2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Buraya da yazmak istiyorum. :) Çeyrek final eşleşmelerinde ilk maçı kaybedip, ikinci maçta tur atlayan tek takım biziz.
 
Canaria 83 - 86 Gora (Maç sonucu)

Gora geriden gelip öne geçti ama süre yetmedi.

İspanyol taraftarın olayı bizden farklı oluyor rakibi boğmak hatta belki de kendi oyuncularını motive etmekten öte hakemleri etki altı almak üzerine bu maçta gerek kalmadı ama kaybettikleri Real maçının sonunda Oliver iki kez üç atışlık faül aldı biri rakibin elinin rüzgarından diğeri de belli berlirsiz bir vucut temasından.Salonun yapısı da boğmaya çok musait değil tabi tribunler parkeye çok uzak araya sonradan portatif birşeyler koymuşlar ama yine de tam olmuyor tabi
 
Favorilerin önemli kısmı yarı final bile göremedi. Şu an en favori biziz ama bu kupadaki favorilerin düştüğü durum korkutuyor.
Aynı konuyu bende düşünüyorum ama, artık buraya kadar gelmişken sanırım bir rehavet veya vurdum duymaz tavır görmeyiz ne oyuncularda ne de koçta, en azından ben öyle umut ediyorum. Bu arada Münih maçından evvel de belirtmiştim bu dakikadan sonra kolay rakip yok zaten seçenekte fazla değil. En az Münih maçı kadar hatta ondan daha zor olacaktır ve ben ilk maçı kendi sahamızda oynamayı dezavantaj değil avantaj olarak görüyorum.
 
Beyler finale çıkarsak Toronto mu Strasburg mu hangisi daha iyi olur bizim açımızdan.

Strasbourg'un rotasyonu daha dar ama kağıt üstünde daha iyi oyunculara sahip. Canaria'yı geçtikten sonra çok fark edeceğini düşünmüyorum. Finale çıktığımızda şampiyonluk maçı İpekçi'de olacak. Bu iki takımdan da deplasmanda farklı yenilgi almayız dolayısıyla İpekçi'de şampiyonluğu bırakmayız.
 
Strasbourg'un rotasyonu daha dar ama kağıt üstünde daha iyi oyunculara sahip. Canaria'yı geçtikten sonra çok fark edeceğini düşünmüyorum. Finale çıktığımızda şampiyonluk maçı İpekçi'de olacak. Bu iki takımdan da deplasmanda farklı yenilgi almayız dolayısıyla İpekçi'de şampiyonluğu bırakmayız.

Strasbourg çok daha tehlikeli bir takım ama canariayı elersek inşallah O KUPA BURAYA GELECEK:)
 
Avrupa takım sıralamalarını güncel edinilen puanlarla birlikte gösteren site var mıdır? EC yarı finaline yükselerek hatrı sayılır bir puana ulaştığımızı düşünüyorum.
 
2009 yılında bayanlarımız finalde İtalyan takımı Taranto'yu yenerek kupayı almışlardı. İstermisiniz bizde aynı ülke ve benzer isimle Trento'yu yenip kupayı alalım :)
 
3-4 favorisinden birisi olduğumuzu da düşünmüyorum. Valencia, Kazan, Maccabi, Milano bizden öndeler. Keza Bayern de bu ekiplere yakın. Ayrıca Zenit ve Saratov'da ilk turda oldukça etkili bir performans gösterdi. Geçen senenin finalisti Canaria da var.

Maccabi'yi küçümsemeyin, toparlanıyorlar. Farmar, Rochistie ve D. Smith gibi kısaları var. Armani'de Gentile sakatlanmasa yine de gruptan çıkarlardı
Evet bu mesajı bayağı bir aradım. O listedeki son takım Canaria, diğerleri gitti ama biz hala kupadayız...
 
Ya biz erken finale çıkıyoruz resmen. Canaria'yı elediğimiz taktir de kesinlikle ama kesinlikle karşımızda duracak takım yok şuanda... Kupa zaten ipekçi de kalkacak...

TEKER TEKERRRRRRRRR GEÇİYORUZZZZZZ TURLARIIIIII AVRUPA DAAAAAAAAAAAAAAA ALACAĞIZ KUPAYIIIIIIIIII :)))
 
Trento ilk çeyreği 15 sayı önde kapadı Strasburg epey kötü Trento ise hem iyi hem şanslı basladı
 
Trento farkı yirmiye kadar çıkardı ama ilk yarıyı ancak 3 sayı önde kapatabildi.Yani Eurocup yarıfinali ama Trento bildiğin zayıf takım .Strasburg da Canaria'nın Çin malı olanı gibi birşey.
 

Üst