2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Starzburg 77 - 86 Nizhny (Uzatma sonucu)

Maç tekrar uzadı. Diğer maçta Canaria ilk çeyreği Gora önünde 24-18 önde kapattı.
 
Yalnız Trento'yu yabana atmamak lazım buraya kadar gelmişken finale de çıkabilirler elenmeyecek bir takımla oynamayacaklar
 
Canaria ilk 15 dk cok yuzdeli oynadi, bir ara farki 15 sayiya cikardiktan sonra, kilitlenip 4'e kadar geriledi fark ama sanmiyorum ki Gora 12 sayi ile yensin.
 
Trento ve Strasburg gruplarda dört galibiyet almış.Strasburgun averajı daha iyi ama Trento grubu lider bitirmiş Strasburg ikinci .Saha avantajı grubu lider bitirende mi yoksa averajı iyi olanda mı ?
 
Canaria severiz biz...
İspanya ligi 5. adamlar yani top takımların hemen altindalar; burada işi bitirmek lazım, tanıdık Brad Newley'de orada.
 
Trentoya soyle diyelim grupta 2 yenilgisi vardi evinde 16 sayi fark yedi deplasmanda 22 sayi.Bilin bakalim bu takim kim?

Trabzonspor

Diger taraftan bize rakip olucak kimse yok bizim eslesme sampiyonu belirler hatta burdaki mac şampiyonu belirler.


LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şu andan itibaren rakip seçme lüksü yok, istatistik bilmemne lüksü yok. Bundan sonrası oyuncudan çok koç farkına kalıyor biraz da. Ataman'a güvenim çok büyük.
 
maçı bilyonerden de canlı maç linkinden takip edebilirsiniz. canaria evinde gerçekten çok etkili oynuyor. ilk maçın önemi daha da artmış durumda +15 civarı bir fark bizim deplasmanda daha sakin kalmamıza yardımcı olacaktır. diğer taraftan ben Strasbourg finale çıkacağını düşünüyorum.
 
Bugün izlediğim maçta gran canaria hiç beğenmedim bizden net 2-3 gömlek aşağı bir takım sadece biraz ters yanları çok 3 sayı denemeleri bizimde 3 sayı savunmamız iyi değil eğer buna çözüm bulup düşük şut yüzdesiyle oynamalarını sağlarsak turu geçer adımızı finale yazdrırız.
 

Üst