pozisyonlardan yana kullanılır

Birsel'in bitip bitmediğini yazın Avrupa Şampiyonasında EKREM MEMNUN önderliğinde ki Milli takımda görürüz.

Kesinlikle katılıyorum.Bu durumu bugün Zellous'ta da görüldü.Takım düzenlerinde verimli oynayan Zelllous gitmiş, yerine her topu fırlatan Zellous, savruk oynayan Zellous gelmiş.

Bu arada Nuria bana göre kesinlikle beklentilerin üzerinde bir sezon geçiriyor.Ancak 4 yabancı sınırlamasının getirdiği kadro mühendisliğinde skorer Amerikalıyı almak için Nurıa veya Dubljevic'ten vazgeçmek gerek

Nevriye en çok tepki yiyen oyuncuydu. Çünkü Galatasaray forması giydikten sonra Fb'ye gitti. (bunu doğru diye yazmıyorum sadece sebebini söyledim)

Birsel de mümkünse bizden uzak başka herkese yakın olsun. Birsel yerine genç oyuncularımıza şans verelim çok daha iyi.

Maya Moore ise hiç durmasın gelsin. Ama sadece 2 ay sınırlı olmasın:)

Nevriye'ye yıllarca bıkmadan usanmadan sövdükten sonra, şimdi bizde oynuyor diye Birsel'den karakter anlamında üstün tutup Birsel'i istememek ikiyüzlülüktür.

Kalite anlamında Birsel'i istemezsiniz, yetersiz görürsünüz o ayrı konu

Onu istemem bunu isterim demek anlamsız. "Kefen giyerim, Gs forması giymem" diyen bitik Baliç bile bizde oynadı, emekli ikramiyesini aldı.

Bu arada Odebank denen kenar mahalle bankası, bizimle Avrupa şampiyonu oldu, adını duyurdu, şimdi önüne gelene sponsor oluyorlar. Bjk, şimdi de Fülker....

4 yabancı kısıtlaması varken kimi tribüne yollayacagız ? Sahada karakter koyan Dublijevic mi , Galatasaray forması ile her mac dahada büyüyen Martinez mi ? Maya moore ,taurasi ayarinda bir oyuncu getirmedigimiz sürece transfere gerek oldugunu düsünmüyorum. Ekrem hoca'da böyle düsünüyordur . Birde fuzuli casas gerçegi var.