2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Ben hala Strasbourg'un Nizhny'ye turu vermeyecegini dusunuyorum, evinde çok tehlikeli bir takim, deplasmanda 9 farki bulmusken elenmez herhalde. Ama Nizhny'nin ilk yari performansi takdire sayan, artik ne olsa surpriz olmaz. Milano da ilk maçi 10 sayiyla kaybettikten sonra evinde 5sayi geride kapatti devreyi. Onlarin da isi çok zor.
 
Strasbourg daha tehlikeli olur sanki bize sonuçta 3 sayı savunmamız ortada Strasbourg da 3 sayılarla yaşayan bir takım. Canariayı tur atlamış varsayarsak ya biz alacağız kupayı ya onlar diğer taraftan gelem takımlar rakip olamazlar bize.
 
Stres unsuru ön plana çıktıkça, savaşmak mücadele etmek daha önemli hale gelir. Rakibin isminden ve oyuncularından daha önemlisi daha çok istemek ve savaşmak. O yüzden kimin geleceğine şahsen ben fazla takılmıyorum. Munich'ten çok Canaria konuşuluyordu seriden önce. Ama zor kurtardık kendimizi. Yarı finale kim gelirse gelsin, bana göre kupayı kazanmak için %25 şansı vardır.
 
İşin ilginci grupta 1nci olduk ama iki tane Euroleague'den gelen takımla eşleştik ve bence ikisi de baya dişli rakiplerdi, nasıl bir şansımız varsa artık. Rakibi alaya almak için söylemiyorum ama Allah herkese Fener'e verdiği kura şansını versin arkadaş. Futbolda Şampiyonlar Liginden geliriz, Lazio gelir, adamlara Lokomotiv gelir, Braga gelir. Euroleague grupları da ortada, biz o grupta olsak kafaya oynardık şu anda bence, bir de diğer gruba bakın.
 
Bence zayıf takımlardan ziyade belli seviye takımlarla oynamak her zaman daha olumlu. Sebebine gelecek olursak bir takım sürekli alt seviye takımlarla oynayıp bir anda üst seviyeye çıktığında ya da tam tersi hep sıkıntı oluyor. Onun için bence biz belki zor yoldan geliyoruz ama daha dişli takımlarla oynadığımız için hazır durumdayız.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst