2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Alkışlar genç Semih'e.. Stoper olduğuna dair söylentiler var.

Yıllardır yerlerde sürünen evlatlara tepki gösteremeyen taraftar müsvettelerinin 20 yaşındaki Jose'yi ıslıklaması da ayrı bir ironi.

Bu sezon işimiz zor. Bence şu an Galatasaray ve Avrupa seviyesinde sadece 5 oyuncumuz var. Muslera, Denayer, Chedjou, Podolski, Sneijder.

Konu Hoca meselesi değil geçen hafta Hamza Hoca vardı 4 haftadır gol atamayan Rize'den 4 gol yedik bu hafta yoktu 3 gol yedik. Asıl mesele takımın içinde ve takımın özgüvenini veremeyen her fırsatta takıma köstek olan sponsor bulamayan, kulübün menfaatlerini sağlayamayan, transfer yapmayan yönetimde. Hamza Hoca iyi bir yönetim, güzel transferlerle şu an daha farklı bir yerde olabilirdi fakat bir bakıma kendi sonunu hazırladı bir bakıma da başarısız Galatasaray'ın başarısızlığını bu adi yönetim Hamza Hoca'ya yıktı. Konu, Hamza hocaya gelene kadar 10 tane durakta durmalı. En son durak Hamza Hoca'ydı. Baştan sona gelmek yerine hepsini atlayıp Hamza'yı yem ettiler.

Alıntıdır..

Salı madrid yolculuğu var hala hoca yok ortalıkta hatta ciddi bir isim bile geçmiyor. bu yönetimin hoca bulabileceğini emin değilim ama neyse

Bu takıma devre arasında bir ön libero birde forvet lazım.
Semih İnter'e giderse birde stoper gerekiyor.
Kevin de katılacak zaten takıma.
Asıl mesele bundan sonra puan kaybı yapmamak.
Bakalım iş bilmez yöneticiler Teknik Direktör hamlesini Madrid maçına yetiştirecekler mi ?

Başkan Almanya ya giderek favre ile görüşecekmiş daha.ölme eşeğim ölme. Dün ne yaptı acaba bunlar.gerçi bu saatten sonra yabancı büyük hata olur

Bir ön libero bir sağ kanat bir de forvet. Kanat da lazım yasinin durumu malum ki iyi olsa da lazımdı. Alamayacağımıza göre bu sezon yalan olur. Bu arada Denizli olmuyor haberleri düşüyor birer birer benim için epey sürpriz olur. Denizli de epey istekli gibiydi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu takıma Mourinho bile gelse şampiyonlar liginde iş yapamaz. Oyuncu kalitesi yetersiz. Bunun da sebebi yazın yönetimin ve Hamza Hoca'nın oyuncu almaması/alamaması ve eldekileri, oyuncu alcakmış gibi rahatlıkla göndermesi. Hamza Hoca gitti, sırada yönetim var.

Yabancı teknik direktörün -Lucescu hariç- gelip hemen başarılı olması çok zor. Ya bu sezonu çöpe atıp yeni sezon için yabancı bir hoca ile bir planlama içine gireceğiz yada yerli bir hocayla günü kurtaracağız. Yönetimle, planı programı yanyana bile getiremediğimden Mustafa Denizli veya yerli biri olmalı. Tugay Kerimoğlu-Denizli koalisyonu hiç fena olmaz. Ersun Yanal'ı alacak kadar omurgasız olmayız umarım.

Beşiktaş'a verilen penaltıya, Rize ve Antalya maçlarındaki rezalet hakem yönetimlerine, içinde olduğumuz duruma kızmaktan sıra gelmiyor.

Gerçekçi olmak gerekirse bu sene şampiyon olmamız çok düşük bir ihtimal favre ismi uzun vadede iyi bir isim gibi duruyor .Günü kurtarmak bana mantıklı gelmiyor bu sezon bjk nin artık şampiyon olma zamanı geldi gibi aç bir hoca ve aç oyuncular var bizim ise kemik kadro tam tersi.Ve de bu kadronun artık miladi doldu sezon sonu bir neşter lazım çok açık ve net .Bu kısa süre zarfında eğer favre olmazsa ki bence olmıcak yabancı hoca bulmak zor o yüzden bu kalan sürede Türk bir hoca ile anlaşmak daha makul sezon sonunda ise bu yönetimin gidecegini varsayıp belki de insan gibi bir yönetim gelmesiyle yeni bir yabancı hoca ile bütçe dogrultusunda bir planlamaya gitmeliyiz. Şuan gelmesi gereken Türk hoca da umarım Denizli olmaz hani para yok ya bide o dinazora dünyaları bayilmayalim.

