Eurocup 2015-2016
Bu kupa inşallah gelecek.
Bu kupa inşallah gelecek.
Canaria 83 - 86 Gora (Maç sonucu)
Gora geriden gelip öne geçti ama süre yetmedi.
Aynı konuyu bende düşünüyorum ama, artık buraya kadar gelmişken sanırım bir rehavet veya vurdum duymaz tavır görmeyiz ne oyuncularda ne de koçta, en azından ben öyle umut ediyorum. Bu arada Münih maçından evvel de belirtmiştim bu dakikadan sonra kolay rakip yok zaten seçenekte fazla değil. En az Münih maçı kadar hatta ondan daha zor olacaktır ve ben ilk maçı kendi sahamızda oynamayı dezavantaj değil avantaj olarak görüyorum.Favorilerin önemli kısmı yarı final bile göremedi. Şu an en favori biziz ama bu kupadaki favorilerin düştüğü durum korkutuyor.
Beyler finale çıkarsak Toronto mu Strasburg mu hangisi daha iyi olur bizim açımızdan.
Strasbourg'un rotasyonu daha dar ama kağıt üstünde daha iyi oyunculara sahip. Canaria'yı geçtikten sonra çok fark edeceğini düşünmüyorum. Finale çıktığımızda şampiyonluk maçı İpekçi'de olacak. Bu iki takımdan da deplasmanda farklı yenilgi almayız dolayısıyla İpekçi'de şampiyonluğu bırakmayız.
Avrupa takım sıralamalarını güncel edinilen puanlarla birlikte gösteren site var mıdır? EC yarı finaline yükselerek hatrı sayılır bir puana ulaştığımızı düşünüyorum.
Evet bu mesajı bayağı bir aradım. O listedeki son takım Canaria, diğerleri gitti ama biz hala kupadayız...3-4 favorisinden birisi olduğumuzu da düşünmüyorum. Valencia, Kazan, Maccabi, Milano bizden öndeler. Keza Bayern de bu ekiplere yakın. Ayrıca Zenit ve Saratov'da ilk turda oldukça etkili bir performans gösterdi. Geçen senenin finalisti Canaria da var.
Maccabi'yi küçümsemeyin, toparlanıyorlar. Farmar, Rochistie ve D. Smith gibi kısaları var. Armani'de Gentile sakatlanmasa yine de gruptan çıkarlardı
Karşıyaka'yıda iki maçta yendiler, favorilerden Milano'yu 2 maçta yenerek elediler... bardağın dolu tarafı daha çok yaniDiger eslesmedeki ekiplerden Trento Basket, Trabzon'dan deplasmanda 22, evinde 16 sayi fark yemis ve konumlari ilk 4 takim arasinda. Cok ilginc.