Takımda kondisyon namına hiçbişey yok çok güzel çalıştırmış Hamza Hoca. Ve evet kadromuz da yeterli sanki bir takviye ihtiyacımış varmış gibi yansıtılıyor. Son not da armayı haketmeyenlere: umarım bir an önce defolup giderler

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım fizik olarak bitmiş bitmiş bu takım bu zamana kadar nasıl çalışmış acaba Hamza çok çalışıyoruz diyordu birde.Futbolcu kalitemizde yerlerde sürünüyor bildiğin leş.

Sabri-Selçuk-Umut-Burak-Semih-Bilal-Jem... Ne kadar leş yerli varsa göndereceksin. Hamza takım bulursa onun yanına gitsinler. İlk 11 garanti olur.

Kasımpaşa bizim rezil halimizi görünce Barcelona gibi oynadı. Şu kadrodan Wesley ve Nando'yu çıkar kümede kalmak için mücadele ederiz açık ve net!

Sabri-Selçuk-Umut-Burak-Semih-Bilal-Jem... Ne kadar leş yerli varsa göndereceksin. Hamza takım bulursa onun yanına gitsinler. İlk 11 garanti olur.

Kasımpaşa bizim rezil halimizi görünce Barcelona gibi oynadı. Şu kadrodan Wesley ve Nando'yu çıkar kümede kalmak için mücadele ederiz açık ve net!

İşin komik tarafı ne biliyormusun, bu yazdığın adamlardan üçü avrupa şampiyonasına gidecek milli takımın en önemli parçaları, Burak, Selçuk ve Semih. Niyeyse bu adamlar şampiyon olurken bu takımın en önemli parçalardan yine, ama takım kötü gidince en kötü olurlar, Gerçekten futbolunda taraftarında adaleti yok...

34. Hafta maç kaybetsek çıkıp Hamza Hocaya sallayacaksınız bu dahada komik, sahada bireysel hatalar yapan savunmanın yaptığı hatalar olmasa şuan liderdi bu takım, Astana maçını kazanmıştı bu takım, ama her maç 2-3 gol atıyoruz yine kazanamıyoruz, niye sürekli bireysel hata, Rize de Chedjou, Astana da Carole ve Hakan kendi kalesine gol attı bildiğin, son maçta semih son dakikada gol attırdı Antalya'ya, bu maçı izlemedim...Düzelmesi gereken bunlar bu oyuncuların kendine çeki düzen vermesi lazım, gol yenir ama her maç resmen kendi kalemize gol atıyoruz...

İşin komik tarafı ne biliyormusun, bu yazdığın adamlardan üçü avrupa şampiyonasına gidecek milli takımın en önemli parçaları, Burak, Selçuk ve Semih. Niyeyse bu adamlar şampiyon olurken bu takımın en önemli parçalardan yine, ama takım kötü gidince en kötü olurlar, Gerçekten futbolunda taraftarında adaleti yok...

Ben gördüğümü söylüyorum. Hiçbiri Galatasaray kalitesinde oyuncular değil. Milli takımdalar diye Hamza gibi ırkçılık yapıp kayırmamı mı bekliyorsun? Milli takımın da hâli ortada zaten. Mucizevî de olsa yıllar sonra bir turnuvaya katılma hakkı kazandığımız için çok başarılı mı olduk?

Ben maçları izliyorum. Defansa kadar geldiği halde top kapmak için usanmadan rakibin peşinden koşan dünya yıldızı Sneijder'i de biliyorum, stoperlikle uzaktan yakından alâkası olmayan Semih'i de, Galatasaray formasını üzerinden çıkardığı gün kovulması gereken, yerde sürünmekten ve geri/yan pas atmaktan başka bir halta yaramayan, hâlâ yüzsüzce kaptanlık pazubandı takan çakma maestro Selçuk'u da, kazmalıkta Umut'la yarışan, sahada olumlu hareketi olmayan Burak'ı da, aldığı her topu rakibe veren, futbol fukarası, aldığı paranın binde birinin bile hakkını vermeyen kalas Sabri'yi de görüyorum..